Η ΚΑΜΟΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ: ΕΚΘΕΤΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΣΟΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ-ΑΠΟΧΡΩΣΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ «ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ» ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΑΙΚΑΛΗ-ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ- «ΚΟΡΑΚΙΑ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    Κοινοποίηση:
    XAIKALIS-DORODOKIA5

    Βόρβορος, διαπλοκή, παρακράτος, αναφορές για πακέτα από την απαγωγή του βιομήχανου Παναγόπουλου, ύποπτοι τύποι του παρασκηνίου, της ρεμούλας και της αρπαxτής, βρωμερά υποκείμενα των παρακομματικών μηχανισμών αλλά και δημοσιογράφοι της δυσωδίας και των υπονόμων που διαστρέφουν ειδήσεις, ρεπορταζ και πληροφορίες με μοναδικό γνώμονα την προσωπική τους περιουσία και τον καλλωπισμό στις επαύλεις που διαμένουν, χαρακτηρίζουν την παθογένεια ενός πολιτικού συστήματος που άμεσα χρειάζεται κάθαρση από τις ελάχιστες πολιτικές πατριωτικές δυνάμεις του τόπου που έχουν απομείνει αλώβητες από την διαφθορά και την σαπίλα.

    Η Ελλάδα έχει γίνει έρμαιο στα χέρια της Καμόρας και των μαφιόζων του Μαξίμου. Το δημοσίευμα του Γκάρντιαν, μας ρεζιλεύει σήμερα σε όλον τον κόσμο.

    «Η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας βυθίζεται σε βαριές κατηγορίες καθώς ένας βουλευτής της αντιπολίτευσης κατηγορεί την κυβέρνηση για απόπειρα δωροδοκίας» σημειώνει η Helena Smith στην ανταπόκρισή της από την Αθήνα. Στο δημοσίευμα του βρετανικού Guardian, γίνεται αναλυτική αναφορά στις καταγγελίες του Π. Χαϊκάλη που βλέπουν το φως της δημοσιότητας λίγο πριν τη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή του Στ. Δήμα στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

    Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, η αδυναμία εκλογής ΠτΔ από την παρούσα Βουλή θα προκαλέσει εκλογές στις οποίες αναμένεται, με βάση τις δημοσκοπήσεις, να επικρατήσει ο ριζοσπαστικός ΣΥΡΙΖΑ. Ο Π. Καμμένος, από την πλευρά των ΑΝΕΛ, που με τους 12 βουλευτές του θα μπορούσε να συμβάλει στην σταθερότητα της σημερινής κυβέρνησης, προκρίνει τη διενέργεια εκλογών για να τερματιστούν οι επιβαλλόμενες από την ΕΕ και το ΔΝΤ πολιτικές λιτότητας αναφέρει η δημοσιογράφος, η οποία υπενθυμίζει και την καταγγελία για απόπειρα χρηματισμού της Στ. Ξουλίδου.

    Αυτό που ήθελαν τα βρωμερά υποκείμενα της πολιτικής ζωής το πέτυχαν. Την αποσταθεροποίηση της χώρας. Τώρα, όλοι είναι στο στόχαστρο. Αστυνομία, δικαιοσύνη, κυβέρνηση και βουλευτές-όλοι τους ως ύποπτοι χρηματισμού-που πάνε να βγάλουν πρόεδρο-μαριονέττα.

    Θα τους βγάλουμε όλους μπροστά και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του. Όσοι δικαστές έντιμοι απέμειναν ας σηκώσουν τα μανίκια. Οι υπόλοιποι ας ετοιμάζονται για τον Κορυδαλλό. Μαζί τους και τα σαίνια της ενημέρωσης που έπαιξαν με το φιλότιμο της Ελλάδος.

     Διαβάστε και εδώ: ΕΔΩ και ΤΩΡΑ: Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ζητά το Άνοιγμα των Τηλεφωνικών Επικοινωνιών των Π.Χαικάλη, Γ.Αποστολόπουλου, Π.Στάθη, Ι.Ντογιάκου και των κολαούζων του ΣΑΜΑΡΑ Δ.Σταμάτη και Χ.Λαζαρίδη! Να πάνε στη φυλακή ή στο σπίτι τους!

    ΗΧΟΣ-ΕΙΚΟΝΑ: ” ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ ΜΕ 600-700.000.ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΔΙΝΩ ΤΩΡΑ-ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ”- ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. εσεις δεν βριζατε τον χαικαλη οταν εκλεγε στην κηδεια του μπουλα ? τωρα ειναι ηρωας?

    2. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΜΑΡΙΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΑΟ.Κ.(=ΑΟ ματο Κητος) ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ,ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ (ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ,ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΑΡ ,ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΓΚΑΣ,ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΟΥΤΙΑΣ κ.α.)
      ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Κ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΘΕΝΑΡΑ ΤΟ ΑΟ.Κ.(=ΑΟ ματο Κητος)
      ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΕΘΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!

    3. Ολοι απο τα ιδια … ειναι πολιτικαντηδεs δημοσιοκαφροι αλλα και ο τσιπραs δεν παει πισω και να θυμαστε οτι οταν βγει θα ακολουθησει την ιδια η παρομοια πολιτικη με τουs σαμαρικουs , η λυση κυριοι = ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι το μοναδικο πατριωτικο κομμα που μπορει καποιοs να στηρηχτει

      1. είσαι βλάκας και ζώον
        η λύση είναι λαοκρατία
        το να πιστεύεις ότι απόλα τα κόμματα η χρυση αυγη με τον υποκοσμο τους ναζι και τους μπράβους δεν τα παίρνει πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα

    4. καλησπέρα! Ακτινολογε 7 αυτό που λες ποιος θα κυβερνησει είναι ένα θεμα που το σκέφτομαι και εγω..το θεμα παντως είναι και πιστευω συμφωνουν πολλοι,οτι αυτοι που κανουν κουμαντο τωρα πρεπει να φυγουν..δεν παει άλλο με αυτους..μιλαμε για μεγαλα λαμογια και προδοτες του Ελληνικου Εθνους..σηψη οποια πετρα και να σηκωσεεις..είναι φανερο πλεον ότι κουμαντο στην Ελλαδα κανει το διεθνες και εγχωριο κεφαλαιο,διεθνεις τοκογλυφοι-κορακια..και η κυβερνηση μου θυμιζει σε ολο αυτό τους δοσιλογους των Γερμανων το 1940..πραγματικοι δοσιλογοι χωρις μασκα..

    5. Δημοκρατία το λένε αυτό που θα καταφέρει να εκλέξει πρόεδρο τον δήμα στις 29 του Δεκέμβρη με τόση μπόχα και τόση διαπλοκή?
      Γιατί ρίχνετε σε τέτοιο βόθρο και τέτοιο φασισμό την έννοια της Δημοκρατίας?
      Για να υπάρχει μια κάλυψη- βιτρίνα και πίσω… να βράζει το παρακράτος… και να κονομάει ακόμη κι απ τα πτώματά μας…
      Ε?

    6. Πολλοί σήμερα αναπολούν τη χούντα και δικαίως, γιατί αυτά που κάνουν εδώ και 40 χρόνια τα καθάρματα που εναλλάσονται στην εξουσία έφεραν τη χώρα 40 χρόνια πίσω. Η χούντα μπορεί να κατηγορήθηκε για σκληρή σταση απέναντι στους αριστερούς αλλά ποτέ δεν κατηγορήθηκε για πλουτισμό. Η μεταπολίτευση μετά το στρίμωγμα της χούντας τα άφησε όλα ελεύθερα για να αισθανθή ο λαός τη διαφορά της υποτιθέμενης δημοκρατίας τους και αυτοί δούλευαν για τις τσέπες τους, τις καταθέσεις τους πολλές φορές στα όρια της μαφίας. Μια βρώμικη μεταπολίτευση που έφερε την κατάντια σε όλα τα επίπεδα. Καιρός να απαλλαγούμε από αυτόν τον υπόκοσμο.

    7. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΕΑΝ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤ’ΟΝΟΜΑ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ,ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ;ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ;

    8. στις 29 του μηνα η δημοκρατια θα νικησει
      θα καταφερει να εκλεξει προεδρο δημοκρατιας
      τον Σταυρο Δημα

    9. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ….ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΑΡΓΑΡΑ ΑΛΕΞΗ ?

    10. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ….ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ?

    11. ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ,ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ;ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ Ή ΑΠΟ ΓΑΔΑ;
      ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ Ο ΧΑΙΚΑΛΗΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ;ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ;ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ;ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΡΥΒΑΝ;
      ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ;
      O AΔΩΝΙΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΜΜΕΝΟ.ΔΗΛ.ΕΚΑΤΣΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ.ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;
      ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΗΝΥΕΙ ΤΟΝ ΧΑΙΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;Ο ΧΑΙΚΑΛΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣTO MEGA ΤΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ,ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΜΥΓΑ;
      O AΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟ 2013 ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ.ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΝΔ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΣΘΕΝΑΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ.ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ.
      ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ DEUTSCE BANK.EKEI ΤΖΙΙΙΙΖ;
      ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ;ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ;

    12. Δυστυχώς πάει να θαφτεί και αυτό…όπως με Κασιδιάρη και Μπαλτάκο…ελπίζω να μη γυρίσει κιόλας μπουμερανγκ σε ότι αφορά την εκλογή Προέδρου…γιατί οι Σαμαροβενιζέλοι θα λυσσάξουν για να μην πέσουν…

    13. Ρε παιδιά έχει καταλαβει κανείς τι στα αληθεια έχει συμβει;

      Και το σενάριο οτι ο Καμμενος εστησε το σκηνικό για να δεσει τον Χαικαλη δένει.
      Και το σενάριο οτι ο Σαμαρας πήγε να εξαγορασει το Χαικαλη δενει.
      Και το σεναριο οτι ο Αποστολοπουλος (επειδη έιχε φαει λεφτα του Χαικαλη) τον δούλευε ψιλο-γαζι… δένει.

    14. Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι δεν βλέπω πουθενά τα αναρχόπουστα να κατεβαίνουν ξανά στους δρόμους και να κάνουν δήθεν «λαϊκό, επαναστατικό αγώνα» και άλλες μαλακίες που αρέσκονται να ξεστομίζουν κατά καιρούς, αλλά έχουν λουφάξει στις τρώγλες τους αδιάφοροι και αλλαξοκωλιάζονται. Απλώς περιμένουν την επόμενη φορά που θα έρθει ο Νταβούτογλου ή κάποιος άλλος νταβατζής/πορνοβοσκός να βάλει κωλοδάχτυλο, βουτηγμένο στην άμμο, στους εθνικούς μας οσφυοκάμπτες, για να κατέβουν στους δρόμους κατευθύνοντας την προσοχή και εστίαση του λαού αλλού.

      1. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι που δεν εχουν βγει τα τανκς στο δρομο να τελειωνουμε με τα 300 κοπροσκυλα της βουλης

        1. Μην σου κάνει καμμία εντύπωση φίλε μου.ΟΛΗ η ηγεσία των ΕΔ,κρέμεται,εξαρτάται και κατευθύνεται από τις ζαρτιέρες των προδοτών που κυβερνάνε.Κανονικά ανδρείκελα.

        2. Ξέρεις πόσοι το λένε αυτό που μόλις είπες ;
          -Τι κάνει ο στρατός και η αστυνομία λένε , απλά παρακολουθούν ; Ποίο σύνταγμα λέμε τώρα , εδώ τα γ@μήσ@νε όλα ρε …

        3. Σσσσσσς, η ηγεσία των Ενόπλων Δυναμέων (κάποιοι κακοπροαίρετοι τους λένε κομματόσκυλα και βολεμένους) ξύνει τα π.πάρια της! Μην τους ενοχλούμε με δήθεν σοβαρά θέματα όπως κατάλυση πολιτεύματος, εξαθλίωση του λαού, κατάλυση λαϊκής κυριαρχίας, κατάλυση διάκρισης εξουσιών, παρεμβάσεις πολιτικών με διαταγές ξένων κέντρων στην ανεξάρτητη (χμμ….) δικαιοσύνη, φυλάκιση βουλευτών, χρηματισμός βουλευτών, πιθανή διασύνδεση της κυβέρνησης με το οργανωμένο έγκλημα («μην είναι τα λεφτά από την απαγωγή»!!!!).

    Comments are closed.