Ο ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ-ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ- ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ(ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-VIDEO-ΦΩΤΟ: MAKELEIO.GR)

    Κοινοποίηση:
    xaikaliskatathetei

    Πριν από λίγη ώρα έφτασε στον εισαγγελέα εφετών ο βουλευτής Παύλος Χαικάλης  για συμπληρωματική κατάθεση για την πολύκροτη υπόθεση χρηματισμού, που απασχολεί τη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα., όσων αφορά  το γνωστό ηχητικό ντοκουμέντο με τον Γιώργο Αποστολόπουλο.

    katatheteixaikalos tzouali unnamed4H36BBTH xaikaliskatathetei

     

    Ο Παύλος Χαικάλης έφτασε λίγο μετά τις 11 το πρωί με τη μηχανή του , άνετος,  χαμογελαστός και ευδιάθετος για να παρουσιαστεί στο Εφετείο, καλημερίζοντας τους δημοσιογράφους και λέγοντάς τους με χιούμορ χαρακτηριστικά ότι «είναι όμορφο να βλέπεις χαρούμενα πρόσωπα!»  Μαζί του είναι και η δικηγόρος Έλενα Τζούλη Καμμένου.

     

    unnamed43S6GDT5 unnamedAE9D6EA1 unnamedSE8UFG9E unnamedT5KZ3DHQ

    Πρώτη ενημέρωση ώρα:   11: 14:00    – 21/12/2014

     

    Διαβάστε ΑΚΟΜΑ

    ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ- ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΤΟΓΙΑΚΟ: “ΠΑΕΙ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ-ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΩΡΑ”-ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ “ΜΑΥΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΦΕΤEΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

    ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ: Έφτασε στο εφετείο ο Πάνος Καμμένος “Είμαι εδώ για να καταθέσω. Ο Ντογιάκος με απειλεί!” (video)

    Kαμμένος “καρφώνει” εισαγγελείς επικαλούμενος τον υπουργό Κικίλια και τον Ταξίαρχο Στάθη: “Ο Ντογιάκος έχει το αμοντάριστο υλικό κλειδωμένο στο συρτάρι του”! Βαριές καταγγελίες

    Π. Χαϊκάλης: “Προκαλώ τον οποιοδήποτε να μου κάνει μήνυση! Απαιτώ να δώσουν στη δημοσιότητα όλο το βίντεο!” (video)

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Που ζούμε?
      Να χαιρομαστε τους δικαστικους μας..

    2. Για πιο λόγο ο Αποστολόπουλος βιντεοσκοπούσε τη συνάντηση; Για να έχει στο χέρι τον βουλευτή και να τον εκβιάζει να ψηφίσει;.Υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα έπρεπε να γίνει ψηφοφορία γιατί μπορεί να τα έχουν πάρει άλλοι ταληροφονιάδες και να ψηφίσουν υπέρ. Τέτοια σκάνδαλα ούτε στις τρίτες χώρες δεν συμβαίνουν. Η κυβέρνηση θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί προ πολλού. Αλλά που φιλότιμο.

    3. ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΓΛΥΤΩΣΕ Ο ΧΑΙΚΑΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ Κ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ Κ ΑΚΥΡΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Κ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΕ ΑΓΙΟ ΣΩΘΗΚΕ Κ ΕΣΩΣΕ Κ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ

    4. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΑΝΕΛ,ΠΑΥΛΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΕΓΝΑ!ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΦΙΕΣ!
      ΑΠΟΡΙΑ.Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΕΙ;MHΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΧΑΙΚΑΛΗ Ή ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ;ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ.

    Comments are closed.