Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το επίμαχο ΒΙΝΤΕΟ με τον ξυλοδραμό του περιπτερά από άνδρες των ΜΑΤ!

Κοινοποίηση:
XILO

Σχετικά με βίντεο που έχει αναρτηθεί σε διάφορες ιστοσελίδες του διαδικτύου και απεικονίζει αστυνομικούς σε περιστατικό με ιδιώτες χθες το βράδυ, σε περίπτερο στην περιοχή των Εξαρχείων , ανακοινώνεται ότι από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κινήθηκε η διαδικασία διοικητικής έρευνας και παράλληλα ενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

BINTEO NTOKOYMENTO: “Νταήδες” ΜΑΤατζήδες ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ σε περίπτερο, παίρνουν πράγματα χωρίς να πληρώσουν και όταν ο περιπτεράς «τολμάει» να τους ζητήσει τον λόγο τον ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Οι νταβαντζηδες του Μακελαρη σβηνουν τα σχολια οπως συνηθως που δεν τους βολευουν,γιαυτο μεινετε 3 και ο σκαρπουτσος.

    1. Ο/Η ΨΟΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΡΧΟΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ..ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ λέει:

      8¨05 Ρε ουστττ Ισλαμοφασιστα αναρχοαριστεριστη..Δεν ψοφας κι ολας να ξεβρωμισει η Ελλαδα απο την προδοτιλα σου..Σιχαμενε Ρουφιανε των τουρκων

  2. Στο τέλος μπορεί να σας λυπηθούμε και να σας κατουρήσουμε στο στόμα αληταράδες κλεφτρόνια ναζιστές

    1. @Πριν τελειώσει η έρευνα να ψοφίσετε από τη δίψα: Βγάλε το καρότο από την οπή και τράβα στο μελαμψό αγόρι σου. Νεγρόφιλο σκουπίδι.

      1. ΝΤΙΝΑ & EREVOS μακαρι να σαs βαλουν τα γκλοπ στο κολο καμμια μερα παλιοφασιστομουτρα

    2. Ελα μωρη κοταρα αναρχοαπλυτη να σου δοκω καροτινη να ξεδιψασεις,τρομπα.

  3. Ειλικρινά αν πήγαινα διψασμένη σε σημείο που να έχει στεγνώσει το στόμα μου χωρίς να υπάρχει νερό κάπου κοντά και μου αρνιόταν περιπτεράς να μου πουλήσει νερό θα του έσπαγα και το περίπτερο και το κεφάλι.

    1. Ναι δικαιολόγησε τους και από πάνω εσύ αμά ήταν μωρή δικό σου το περίπτερο θα θελες να σε κλεβουν τα νερά ??????????? εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?

      1. Μωρή να πεις το αιδοίο που σε πέταξε καθίκι! Ξέρεις γιατί δικαιολογώ τα ΜΑΤ γιατί βλέπω στην καθημερινότητα μου ότι επιτίθεστε όλοι του είδους σου σε ότι δεν συμφωνεί μαζί σας με τον πιο χυδαίο τρόπο. Χωρίς επιχειρήματα για αυτό θα συνεχίσετε να είστε η Σάρα και η Μάρα της Ελλάδας. Γιατί είστε φασίστες μέχρι το μεδούλι σας. Άρα δεν σε πιστεύω ρε ούτε εσένα ούτε κανέναν σας!

      2. @Ntinos: Άντε τράβα να ψοφήσεις ρε άπλυτο κωλοπρέζονο και να μείνεις άθαφτος.

        1. @Ntina & Erevos είσαι ναζί 2 σε 1 οί φασίστες ανα μόνας ;

          Καλά σας τα πε ο Ντίνος ρε τσουτσέκια χτυπάνε τον κόσμο αδιάκριτα στραβοί είστε ή συγγενείς των ΜΑΤ ;

  4. Ούστ γερμανοστολιάδες τσίπα δεν έχετε λαμόγια ακόμα και τα νερά ΚΛΕΨΑΤΕ κατάνια σας.. ουστ ξεκάσατε τους Έλληνες σαπίσατε στο ξύλο τους Έλληνες πήρατε τα Σπίτια των Ελλήνων και τώρα πάτε με τα γκλόπ και κλέβετε και τα νερά…

    ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑνΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΤΕΣΣΣΣ

    ΡΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ !?

    1. ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΧΤΥΠΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ,ΤΟΤΕ ΜΟΥΓΚΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΒΡΩΜΟΠΡΟΔΟΤΕΣ.
      ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΟΦΙΜΙΑ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ?
      ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.. ΑΘΛΙΟΙ ΑΝΑΡΧΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.
      ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.Ο ΕΜΕΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

  5. βλέπουμε ολο το βίντεο απο την κάμερα του περίπτερου και το θάμα θα τελείωση αμέσως απλο

Comments are closed.