Συγκλονίζει το βίντεο που ανέβασε στο Facebook ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη

Κοινοποίηση:
giorgos

«ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…..ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ. 16/10/2013 τα τελευταία γενέθλια του μαζί μας».

Το μήνυμα αυτό ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας του δολοφονημένου Γιώργου Φουντούλη.

Μαζί με το μήνυμα υπάρχει και ένα βίντεο που εικονίζεται ο Γιώργος Φουντούλης, που δολοφονήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή έξω από τα γραφεία της ΧΑ στο Νέο Ηράκλειο με την αδελφή του που πάσχει από σύνδρομο Down.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. ΚΡΙΜΑ….ΚΡΙΜΑ….ΚΡΙΜΑ…..ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΜΕ ΤΙ ΑΓΑΠΗ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ….ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ…..ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !

  2. ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΡΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Καλό παράδεισο παλικάρια! Ο Θεός να απαλύνει τον πόνο των οικογένειών σας!

  4. τώρα ποιος θα φροντίζει την αδελφούλα του που έχει σύνδρομο down? πολύ κρίμα το παλικάρι

    1. η χρυση αυγη που τοσο αγαπαει τους ανθρωπους με προβληματα!!(τις τελευταιες μερες τουλαχιστον)

  5. ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ..ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΗΝΙΟΙ!ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ,ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ! ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ!

    ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 2ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΑ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

  6. Γιατί δεν μεταδίδετε το βίντεο από την σελίδα του χαροκαμένου πατέρα στο facebook, και το βάζετε από τους τρισάθλιους του newsbomb;

    Δεν ντρέπεστε κι εσείς και αυτοί να εκμεταλλεύεστε τέτοια ζητήματα;

    Οι τρισάθλιοι του newsbomb δεν έχασαν ευκαιρία, το κατέβασαν, και το ανέβασαν εκ νέου σαν δικό τους βίντεο, μόνο και μόνο για να πάρουν μερικές χιλιάδες views!

    Ελεεινοί και κοπρίτες!

  7. Ας αναπαυθεί και να μας προσέχει απο ψηλά. Το ίδιο και για το Καπελώνη.δεν έχω λόγια!!!!τι να πεις σε αυτή την οικογένεια;μακάρι Γιωργο να σε δίκαιωσουμε όλοι οι Έλληνες.Αθανατοι!!!!!!!μακαρι να γύριζε ο χρόνος καθίκι δολοφονε

  8. Καλα εκανε ο παερας του και ανεβασε το βιντεο αλλα ειναι και λιγο αφελης που απευθυνει το παραπανω μηνυμα στον δολοφονο και τους συνεργους του.Αυτο ειδικα το ατομο που τον σκοτωσε νιωθει λιγοτερη συμπαθεια για τα θυματα του απο οση εμεις για ενα μυρμηγκι που πατησαμε κατα λαθος.Ειμαι σιγουρος οτι οταν θα ειδε μετα ειδησεις θα βλαστημαγε που σκοτωσε μονο δυο και επισης ειμαι σιγουρος πως αν ειχε αρκετες σφαιρες και χρονο και υπηρχαν εκει και 20 και 50 ατομα θα τα σκοτωνε ολα και δεν θα ηταν ικανοποιημενος ουτε με τοσους.

  9. Πολύ κρίμα. Αβάσταχτος ο πόνος για την οικογένεια και μεγάλη η θλίψη για την κοινωνία η δολοφονία του Γιώργου.

  10. ας ειναι ελαφρυ το χωμα που σκεπαζει το παληκαρι.μια χουφτα νενεκοι πολιτικοι μας βαλανε να σκοτωθουμε μεταξυ μας .ειμαστε αξιοι της τυχης μας.το κοριτσακι πρεπει να βρει σε ολους μας 10.000.000 γιωργους

  11. Nα ζήσεις εκεί που αναπαύεται η ψυχούλα σου νέε μου….

  12. Μας έκανες κομμάτια στην κυριολεξία…..Πες τώρα και κανένα καλό νεο για το άλλο το παλικάρι τον Αλέξανδρο που είναι στο νοσοκομείο. Τι γίνετε? Ας μην τον ξεχνάμε παρακαλώ! Τελευταία ενημέρωση που είχαμε ηταν προ 4 ημερών που αναφέρθηκε οτι είχε ανεβάσει πυρετό.

  13. Καλό ταξίδι αδερφέ! Θα μας το πληρώσουν ακριβά τα καθίκια που πήραν τέτοιο παιδί μακρυά μας και ειδικότερα στην παρούσα εποχή όπου παιδιά όπως αυτός σπανίζουν!

  14. Τι να πει κανεις…Καλο ταξιδι αδελφε να εχεις .Ενα ειναι σιγουρο οσι θα λειπης απο την μικρη σου αδελφουλα.Αλλα παντα θα αγαπαει τον μεγαλο τις αδελφο που την προσεχε και την αγαπουσε.Οπου και να αναηκει καποιος ,σε οποιο πολιτικο χωρο ,αυτο δεν του αξιζει.

Comments are closed.