Δύο απλές κουβέντες μόνον για το σκηνικό του αίματος το πρωί στον Πειραιά.
Ποιος Έλληνας μετανάστης έβγαλε καλάσνικοφ ή όπλο μέσα στα Τίραννα και δεν τον έφεραν σε ξύλινο κουτί;
Ποιος φιλήσυχος πολίτης μετανάστης από την Ελλάδα στην γείτονα χώρα, παρουσίασε παραβατική συμπεριφορά και δεν τον έκαναν με τα κρεμμυδάκια;
Να θυμηθούμε την αιματηρή ιστορία που μας υπενθύμισε πρόσφατα ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιώργου Κουλούρη που σκοτώθηκε κατά την διάρκεια λεωφορειοπειρατίας το 1999 καθώς ο δολοφόνος του γιου του έγινε αρχηγός της αλβανικής αστυνομίας;
Ο 17χρονος Γιώργος βρίσκονταν στο λεωφορείο όπου κατέλαβε ένας Αλβανός. Τότε είχε περάσει τα σύνορα με εννέα Έλληνες επιβάτες και οι Αλβανοί κομάντος σκότωσαν τον άτυχο επιβάτη. Οι ίδιοι τότε ισχυρίστηκαν ότι μπερδεύτηκαν καθώς νόμιζαν ότι ο 17χρονος ήταν ο λεωφορειοπειρατής.
Να θυμηθούμε τον αιμοσταγή Κόλα που γάζωνε αδιακρίτως;
Τα εγκλήματα Ελλήνων πολιτών στις φτωχογειτονιές;
Το παιδάκι που Αλβανοί σκότωσαν στον φούρνο του Βύρωνα;
Τους βιαστές που έμπαιναν στα σπίτια και σιδέρωναν ή βίαζαν γυναίκες;
Το, το , το…αμέτρητα γιατί σε ένα σκηνικό αίματος.
Και έρχεται το Ελληνικό κράτος και ψηφίζει αντιρατσιστικό νόμο για να παίρνει τηλέφωνο ο κάθε ψυχάκιας και να μας καταγγέλλει ως ρατσιστές;
Και τώρα πάλι τα ίδια. Και άντε από την αρχή για το νέο «σκυλί» από τα Αλβανά που βλέπουμε να αφήνει πίσω του αίμα αθώων και να τον κυνηγάνε στα βουνά και τα λαγκάδια. Ο ένοικος στα μπουρδέλα της Οδού Φυλής , ο γνωστός ένοικος στις πουτανόγριες που οι αστυνομικοί του Αγίου Παντελεήμονα τον ήξεραν αλλά δεν τον μαρτυρούσαν. Έτσι μαθαίνουμε…
Αε σιχτίρ από κει κοπρόσκυλα…
Σ.Χ
Όσοι αστυνομικοί δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους κ φοβούνται ας το σκεφτοντουσαν πριν μπουν στο σώμα της ΜΠΟΧΑΣ.Όταν έρθει η ώρα θα πρέπει να πληρώσουν κ οι δειλοί αστυνομικοί αλλιώς δρόμο κοπροι απ το σώμα ουστ τόσα χρόνια βαρεθήκαμε να βλέπουμε να καλυβετε εγκληματίες φονιάδες κ κάθε λογής κατακάθι
Σωστα τα λες, εκτος ενος: αυτα τα παρασυτα που σιδερωναν ανυπερασπιστους ανθρωπους στα σπιτια τους, δεν ειναι αλβανοι, αλλα γεωργιανοι. Ξερω οτι εχει μικρη σημασια, αλλα ως δημοσιογραφος οφειλεις να εισαι ακριβης. Εισαι ομως????????
Κανενα προβλημα παιδια, και αυτο το ζητημα θα το επιλυσει η φυλακοβια χρυση λοβοτομη οταν ερθει στα πραγματα.
ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ Ο ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΔΑΡΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ.
Τομάρια Αλβαναριά… άντε γυρίστε στις τρώγλες σας από εκεί που μας βρωμίσατε…
Καλησπέρα.
Αγαπητέ «αντώνη» έχεις πάρα πολύ δίκιο αλλά εδώ το ζήτημα είναι ποσοτικά δυσανάλογο.Τι εννοώ,σε έναν πληθυσμό όπως της αμερικής ή της γερμανίας ας πούμε,που σε συνάρτηση με το ότι αυτά τα κράτη είναι οργανωμένα (υποθετικά η μη),πάντως ξέρουν πολύ παραπάνω από το εδώ «κράτος» τι τους γίνεται,η αλλοδαπή εγκληματικότητα ενσωματώνεται μαζί με την εγχώρια και έτσι μιλάς για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΝΙΚΑ.
Εδώ όμως,με ανύπαρκτο κράτος,και με δυσανάλογο πληθυσμό αλλοδαπών σε σχέση με τους γηγενής.όπως θα δεις και σε στατιστικές η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί δραματικά σε σχέση με εγκλήματα φοβερά και τρομερά από άλλης εθνικότητας μαφίες,μικρές η μεγάλες.
Φυσικά και υπάρχουν και Έλληνες μπουμπούκια και εντός επικράτειας και εκτός.
Αυτό που λες όμως είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ έτσι ώστε μακροπρόθεσμα τα κορίτσια να φορέσουν μπούρκα,θα είσαι μετανάστης στον τόπο σου,θα βλέπεις παντού «ανθρώπους» να αυτοματιγώνονται και να ματώνουν για τον «προφήτη»,και… και… και…
Και τότε θα βγείς έξω ΄και θα φωνάξεις:»ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΓΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΗ ΙΣΛΑΜΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ,ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ?
Ξέρεις γιατί το πάω τόσο μακριά και παραφράσω το σύνθημα της Απόλυτης Ελευθερίας και Ισότητας?
Είναι ήδη πάρα πολύ ήδη εδώ από τους ισλαμοναζί,uckάδες,γκρίζοι λύκοι,καλυμμένοι και μη και οι φίλοι τους που κόβουν κεφάλια είναι απέναντι από την ΚΡΉΤΗ..
Τελικά εδώ στο «πεσαβάρ» που λέει και ο τράγκας,απαγορεύεται ο εγχώριος ναζισμός,γενικά από ότι καταλαβαίνω ο ευρωπαϊκός ναζισμός.
ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΑΖΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ε?
ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΛΑ..ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Ειναι δουλευταραδες ναι,στις ληστειες,στους φονους,στην σωματεμπορεια και στα ναρκωτικα.Μεχρι και χθες συμμαχησαν με τους τουρκους και σκοτωσαν εναν αθωο σερβο,φωναζοντας κοσσοβο.Το αεροπλανακι,το θυμαστε στο ματς σερβια-αλβανια;Μεχρι και στον αθλητισμο,δειχνουν ποιοι ειναι.Το ζητουμενο ειναι οτι ηξεραν οτι ο συγκεκριμενος ειχε διαπραξει φονο και ΔΕΝ τον συνελλαβαν και πως να συμβει αυτο απο την στιγμη που δεν ηταν χρυσαυγιτης.Οι κυριοι του συριζα που θελουν και να κυβερνησουν και πονταρουν στα ψηφαλακια τους,ας βγουν να παρουν θεση οπως τοτε με τον φυσσα.Και επιτελους κινητοποιησεις εναντιον των ξενων (το οτι υπαρχουν και νομιμοι δεν τους κανει λιγοτερο επικινδυνους),οπως γινονται κατα κορον απο διαφορες αντιρατσιστικες οργανωσεις.
διαβασε λιγο ιστορια, εφημεριδες κτλ και θα δεις οτι και οι ελληνες του εξωτερικου ηταν/ειναι ουκ ολιγες φορες μπλεγμενοι σε εγκληματικες και παραβατικες ενεργειες. αποδοκιμαζουμε τις εγκληματικες ενεργειες οχι αναλογα την εθνικοτητα το φυλο κτλ αλλα επειδη ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ.
Καλα ψεκασμενος εισαι?
Κανουν οι Ελληνες καθημερινα εγκληματα τα τελευταια 15 χρονια(που βιωνουμε εμεις την εγκληματικοτητα των λαθροεισβολεων),στις χωρες που πηγαν για δουλεια ως μετανστες ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ?
ΠΟΥΘΕΝΑ.
Εχω συγγενεις,στην Ολλανδια και στη Γερμανια.Καμια παραβατικοτητα απο τους Ελληνες μεταναστες.
Εδω στην Ελλαδα τι γινεται?
ΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ,ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ..ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
70% περιπου στις φυλακες ειναι αλλοδαποί.
Σε ποια χωρα του κοσμου το 70% στις φυλακες ειναι Ελληνες?
ΠΟΥΘΕΝΑ.
Αρα με τις λαθροπαπαριες που γραφεις εισαι ανιστορητος και επικινδυνος.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ..ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ..
δεν θα σου εχει τυχει ακομα να σου σκοτωσουν καποιον δικο σου ακομα μαλλον,αν συ τυχει τα ξαναλεμε
Κατά τ άλλα να σηκώνουν τα Αλβανάκια την Ελληνική σημαία στις παρελάσεις μας! Είναι πολιτισμός και το έπαθλο του πρώτου μαθητή. Πάρτε τώρα τις απαντήσεις σας!!! Εμ βέβαια το κράτος μας ακόμα είναι σε διατάγματα της χούντας, του βασιλιά και ακόμη πιο πίσω, βλέπετε τότε ούτε που φανταζόντουσαν ότι την Ελληνική σημαία δεν θα την κρατάει Έλληνας. Αλλά τι ήξεραν αυτοί? Φασίστες ήντουσαν.
Άντε, να δούμε και κανένα σύμβολο Αλβανίας σε καμιά εθνική μας γιορτή να γουστάρουμε που δεν είμαστε ρατσιστές!!!!!
Είναι ο χειρότερος Λαός της Ευρώπης.Όπου πήγαν άφησαν την βρώμα τους και την εγκληματικότητά τους.Τα πιό πολλά θύματα από τους Αλβανούς κατσαπλιάδες τα έχει η Ελλάδα η οποία πρώτη τους άνοιξε τα σύνορα με τηνκυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το 1991 και κατόπιν ήρθε ο Σημίτης και τους νομιμοπίησε.Ήταν ένα έγκλημα διαρκείας εναντίον του Ελληνικού Λαού, του φόρτωσαν στην πλάτη έναν εγκληματικό και βρώμκο Λαό που δεν τον ήθελε κανείς στην Ευρώπη.Τώρα με Ελληνικά χαρτιά μπορούν να πηγαίνουν παντού στην Ευρώπη να κλέβουν και να σκοτώνουν όπως κάνουν στην Ελλάδα.Έτσι πολλοί ξένοι κυρίως στην Σουηδία όταν βλέπουν αυτή την απαίσια φυσιογνωμία με τα πεταχτά αυτιά και την τηγανιά στο κεφάλι δέν λένε ότι είναι Αλβανός, λόγο των Ελληνικών χαρτιών λένε ότι είναι Έλληνες.
τον αλβανο οταν τον παρεις σπιτι σου να δουλεψει,θα μαθει τα κατατοπια και την αλλη μερα θα ερθει σπιτι σου να σε κλεψει,η θα στειλη τους ομοεθνοις του στο σπιτι σου να σε ληστεψουν!ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΝΗ.
Ελληνες παρτε τα οπλα!!!!
Κανενας ξενος στην Ελλαδα. Και οποιος Ελληνας δινει δουλεια στους λαθροβοθρους να εκτελειτε και αυτος!!!!!
Παρτε τα οπλα γιατι χαθηκαμε. Καμμια συναναστροφη με αλβανια, πακιστανα,μαυρους και ολα τα υπολοιπα σκατα που μαζευτηκαν εδω και χαιζουν και βρωμανε την πατριδα μας.
Αδελφέ Μητσάρα ο Ρατσιστής, μόνο ένας Ραννιέρης θα μας σώσει από τον βοθρόλακκο της ιστορίας στον οποίο έχομε περιπέσσει ενώ η πλάσις βοά εκ των περιττωμάτων της !
Το 1732 ο απότοκος ιός του Μεγάλου Κωνσταντίνου Γ ήτο στα όπλα και καθάριζε ασυστόλος τους φραγκοφονιάνες και τους αλβανούς κατσαπλιάδες εις τα βουνά της Μολδοβλαχίας ένας τέτοιος χρειάζεται να σώσει και πάλι το έθνος.
Το εξαπόκοτος ιός του ιού του Μεγάλου Κωνσταντίνου Γ Ραννιέρη, ήτο δε ο γυψίστας που μας έβαλε εις τον γύψον επί Παπαντόπουλου επί επταετίας.
Που σε ρε γυψίστα Παπαντόπουλε.
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΡΑΝΝΙΕΡΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ
χαχααχαχα
Λοιπόν τα ίδια και τα ίδια , όλοι γνωρίζουμε τι κτήνη είναι τα αλμπανά αλλά τους δίνουμε τις δουλειές εμείς οι Ελληναράδες γιατί είναι δουλευταράδες !! Εντάξει να τους δώσουμε την λάντζα που δεν πάνε οι Ελληνες να το δεχτώ!! Ποιός νομίζει ότι τα Αλμπάνια δουλεύουν μόνο λάντζα ή πλένουν μόνο τα σώβρακα μας οι γυναίκες τους ; Δεν ξέρετε ότι σε όλα τα ελληνικά νησιά οι σερβιτόροι , μπάρμαν , πορτιέρηδες!! είναι μόνο Αλμπανοί; και δουλεύοιμ και σε όλες τι καλές δουλειές παντού; Λοιπόν στο δια ταύτα αν δεν αντιδράσουμε όχι μέσω internet αλλά μετά ροπάλου ( ως σχήμα λόγου το αναφέρω) δεν έχουμε καμία τύχη !! Θα έρθει και η σειρά μας και τότε θα είναι αργά μα πολύ αργά ,και μην ξεχάσω πιείτε και μια μπύρα στην υγεία του Λοβέρδου που θα μας φέρει και τα αλμπανικά στα Ελληνικά σχολεία για να γίνουμε καλύτεροι Ελληνες!! και όσοι μετέχουν της Ελληνικής παιδείας μας λέγανε οι λεγόμενοι Προοδευτικοί αυτού του τόπου ( α ρε Στεφανόπουλε μεγάλε και Βενιζέλε θεσσαλονικιέ και Πάγκαλε τρανέ τι ωραία που τα λέγατε!!) είναι ΕΛΛΗΝΕΣ!! Αλλά εσείς στ αρχίδια σας 50 σωματοφύλακες έχει έκαστος από σας και τους πληρώνουμε εμείς!! ως και οι άλλοι υποστηρικτές του ανθελληνισμού Κορτσώνη , Πρετεντέρης ,Τράγκας , και όλα τα καλά παιδιά του Μεγκα του Αντέννα και φυσικά του Σκάι με το νέο φρούτο , τον ουάου!! Μπογδάνο που μας έκανε κήρυγμα ότι σας λαός είμαστε πιο κοντά στα αλμπανά απ ότι στους συμμάχους μας Σέρβους !! Λοιπόν θέλουν πολύ γαμήσι όλοι τους αυτό για την κατάντια που περνάμε , τελεία και παύλα , σας το έχω ξαναπεί μην δίνετε δουλειές στ αλμπάνια γιατί είναι κτήνη , αχάριστοι και ρατσιστές απέναντι στους Ελληνες , γαμήστε τους …τελεία και παύλα , δεν τολμάμε να κάνουμε κίχ μην μας φάει λάχανο κάνα αλμπανό σκουπίδι!! και είναι τέτοια αρχίδια και θρασύδειλοι που δεν τα βάζουνε μαζί μας με τα χέρια αλλά με καρέκλες , βούρδουλα , αλυδίδες , πιστόλια , μαχαίρια και καλάσνικοφ!! Λοιπόν πάρτε το νόμο τα χέρια σας γιατί θα μας ξεπαστρέψουν και εγώ όσο ζω μέχρι να με φάνε και μένα δεν θα τους κάνω την χάρη!! και ας πάω και φυλακή γιατί θα ξέρω ότι πάλεψα για να ζήσουν τα παιδιά μου σε μια κοινωνία όπου θα μπορούν να πάνε να πούνε ένα καφέ και δεν θα κινδυνεύουν να φάνε καμιά σφαίρα επειδή οι λεγόμενοι προοδευτικοί, δηλαδή τα ΜΜΕ και διάφοροι ψευτοαριστεροί με τις βίλες στην Εκάλη και ανθέλληνες πολιτικοί μας κουβάλησαν 3 εκατομμύρια αλμπάνια χωρίς να μας ρωτήσουν!! Κανένας απόψε έξω γιατί ποιός ξέρει μπορεί να ξαναχτυπήσει το αλμπάνι με το Καλάσνικοφ!! ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΦΘΑΣΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, …….ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!
και τ αδελφια σου οι τζιχαντιστες τα ιδια λενε και πηραν τα οπλα και το νομο στα χερια τους
Λαθρολάγνε, το πολύ Troll δείχνει πανικό του συστήματος που υπηρετείς.
Η αλβανία δεν θα γίνει μεγάλη. Θα εξοντωθεί εντελώς. Ήρθε η ώρα οι απόγονοι των Αβάρων της Αλβανίας (της αρχικής στην Κασπία) να λάβουν τον λογαριασμό για τις συνεχιζόμενες γενοκτονίες των γηγενών Ελληνοπελασγικών φυλών για τόσους αιώνες…
ΠΟΥΤΑΝΟΦΑΡΑ ΑΛΒΑΝΟΙ
Oι αστυνομικοί του Αγίου Παντελεήμονα τον ήξεραν αλλά δεν τον μαρτυρούσαν!!!Και γιατι να τον μαρτυρησουν και να τον συλλαβουν κυριε Χιο γιατι ? για να πανε μετα καποια κατακαθια συνεργοι του να σκοτωσουν τους ιδιους η τις οικογενειες τους ?, για να ερθουν σε συμπλοκη μαζι του και να σκοτωθει κανενας αστυνομικος η πολιτης και στην περιπτωση που τον ξεκανουν η τον σπασουν στο ξυλο να πανε και κατηγορουμενοι ? συν τους συμπαραστατες ανθρωπιστες του κολου που θα τους πουν ρατσιστες ? Γιατι? για να του επιβαλουν ποινη χαδι οι ξεπουλημενοι και ανθελληνες δικαστικοι και σε λιγο καιρο να ειναι παλι εξω με καμια αδειουλα να κανει τα ιδια ? ποιος τελικα τους καλυπτει? και γιατι θα πρεπει να θυσιασουν την ζωη και την καριερα τους για να πηγενουν μετα τα υπολυπα ζωντοβολα που τωρα διαμαρτηρονται να ξαναψηφιζουν τους ιδιους προδοτες που μας εφεραν σε αυτη την κατασταση και που με διαφορους νομους εχουν δεμενα τα χερια της αστυνομιας ?
ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ(ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΥΛΑ ΘΕΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ)
ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ..
Ήρθαν στην Ελλάδα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ,κάνουν εγκλήματα εναντίων των Ελλήνων,και ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.
Αυτοί είναι ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ Κύριε Χίο.
ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ.ΤΕΛΟΣ
δεν ήρθαν παράνομα….
ο σαμαράς ανοιξε τις πύλες να τους υποδεχτούμε
5:17 Εννοεις τους αλβανους.Τις αλλες 100 διαφορετικες εθνοτητες, που εισεβαλαν με το ετσι θελω, παρανομα?
Οσο για τον Σαμαρα, ο καλυτερος κριτης ειναι ο Ελληνικος λαος.
Κανενας δεν θα γλυτωσει απο τις προδοσιες που εχει κανει εις βαρος της Ελλαδας.
Ναι φασίστες, οι μετανάστες υπεράνω όλων…
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!
ΞΕΡΕΤΕ!
ΝΑ ΠΑΥΣΕΤΕ ΤΑΣ ΚΛΑΝΙΑΣ
ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ,ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΣΥΡΙΖΑ,ΤΟ ΚΚΕ,ΤΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΛΑΘΡΟΜΟΡΦΩΜΑΤΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?
ΠΟΤΕ..
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.. ΟΠΩΣ ΣΟΦΑ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ