«Δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, που να μη θεωρεί γελοίο το κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής. Άλλοι βέβαια το λένε δημοσίως, κι άλλοι μόνο στις παρέες τους…
Ο Θάνος Τζήμερος είναι ένας πολιτικός φιλελεύθερων αρχών και ως εκ τούτου, μας χωρίζει ιδεολογικό χάος. Ωστόσο, αυτό δε μας εμποδίζει να παραδεχτούμε ότι είναι ένας σοβαρός πολιτικός, ότι έχει το θάρρος της γνώμης του κι ότι έχει πει κατά καιρούς μεγάλες αλήθειες.
Σχολιάζοντας, λοιπόν, την εκ του ασφαλούς άρνηση του Δήμα (και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων»…) να δεχθεί την ψήφο των χρυσαυγιτών (γνωρίζοντας πως δε θα την έβλεπε ούτε… ζωγραφιστή), ο Θ. Τζήμερος – σύμφωνα με το ethnikismos.net -αναρωτιέται αν υπάρχει «συντελεστής ποιότητας» σε κάθε ψήφο και με την ευκαιρία χαρακτηρίζει γελοίο το κατηγορητήριο περί «εγκληματικής οργάνωσης» και προβλέπει την πανηγυρική αθώωση των κατηγορουμένων χρυσαυγιτών. Ιδού:
«Καταλαβαίνω ότι μια ενδεχόμενη υπερψήφιση του Σταύρου Δήμα από την πλευρά των ΧΑυγιτών θα άφηνε πολλές σκιές, ειδικά αν οι υπόδικοι αθωωθούν – που είναι και το πιθανότερο, διότι το κατηγορητήριο είναι για γέλια…».»
O Kωλωγλυφτηs τηs θειαs θοδωραs θανοs χανοs κωλωπλανοs
Και οι επιθέσεις στους Έλληνες καλά κρατούν . Όταν τα θύματα είναι Έλληνες δεν σε πειράζει ; Πόσο ανόητος είσαι ;
καλώς το παιντί…
καλώς το, κι ας άργησε!!!!
Δέν ξέρω πόσο χρόνο χρειάστηκε γιά να το καταλάβει, αλλά άργησε πάρα πολύ γιά να το πεί.
Μού αρέσει, που οι διαπλεκόμενοι δημοσιογράφοι, αυτά τα σκύβαλα της πατρίδας μας, που το παίζουν δημοκράτες,λένε ότι πρέπει να γίνει «δίκαιη δίκη» δηλαδή να γίνει η δίκη κι ας μήν υπάρχουν στοιχεία.
Αυτά τα άχρηστα ανθρωπάκια που θα έπρεπε να ήταν υπηρέτες της δημοκρατίας ,δηλαδή της ισονομίας, είναι μέρος τού κλεπτοκρατικού τόξου που μάς κυβερνάει τα τελευταία 40 χρόνια.
Χρυσή αυγή γιά να ξεβρωμίσουμε.
ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ O ΔΗΜΑΣ ΜΑΣΣΩΝΟΣ Κ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ Ο ΔΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΘΩΜΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ Κ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ Β ΗΠΕΙΡΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΟΣΟ ΖΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΙΣΕ Κ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ DNA ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ
ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΟΤΑΜΙΑ ΕΛΗΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΕΛΕΙΑ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΑΝ ΣΚΕΦΘΩ ΟΤΙ Ο ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ Ο ΑΧΕΛ ΑΘΕΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΑΣΣΩΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΟΣ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΟΣ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ Κ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΘΕΟΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΠΡΟΒΕΙΑ Η ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ?
Φασιστες , νεοφιλελεδες , λαικοι δεξιοι στο ιδιο μαγαζι δουλευουν.
ο τζημερος χουντιζει….
Ειλικρινής ο Τζήμερος. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας που θέλει να πασάρει ο Σαμαράς δεν αναγνωρίζει την Δημοκρατία λέγοντας ότι δεν δέχεται ψήφους της Χ.Α. Δεν ξέρει ότι 500.000 Έλληνες τους έβαλαν στην Βουλή και θα έπρεπε να το βουλώσει και να σεβαστεί την γνώμη Ελλήνων πολιτών? Ξεφτιλισμένα όντα που δεν έχουν ούτε διπλωματία στον λόγο τους. Αυτός είναι ο Δήμας δεν χρειάζεται να μάθουμε άλλα για το ποιόν του. Τράγοι που θα χάσουν στις εκλογές.
σ ολους τους νομικους κυκλους της χωρας ειναι γνωστη η σκευωρια
Την αλήθεια είπε.Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι.
TO ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.
Υ.Γ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
φιλε απ οταν χωσανε μεσα τους ναζι τραμπουκους σταματησαν οι επιθεσεις στους μεταναστες, αυτο το ηξερες ή το παραβλεπεις?
Α(χ)ρειε για αυτο εχουν ξεσαλωσει η καθε λογης παρανομοι