Επτά κρατούμενοι καταδικασμένοι σε ισόβια κάθειρξη για τη διάπραξη εγκλημάτων κατά της ζωής δραπέτευσαν το βράδυ του Σαββάτου από τη φυλακή Ντρένοβα που βρίσκεται σε απόσταση 170 χιλιομέτρων νοτίως των Τιράνων, ανακοίνωσε η αλβανική αστυνομία.
«Οι κρατούμενοι, όλοι καταδικασμένοι σε ισόβια κάθειρξη για φόνους, είναι οπλισμένοι», ανέφερε η ανακοίνωση της αλβανικής αστυνομίας που χαρακτήρισε τους δραπέτες «επικίνδυνους». Μονάδες της αστυνομίας έχουν εξαπολύσει για τον εντοπισμό των φυγάδων ενώ όπως έγινε γνωστό η Αλβανία έχει ειδοποιήσει την Ελλάδα και την ΠΓΔΜ, γι αυτή την απόδραση των επτά κρατουμένων.
Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης στα Τίρανα, οι δραπέτες κατάφεραν να αφοπλίσουν τους φρουρούς των φυλακών, ενώ η νύχτα και οι κακές καιρικές συνθήκες έχουν «προστατεύσει» τη διαφυγή τους. Οι αλβανικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για να διευκρινιστούν οι συνθήκες της απόδρασης από τη φυλακή Ντρένοβα όπου φιλοξενούνται 320 κρατούμενοι Συνολικά στα 22 σωφρονιστικά ιδρύματα της Αλβανίας είναι έγκλειστοι 4537 κρατούμενοι.
Δένδια ετοιμάσου…σου έρχονται!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑΝ ΑΠΛΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ !!!!
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΕΣ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΤΟ «ΣΚΟΡΠΙΟΧΩΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΜΕ ΤΑ «ΑΝΟΙΚΤΑ & ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΠ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΚΟΛΑ ΚΤΛΠ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΣΤΟ «ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΕΩΝ» ΚΑΙ ΤΙΣ «ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΜΑΧΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ, ΦΥΝΑΙΚΩΝ, ΜΙΚΡΟΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΒΕΝΖΙΝΗΣ………
ΟΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΝΕ η τουρκιά ΣΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΤΟ 1920, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΗ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΕΛΕΩ «ΛΥΚΟΣΥΜΜΑΧΩΝ»……….
ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΣΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΤΟ Κ(Ω)ΛΕΓΙΟ, ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ………. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ………….
καλως μας ηρθαν….
ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΑ ΓAMHMENA ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Είναι γνωστό και προφανές το πού θα καταλήξουν αυτοί. Εδώ, στον παράδεισο του αλβανικού εγκλήματος….