Η επιτροπή αγώνα γυναικείων φυλακών με ανακοίνωσή της καταδικάζει την ενδεχόμενη έκτακτη μεταγωγή των κρατουμένων της Β’ πτέρυγας στον όροφο που κρατούνται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:
«Πριν λίγο καιρό ενημερώθηκαμε ότι σχεδιάζεται η έκτακτη μεταγωγή μας απ’ την πτέρυγα Β των γυναικείων φυλακών στον όροφο της πτερυγας που κρατούνται οι νεοναζί βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Η πτέρυγα των χρυσαυγιτών αρχικά προοριζόταν για εμάς τις γυναίκες κρατούμενες, τώρα όμως θέλουν να μας στριμώξουν σαν τα ποντίκια στον έναν όροφο για να μην χάσουν τα προνόμια τους οι χρυσαυγίτες. Δηλαδή σε 2 ορόφους ίδιας χωρητικτητας θέλουν στον έναν να βάλουν εκατό γυναίκες κρατούμενες την μια πάνω στην άλλη, ενώ στον άλλον όροφο θα μείνουν οι 6 χρυσαυγίτες βουλευτές. . Φυσικά το προαύλιο θα παραμένει στα χέρια των χρυσαυγιτών ενώ εμείς θα πρέπει να προαυλιζόμαστε στο παλιό προαύλιο περνώντας μέσα απο τα μαγειρία κι άλλους κοινόχρηστους χώρους. Επίσης επειδή υπάρχει οπτική επαφή με τους νεοναζί θα είμαστε εκτεθειμένες στα υβριστικά και σεξιστικά σχόλια τους καθώς η συμπεριφορά τους παραμένει ρατσιστική και χυδαία.
Ενδεικτικά αναφέρουμε οτι οι νεοναζί απαίτησαν να τους σερβίρουν το φαγητό μόνο ελληνίδες κρατούμενες κι όχι μετανάστριες προφανώς θεωρώντας τις κατώτερα όντα. Την ίδια στιγμή που θέλουν να μας στριμώξουν στον πάνω όροφο ,το υπουργείο αδιαφορεί προκλητικά, για τις ανάπηρες συγκρατούμενες μας οι οποίες έχουν κινητικά προβλήματα και δε θα μπορούν να ανεβοκατεβαίνουν τις σκάλες για να μετακινηθούν στο νοσοκομείο ώστε να τους παρέχεται η ιατροφαρμακευτική φροντίδα που χρειάζονται. Παράλληλα για να μειώσουν τον αριθμό μας ώστε να καταφέρουν να μας στριμώξουν στον όροφο, πραγματοποιούν δεκάδες μεταγωγές στις φυλακές της Θήβας που ήδη έχει σχεδόν διπλάσιο πληθυσμό απ’ τις προδιαγραφές της, με τις κρατούμενες να κρατούνται σε άθλιες συνθήκες.
Όμως αν το Υπουργείο Δικαιοσύνης θεωρεί οτι θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια να βλέπουμε να παραβιάζουν τα δικαιώματα μας το ένα μετά το άλλο, είναι βαθιά γελασμένο. Δεν πρόκειται να μείνουμε παθητικοί θεατές στην αδικία, ούτε να αφήσουμε αναπάντητες τις προκλήσεις του υπουργείου και των χρυσαυγιτων. Αυτή η ανακοίνωση είναι η πρώτη κίνηση διαμαρτυριας ενάντια στη φασιστική λογική του διαχωρισμού των κρατουμένων σε α’ και β’ κατηγορίας. Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους ,γιατί εμείς δεν πρόκειται να παραδόσουμε την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα μας αμαχητί… Καλούμε τον υπουργό Χαράλαμπο Αθανασίου και το γενικό γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης Μαρίνο Σκανδάμη να επισκεφτούν τις φυλακές και να δώσουν λύση στο δίκαιο αίτημα μας για την ακύρωση αυτής της άδικης μεταφοράς των γυναικών κρατουμένων σε συνθήκες που μας προσβάλουν τόσο ως γυναίκες όσο και ως κρατούμενες».
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ
ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΡΕ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ :
¨Πριν κάνετε τα αδικήματα για τα οποία κάθεστε τώρα στη φυλακή θα έπρεπε να είχατε σκεφτεί και τις συνέπειες. Εκεί είστε για να σωφρονιστείτε και όχι για να κάνετε διακοπές. Σε λίγο θα ζητάτε και σουίτες. Μην ζητάτε και πολλά γιατί όλοι εμείς φορολογούμαστε για να έχετε εσείς έστω και αυτά τα υποτυπώδη. Έξω υπάρχουν άνθρωποι που λόγω κρίσης είναι άστεγοι χωρίς φαγητό, το χειμώνα στα χαρτόκουτα, δεν έχουν διαπράξει εγκλήματα όπως εσείς και όμως δεν απαίτησαν ποτέ τίποτα. Γι αυτό μην προκαλείτε δεν σας λυπάτε κανείς. Πληρώνετε για τα εγκλήματά σας.¨
ΑΚΟΥΤΕ ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ?
η μεταφορά δεν έχει σχέση με τους χρυσαυγιτες αλλά με τους οροθετικούς (aids) κρατούμενους που θέλουν να τους μεταφέρουν από το νοσοκομείο κρατουμένων
μουφα »ειδησεις» ,προπαγανδα ΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ …………μην δινετε σημασια, οι εαμοβουλγαροι νεοταξιτες , ανταμωμενοι με τους κλεφτοπολιτικους λησταρχους της μεταπολιτευσης της ελλαδας ,ΚΑΙ τους νταβατζηδες των τσοντοκαναλλων……………λιβελογραφηματα και κιτρινισμος
Αριστερίλα μύρισε ……και βρώμισε .
Πριν κάνετε τα αδικήματα για τα οποία κάθεστε τώρα στη φυλακή θα έπρεπε να είχατε σκεφτεί και τις συνέπειες. Εκεί είστε για να σωφρονιστείτε και όχι για να κάνετε διακοπές. Σε λίγο θα ζητάτε και σουίτες. Μην ζητάτε και πολλά γιατί όλοι εμείς φορολογούμαστε για να έχετε εσείς έστω και αυτά τα υποτυπώδη. Έξω υπάρχουν άνθρωποι που λόγω κρίσης είναι άστεγοι χωρίς φαγητό, το χειμώνα στα χαρτόκουτα, δεν έχουν διαπράξει εγκλήματα όπως εσείς και όμως δεν απαίτησαν ποτέ τίποτα. Γι αυτό μην προκαλείτε δεν σας λυπάτε κανείς. Πληρώνετε για τα εγκλήματά σας.
ΗΛΙΘΙΕ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΦΡΩΝΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ» ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΣ!!!
ΖΩΟ!!ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΤΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΔΙΚΑΣΤΕΙ!!!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΥ ..ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ….
Γιαί μας βρίζεις;
Η Χρυση Αυγη εβγαλε ανακοινωση που λεει , πως ολα αυτα περι ανακοινωσεων , ειναι μυθευματα και παραμυθια που οργανωθηκαν στα τσοντοκαναλα με την ευγενικη χορηγια κυβερνησης και συριζα. Και συνεχως ανακαλυπτουν λεει επιθεσεις χρυσαυγιτων σε π…τηδες , την αλλη στην πατρα , σε εναν λεει ιρανο ! Το νου σας παιδια , καποια μεγαλη προβοκατσια ετοιμαζουν μμε-κυβερνηση-συριζα εναντιων της χρυσης αυγης.Προβοκατσια που θα βοηθησει στην ψηφηση του αντιρατσιστικου. διαδωστε , οι ευρωχιμπατζηδες ουτε να κρυφτουν δεν μπορουν. Τους πηραν χαμπαρι .
«θα είμαστε εκτεθειμένες στα υβριστικά και σεξιστικά σχόλια τους καθώς η συμπεριφορά τους παραμένει ρατσιστική και χυδαία».
Σιγά τις παρθένες!
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ.
ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΜΕ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟ ΤΟΝ ΓΑΜΙΚΟ ΤΟΥΣ…..ΥΠΟΚΡΙΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ…
ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ…ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ….
ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ )ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΑΝΤΡΕΣ (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ …ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ…) ΑΡΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΑΝΑ-ΠΑΙΔΙΑ-ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΑΔΙΣΜΟ…ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΥΛΕΣ…..ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΡΙΕΣ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α.
ΑΜ ΠΟΥ…ΤΣΕΣ ΜΟΥ….ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ….ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.Α.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ….ΑΝΤΕ ΨΟΦΗΣΤΕ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜ..ΝΑ…
ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΔΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥ…ΝΕΣ?
Βγαίνει ένα «θέμα» λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία του κασιδιαρη για το δήμο της αθήνας…
Πάλι κάτι δεν κολλάει εδώ….
Τη κυβέρνηση και τη διεύθηνση καταγγέλουν ή τους φυλακισμένους χρυσαυγίτες??? Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο.
να οργιζονται μ αυτους που τους εβαλαν μεσα..