«Η υποτιθέμενη συντριβή του Germanwings ειναι μια νέα απάτη…δείτε τις εικόνες και προσέχτε πως οι απατεώνες εσκεμμένα έριξαν τα συντρίμμια ενός παλιού αεροπλάνου που ειχε βγει απο την γραμμή και να μας παρουσιάσουν για οτιδήποτε θέλουν οι αυτοί..
Εφόσον το κατέστρεψαν και το έκοψαν σε μικρά κομματάκια,σύμφωνα με το katohika.gr, το μετέφεραν με ελικόπτερα στην προσχεδιασμένη περιοχή και το άπλωσαν στις πλαγιές 2-3 βουνών…για να προκαλέσει την εντύπωση και κατάπληξη της κατατρομαγμένης μάζας των υπνωτισμένων κονμφορμιστών.
Πρόσεξε την επόμενη (2) φωτογραφία! Η μέγα απόδειξη…παντού μπίλιες εκατοστών αλλα η σιωνιστικη γερμανική σημαιούλα να στέκεται στην πλαγιά του βουνού σαν να κυματίζει η εθνική θλίψη….και πονηρά να περνάει την είδηση για τον ψυχολογικό τραυματισμό της μάζας!
Αλλα οι βιαστές της συνείδησης δεν έχουν όρια…για να σιγουρευτούν οτι η μάζα θα μείνει υπνωτισμένη στον αριθμό της πτήσης…ειδού ο αριθμός της πτήσης δίπλα στην σημαιούλα της δυστυχής Γερμανίας!!! Ρε προγραμματιστές…σας είχα για πιο πονηρούς…
Δειτε εδω (3) πως οι ακριβοπληρωμένοι υπάλληλοι εχουν τοποθετήσει τα συντρίμμια κατα μήκος στα χαμηλά σημεία τις πλαγιάς…εκει που ειχαν εύκολη πρόσβαση και συνεπώς οι «πωλητές» άπλωσαν οτι ειχαν να «πωλήσουν». Σημειώστε οτι στις δύσκολες πλευρές των βουνών δεν υπάρχουν πολλα συντρίμμια…αλλα ολα ειναι μαζεμένα εκει που τους βόλευε.
Εδω μια εικόνα (4) απόδειξης της απάτης…για ακόμη μια φορα…τα συντρίμμια φυτεμένα απο τους υπαλλήλους στη χαράδρα.
Εδω η μοναδική εικόνα(5) που προκαλείται πυρκαγιά….αναμμένη απο τα χέρια των υπαλλήλων. Είσαστε καλά ρεεε; Μετα απο τέτοια σύγκρουση θα έπρεπε τα πλαστικά υλικά του εσωτερικού του αεροσκάφους να καίγονταν για μερες!!! Οι ελεγχόμενες χώρες απο την Σιων…οπως η Γερμανία και Ισπανία ειναι συνένοχες σε αυτην την μέγα απάτη.
Δείτε εδω (6) την καμπύλη των συντριμμιών και τη «φύτευση» των υλικών στο έδαφος…απαντήστε μας που βρίσκονται οι καρέκλες;;; Μήπως τις πάτε για ανακύκλωση;;; Το κομμάτι της ατράκτου το εχετε βαθειά φυτεμένο;;; Οι τουρμπίνες απο τιτάνιο που ειναι ρε υπνωτιστες;;;; Αυτες δεν διαλύονται λογο της κατασκευής του απο το τιτάνιο.
Αυτο το κομμάτι της ουράς (7) …καλά σφηνωμένο στα βράχια δεν εχει ούτε γρατζουνιά….την στιγμή που ολα τα μερη της ατράκτου εχουν γίνει κολυμπηθρόξυλο….
Εδω φαίνεται το πηδάλιο (8) σφηνωμένο στους βράχους και ενα μερος της ατράκτου. Σημειώστε και πάλι δεν υπάρχει ούτε ΜΙΑ βαλίτσα ή κάποιο προσωπικό αντικείμενο των επιβατών!!!
Και η μεγάλη ερώτηση που καμια πορνη δημοσιογράφος δεν θέτει ειναι η εξής…που στο διάολο ειναι τα πτώματα;;; Ακριβώς! Φίλοι αναγνώστες ούτε ΕΝΑ για απόδειξη!!! Ούτε κόκκαλο..ούτε ρούχα…ούτε πιτζάμα!!! Ουδείς!! Διότι δεν υπάρχει ούτε ενας επιβάτης!!!
Για δες την εικόνα (9)…τι σου λέει η θλίψη στα πρόσωπα τους;;; Η Κυρία με τα γυαλιά; Σας λέει τίποτε η έκφραση της;;;
Εδω η μαφία των προγραμματιστών κατέφτασε (10)… η εμφάνιση τους γίνεται στο παρασκήνιο διότι πρέπει να τονιστεί το θλιβερό «ατύχημα»! Η παρουσία υψηλόβαθμων τονίζει στην ιεραρχική νοητική μας εκπαίδευση… την φροντίδα του πατέρα και της μητέρας…ή οποίου σωτήρα εσεις βάζετε στην θεση του…
Εδώ οι ξανθές κοπελιές(11) …αν κοιτάξεις καλά τις σου λέει η εικόνα; Θλίψη δάκρυα και θρήνος για τους χαμένους;;; Ετσι εεε;;; Τοτε ο ρουφιάνος ο Ρόιτερς γιατί τις δείχνει με γυρισμένες τις πλάτες;; Σωστά… Διαφορετικά κάποιοι έξυπνοι θα αναρωτηθούν ποια τα πρόσωπα και θα αρχίσουν να ψάχνουν τα ονόματα πισω απο τα μπουφάν και την «θλίψη»… Πληρωμένες οι ξανθιές φίλε αναγνώστη!!! Για να δημιουργούν την θολούρα στην συλλογική συνείδηση….του συλλογικού τραυματισμού που φέρνει ενα τέτοιο μεγάλο ατύχημα.
Γιατι αποσκοπούν στον τραυματισμό της συλλογικής συνείδησης;..θα γράψουμε καποια αλλη φορα με περισσότερες εξηγήσεις….ο τρόμος της απάτη μες το προγραμμα του Ματριξ μας υπνωτίζει και δημιουργεί σοκάρισμα…ο φοβισμένος ανθρωπος δεν θέτει ποτέ ερωτήσεις…γιατι σταματάει να σκέφτεται ελεύθερα…γιατι γίνεται πρόβατο και τον πανε όποτε θελήσουν για θυσία…
Γιατι ειναι εύκολος στην χειραγώγηση και γιατι… ειδού η ευκαιρία να του κόψουν τα λίγα δικαίωματα που νομίζε οτι ειχε…»
ΚΟΡΑΞ
@@@Aσφαλώς το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν συμμερίζεται και φυσικά δεν υιοθετεί τίποτα από τα παραπάνω που αποτελούν «αστικό μύθο» και μυθοπλασίες του διαδικτυακού βασιλείου. Αυτό είναι το διαδίκτυο και καλό θα ήταν να το διαβάζουμε προσεκτικά για να το γνωρίσουμε καλύτερα. Οι ιστορίες για αγρίους αναμεταδίδονται από συνωμοσιολογικά site σε όλο τον κόσμο. Διαβάζουμε, προβληματιζόμαστε αλλά ουδέποτε πιστεύουμε όσα μας σερβίρουν.
Δείτε την φώτο μια μέρα πριν http://4.bp.blogspot.com/-O4UUf0JPw0g/VRcpMOpZRKI/AAAAAAAAUYk/288Cil7vDrQ/s1600/Lufthansa%2BLogo.jpg
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ, ΣΥΜΠΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΦΟΒΕΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ‘ΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ Μ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ (ΕΤΣΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ) ΕΛΑΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.
…δεν πάτε να κάνετε παρέα στην βίκυ σταμάτη βρε νούμερα?
Διαβαζω το Μακελειο για πολυ καιρο τωρα. Στην αρχη το εκτιμουσα και το διεδιδα. Οταν οι Βουλευτες της Χρυσης Αυγης μπηκαν φυλακη και ιδιως οταν μετα ακολουθησε και ο Μπουκουρας το Μακελειο αρχισε σιγα σιγα να δειχνη την πραγματικη του ταυτοτητα. Οπως και η Χρυση Αυγη.
Ενα κομμα που εδωσε ψευτικες ελπιδες σε ενα ταλαιπωρο λαο. Σε ενα λαο που εχει βομβαρδιστει και ακομα βομβαρδιζεται απο παντου με ηλιθιοτητα, πορνεια, ψευτια και οτι αλλη αλητεια μπορει να φανταστει ο ανθρωπινος νους. Σε ενα λαο που διδαχτηκε οτι το ψεμα η λαμογια η πορνεια η απατη η κομπινα ειναι ο πραγματικος τροπος ζωης.Στην αρχη κοψανε τα ( likes) απο τα σχολια. Γραφεις κατι και δεν ξερεις ποσοι σεβονται αυτη την αποψη σου η δεν την εγγρινουν. Μετα αρχισανε να μην δημοσιευουν σχολια που δεν τους συνεφεραν. ( Παρα πολλα δικα μου.Και αυτο το γραφω αλλα δεν ξερω αν θα δημοσιευτη). Ποιος ξερει τι γραφτηκε;; Η μεγαλυτερη προπαγανδα απο τα σιωνιστικα ΜΜΕ. Και αν ολα τα ΜΜΕ ειναι ιδιοκτησια των Εβραιο-Σιωνιστων πως να ξεφυγη το Μακελειο;; Σιγα -σιγα εγινε και το πρωτο σαιτ για τσοντες. Κοιταχτε την αρχικη τους σελιδα. Απο τα 11 κυρια θεματα τα 9 ειναι τσοντα και πορνεια, 2 σκετες ανοησιες και επαναληψεις ανοησιων. Και για να τελειωνω με το ανωτερω δημοσιευμα, Πηγαινετε στο GOOGLE.COM
( GERMANWINGS CRASH and click IMAGES ). Θα δειτε ολα αυτα που το πορνοσαιτ Μακελειο αμφισβητει.
Τελειωνοντας ελατε στο μακελειο, για χαβαλε και για τσοντα.!!!!
Μην περιμενεται τιποτα περισσοτερο. Και μην πιστευεται ουτε μια λεξη η ενα αρθρο που φαινομενικα φαινεται «σοβαρο῾ Ειναι τρομολαγνοι και πουλημενοι απατριδες, λαμογια του κερατα και οποιος θελει να με αμφισβητησει ας τολμησει. Δημοσιως η προσωπικα. Το E- mail μου ειναι γνωστο και δινω το ελευθερο να χρησιμοποιηθει. Για τελευταια φορα , Μακελειο, Χρυση Αυγη… ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!!!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!!
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ, ΚΑΘΗΚΙΑ…..
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΜΕΙΝΗ, ΘΑΡΡΟΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΠΑΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ.
Μην πιστευεται τιποτα απο ολα τα τσοντοκαναλα και τα πορνοσαιτ.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!!!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!!
ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!!!!!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!
τι θα κανω εγω με σενα
Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ. Γιατί όλη αυτή η απάτη και δήθεν συντριβή του Germanwings!και τον δήθεν τρελό πιλότο!!.
https://www.youtube.com/watch?v=jBxNQAml-2k
Οριστε ενα βιντεο με αποκαλυψεις και στοιχεια για την πτωση των διδυμων πυργων. Ειναι και στα Ελληνικα για οσους δεν γνωριζουν αγγλικα. Αντιστοιχα βιντεακια με ΣΤΟΙΧΕΙΑ υπαρχουν σε πληθωρα στα αγγλικα. Οποιος μπει στον κοπο να τα δει, θα μπει και στον κοπο να αναρωτηθει τι ειναι αληθινο και τι οχι απο ολα αυτα που του πλασαρουν μεσα απο το κουτι της ‘πραγματικοτητας’ το οποιο το φτιαχνουν οπως γουσταρουν αυτοι.Αληθεια αμα μπεις στον κοπο να δεις ποσο βρωμικος ειναι ο κοσμος, θα χασεις τον υπνο σου. Αλλα δε βαριεσαι τωρα. Καλα ειναι και ετσι. Καλυτερα μεσα στο ψεμα, παρα μεσα στην αληθεια. Ετσι? ΕΤΣΙ?? Δωσε ψεμα λοιπον. Δωσε ψεμα γιατι την αληθεια δεν την αντεχουμε. Δεν την δεχομαστε. Δεν θελουμε να γνωριζουμε. ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΨΕΜΑ!!! ΘΕΛΩ ΨΕΜΑΑΑΑΑ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!! Δεν την γουσταρω την αληθεια ρε. Αφου και εγω ψευτικος ειμαι. Ενας υποκριτης, ανιδεος, αμορφωτος, χαβαλες, ωχαδερφιστης. Που να αντικρυσω τα σκατα? Εγω δεν ειμαι σκατα. Ειμαι κουτοπονηρος, ευπιστος, ευπεπτος, μετριος, ανεγκεφαλος, ξερολας, αποψιολογος. Αντε πολυ κουραστηκα με τις βλακειες, σας εκραξα τωρα, παω να μου δειξουν πως ειναι ο κοσμος, για να ξερω, οχι τιποτα αλλο. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Οι κλασικές μαλακίες άρθρα που διαβάζει κανείς.
Omnigr συμφωνώ και επαυξάνω…
και μονο που το αναρτησες είσαι τρικυμία εν κρανίο η μαλάκια έχει και ορια
Εχω αρχισει και καταλαβαινω τι παθαινουν μερικοι. Οταν εμφανιζονται post σαν αυτα υπαρχουν οι γνωστοι βλαμμενοι.. γυρω στο 75% του πληθυσμου του πλανητη.. που αρνουνται οχι να πιστεψουν αλλα να σκεφτουν, να αναρωτηθουν αν κατι που ακουσαν μπορει να ειναι ψεμμα.. πχ διδυμοι πυργοι… αφου το ειδα επεσαν αεροπλανα!! και γιατι να το κανουν.. και γιατι…. τα στοιχεια στα @@ μας. Και ψηφιζετε κι’ολας…. ανησυχω….
Φιλέ, αν ισχυριζεσαι οτι αυτά που παραθέτει είναι αποδεικτικά τότε είσαι για Μέσα, ΔΡΟΜΟΚΑΪ́ΤΕΙΟ.-
ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Το αεροπλάνο το έριξαν οι εξωγήινοι, πυ εχουν βαρεθεί σε αυτόν τον πλανήτη, και είπαν να το ρίξουν λίγω έξω.
δυστηχως η αποβλακωση του μεσου ανθρωπου εχει προχωρησει σε τετοιο βαθμο που εχει γινει αλλεργικος στην αληθεια. Κλασσικο παραδειγμα ειναι τα κουτορνιθια που χλευαζουν τους αεροψεκασμους, ενω αυτοι γινονται καθημερινα πανω απο τα κεφαλια τους. Επισης μην ξεχναμε οτι τα σχολια στα blogs ειναι γεματα απο εμμισθα trolls που πληρωνονται ποιος ξερει απο που για να χλευαζουν ΕΙΔΙΚΑ τα αρθρα που παρουσιαζουν αληθειες.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!!H συντριβή του Germanwings ΕΙΝΑΙ Σιωνιστική Απάτη!!!!!φωτογραφίες ντοκουμέντο!
Το μακελειο δεν συμμεριζεται φυσικα μπλα μπλα μπλα
αλλα τα ανεβαζει στο πορνοσαιτ του
Και τα 150 ατομα που πηγαν;
Οι 16 μαθητες που ειναι; κοπανα κανουν ακομα; και πληρωσανε οι μασονοι ολο τους το σχολειο για να κλαινε οι υπολιποι;
σεναρια για καθυστερημενους. βλ. συριζωα , κομμουνιστες και πασης φυσεως αριστερους
Παναγόπουλε…γράφε σωστά Ελληνικά…
Οι μεγαλυτερη συνομωσιολογοι ειναι οι πιο κουτοι ανθρωποι.
Στην Ελλαδα αυτες οι ομαδες ειναι οι χαβγιτες και οι παλαιοημερολογιτες. Αγαθοι και συνομωσιολογοι.
οι μεγαλύτεροι βλάκες μορφονιέ είναι οι αναρχικοί και οι αριστεροί.Μην αρχίσω τώρα να εξηγω και είναι πρωί ακόμα…άντε ζωα
Ειστε πιο κουτοι απο τους αριστερους. Για να δεις ενα ζωο πανε στο καθρεφτη σου
Ο πιό κουτός άνθρωπος στον κόσμο είναι αυτός που χαρακτηρίζει κουτό οποιοδήποτε άλλον.
Βέβαια,από τα σχόλιά καί το προσωνύμιό σου καταλαβαίνω ότι εκφράζεις το ΤΙΠΟΤΑ οπότε μάλλον έχεις την ψευδαίσθηση ότι γίνεσαι κάτι,κατηγορώντας τους άλλους.
Εγώ ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κι είμαι πραγματικά περήφανος γιά τους λεβέντες που μπορούν να θυσιάσουν ακόμη καί την ελευθερία τους γιά την ΕΛΛΑΔΑ, δηλαδή γιά μένα,γιά σένα,γιά όλους μας.
Φασιστες, δε πειθετε κανεναν. Οποιος λεει χαιλ και δοξαζει σβαστικες ειναι κουτος, τελεια και παυλα._
Κρυφοναζιστάκο,όσο γράφεις τόσο ξεσκεπάζεσαι.Είσαι ο μόνος που έχεις ψωμοτύρι το χαιλ.
oτι του φανει του λολοστεφανη…
Πραγματικά. Δεν είναι πειστικά τα στοιχεία. Πρέπει να κάνουμε αναπαράσταση οπωσδήποτε. Ζητούνται 150 ζωντανοί εθελοντές και ένα αεροπλάνο της Αιρ Μπαχάλ.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Τρέχω να βάλω αγγελία.
Μας ριχνετε τα σχολια οπως εξαφανιζοντε τα αεροπλανα,
Και ομως που ειναι οι καρεκλες, που ειναι τα φτερα η ατρακτος δυο τουρμπινες , οι τεραςτιες 12 16. Ροδες δεν ξερω ακριβως , οι ροδες μου φενοντε μικρες κιολας , φωτια γιατι δεν επιασε σε μεγαλη εκταση με φουλ κιολας καυσιμα επεσε μετα απο 20 λεπτα, αν θυμαστε τι εγεινε με την ΗΛΙΟΣ στο Γραμματικο καικε ολο το βουνο, αφου πηγαν μετα απο λιγες ωρες καπνος δεν φανηκε πουθενα που ειναι τα πτωματα , εμενα κατι δεν μου κολαγε απο την αρχη ερειξαν την ευθηνη στο συγκηβερνητη τοσο απλα και τον εβγαλαν ψυχοπαθη ενω τον βλεπουμε σε πολυ καλη φυςικη κατασταση και απο καλη οικογενεια,αυτο δεν το ερειξαν στην θαλασσα γιατι το malaisya air lines δεν τους βγεικε σε καλο,τα τελευταια δυο χρονια εχουν γεινει πολλα αεροπορικα και ολα τα ψαχνουν σχεδον γιατι επεφταν κατα συμπτωςη στην θαλαςςα παντα ,εκτος απο αυτο που επεσε στην ουκρανια παλι malaisya air lines γιατι αραγε ξανακτηπησαν εκει και τωρα μολις δευτερη φορα μετα συνεχωμενη μετα το malaisya ξανα επεςε παλι , που επεσε , σε μια πλαγια βουνου στην ευρωπη,φενετε εδω εχουν παλι δικους τους ανθρωπους,τι να θελουν αραγε να πουν ??? Ας πουμε με τοσες πτησεις που να ξερεις αν υπαρχει αεροπλανο η κατι αλλο αληθεια οι επιβατες τι να τους κανουν αραγε ???
ΚΟΡΑΞ βλέπεις δράκους και αυτό είναι ανησυχητικό
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέμματα όλα αυτά. Εκείνο που ξέρω είναι πως αν το αεροπλάνο έπεσε εξαιτίας μηχανικού προβλήματος, θα έπρεπε να πληρώσουν οι Γερμανοί αμύθητα ποσά ως αποζημίωση, ενώ τώρα φορτώνοντάς το σε έναν τρελό θα δώσουν ψίχουλα. Για σκεφτείτε το!!!!
η βλακεια ειναι ανικητη….
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΗΓΑΚΙ. ΑΛΠΗΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΙΣ ΧΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΟΣ ΑΠΗΘΑΝΟ. ΤΑ ΤΟΠΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΓΗΝΕ ΤΟ ΔΗΣΤΗΧΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΑΠΟ ΚΑΛΟΚΕΡΗΝΟ. ΕΔΟ Η ΑΛΠΗΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΡΤΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΕΡΙ?? ΛΗΓΙ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΒΛΑΥΤΗ…….
Και για ποιο λογο γινανε ολα αυτα;Οι 150 επιβατες τι απεγιναν;Τους πηραν οι εξωγηινοι;Ουτε ο Φωσκολος ουτε ο Σπιλμπεργκ δεν θα σκεφτονταν τετοιο σεναριο!
Δηλαδή τι νομίζετε πως έγινε; θα μας τρελάνετε τελείως;
Τι γράφετε ρε πρεζάκια πάλι;