Ένταλμα σύλληψης και για τη μητέρα της μικρής Άννυς (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mitera-mikris-annis-6-708

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για τη μητέρα της μικρής Αννυς για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

YΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:

Πρωτοφανείς διαστάσεις γα τα ελληνικά αστυνομικά χρονικά παίρνει η εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ, καθώς συνελήφθη ο 28χρονος πατέρας της, υπήκοος Βουλγαρίας, ως δράστης της δολοφονίας του μικρού παιδιού.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο ίδιος ο πατέρας έστησε την απαγωγή.

Βρέθηκαν ίχνη αίματος στο σπίτι του, στην οδό Μιχαήλ Βόδα.

Η σορός του κοριτσιού δεν έχει εντοπιστεί. Πληροφορίες θέλουν τον πατέρα να έχει σκοτώσει, τεμαχίσει και διασκορπίσει τα μέλη σε διάφορα σημεία και σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.

Πηγή των απερίγραπτων στοιχείων είναι ένας φίλος του ζευγαριού ο οποίος κατάθεσε ότι ο ίδιος ο πατέρας της Αννυ του διηγήθηκε ότι όταν συνήλθε από τη χρήση ναρκωτικών, βρήκε την κόρη του νεκρή και ότι ο ίδιος την τεμάχισε την έβρασε και πέταξε τα κομμάτια σε κάδους απορριμάτων.

Στη ΓΑΔΑ έχει μεταφερθεί και η μητέρα της Αννυ.

Η αστυνομία θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις αύριο, Τρίτη, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η έρευνα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου, αλλά κυρίως για τα κίνητρα που οδήγησαν στην δολοφονία.

Τα ίχνη της 4χρονης Άννυ Μποροσοβα είχαν χαθεί στις 21 Απριλίου από την περιοχή της Ομονοίας και είχε σημάνει πανευρωπαϊκός συναγερμός για τον εντοπισμό της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τι να τα κάνετε τα κίνητρα? Εδώ στην συγκεκριμένη υπόθεση δεν μετράνε. «Χρήστης ουσιών» θα πουν και νομίζει ότι θα την περάσει ελαφριά. Δεν λογάριασε όμως τους ξενοδόχους. Τους βαρυποινίτες, που ναι μεν μπορεί να έχουν κάνει δολοφονίες, ίσως σε αναβρασμό ψυχής αλλά τα παιδιά τα σέβονται. Έτσι διαφέρουν από τα τερατόμορφα ζώα και παραμένουν άνθρωποι.

Comments are closed.