Νωρίς νωρίς φαίνεται ξεκίνησαν σήμερα τα επεισόδια στον Κορυδαλλό…. με ένθερμους αντιεξουσιαστές… να ξυλοφορτώνουν νεαρό επειδή ήταν στα ΜΑΥΡΑ ντυμένος. Αντιεξουσιαστές συνεπλάκησαν με τα ΜΑΤ ενώ υπάρχει και ένας τραυματίας, όπως αναφέρει άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ.
Ο 27χρονος πήγαινε στο γυμναστήριό του όπως λένε οι πηγές και ήταν ντυμένος στα μαύρα. Είχε μαζί και την τσάντα με τις πετσέτες και τα πράγματα του γυμναστηρίου…. και έφαγε ξύλο από τους αναρχικούς…..
Προηγούμενη ενημέρωση: 09:21
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ειδησιογραφικού πόρταλ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ομάδα αντιεξουσιαστών που είχε συγκεντρωθεί από το πρωί στον Κορυδαλλό με αφορμή τη δίκη της Χρυσής Αυγής, απομακρύνθηκε από το χώρο που βρίσκονταν ο κύριος κορμός των διαδηλωτών και στην οδό Πλαταιών επιτέθηκαν και προπηλάκισαν έναν 27χρονο. Σύμφωνα με τις καταγγελίες του τραυματία, που εκείνη την ώρα πήγαινε στη δουλειά του σε γυμναστήριο της περιοχής, οι αντιεξουσιαστές τον πέρασαν για Χρυσαυγίτη και τον ξυλοφόρτωσαν. Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε κοντινό νοσοκομείο.
Εντωμεταξύ, έπεσαν και τα πρώτα χημικά, καθώς οι αντιεξουσιαστές συνεπλάκησαν με τα ΜΑΤ τα οποία έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο πόρταλ. Εμείς απλά σας μεταφέρουμε την είδηση δίχως να την υιοθετούμε.
Την ίδια ώρα, η αντιρατσιστική οργάνωση ΚΕΕΡΦΑ πραγματοποιεί συγκέντρωση και πορεία προς τις φυλακές Κορυδαλλού, όπως κάνουν και άλλες αντιφασιστικές οργανώσεις.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνεται και από πολίτες και φορείς του Κορυδαλλού, που ζητούν να μην διεξαχθεί η δίκη στις φυλακές, καθώς προκαλείται αναστάτωση στη λειτουργία της πόλης.
Η αστυνομία έχει ανακοινώσει πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας, με επτά διμοιρίες των ΜΑΤ στην περιοχή, ενώ ελικόπτερο πετά συνεχώς, προκειμένου να κρατηθούν οι συγκεντρωμένοι μακριά από το χώρο του δικαστηρίου.
Το Makeleio.gr μεταφέρει την είδηση και την δημοσιεύει δίχως να την υιοθετεί.
Η πιο σιχαμένη φάρα που έχει πατήσει το πόδι της στην πατρίδα μας, για ακόμα μία φορά δεν αναγνωρίζει όχι τους θύτες (όπως το «μέλος του ΚΚΕ Ρουμπακιά»), αλλά ούτε τα θύματα που ανήκουν στη συμμορία της.
Για τους μη λοβοτομημένους, η αιτίαση ότι «φορούσε μαύρα» και για αυτό τον έδειραν..οι αναρχικοί (που φοράνε μαύρα) είναι για γέλια (και ροχάλες). Όπως ακριβώς το βοθροsite που την έγραψε
ήξεις, αφίξεις…
Να πετάξουμε τα μαύρα ρούχα απο την ντουλάπα μας και να τα πάρουμε ροζουλί για να μη μας περνάνε τα αναρχοφασισταριά για χρυσαυγίτες. Αυτοί που έχουν πένθος και φοράνε μαύρα να προσέχουν, να το γυρίσουν στο γκρί. Η μάνα του Φύσσα με τι χρωματάκια κυκλοφορεί; Δεν γαμιέστε να ασπρίσετε, ξόανα! Με τις ευλογίες της κυβέρνησης όλοι αυτοί οι αλήτες κάνουν ότι θέλουν. Ροζ φοράει και η «δικαιοσύνη» της Ελλάδας. Είναι τρύπια απο παντού. Θα έρθει σύντομα ο καιρός που όλοι αυτοί θα δούνε την οργή των Ελλήνων, η υπομονή έχει ξεχειλίσει. Μπαστάρδοι όλοι και κυρίως όσοι τους καλύπτουν δηλαδή το ίδιο το κράτος και οι ΜΚΟ.
Ρέ πως αλλάζουν τα κόζια 40 χρόνια μετά…
απαγορεύεται το μπόντι μπίλντιν, διότι τα αριστεροσταλίνια φρικάρουν και μόνο στη παρουσία γυμνασμένων ελλήνων!!!!
αριστεροδημοκρατικά πράματα δλδ όχι σταλινοφασιστικά!!!!