«ΤΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΝΕΙΣ…»!! ΈΞΑΛΛΟΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ! Τον έκαναν μούσκεμα…Πέταξαν μπουκάλι νερού στον υπουργό Επικράτειας.Πολλά νεύρα έχεις μεγάλε. Χαλάρωσε…(BINTEO)

Κοινοποίηση:
1 11 terens

Ώρα 08:14 το πρωί! Ο υπουργός επικρατείας Τέρενς Κουίκ εισερχόμενος στην Βουλή κάνει την καθιερωμένη στάση στο περιστύλιο για τις δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους! Ξαφνικά εκεί που μιλάει σε ζωντανή σύνδεση, από τα αριστερά, προσγειώνετε πάνω του ένα μπουκάλι νερού….

Έξαλλος ο Τέρενς….

Την πρώτη στιγμή τα έχασε! Αμέσως μετά άρχισε να ψάχνει τους ενόχους!  Οι δράστες βρέθηκαν γρήγορα!  Κάμεραμαν ξένου τηλεοπτικού συνεργείου θέλησε να πετάξει ένα μπουκάλι νερού σε συνάδελφο του, αλλά αστόχησε… (Μα και αυτός την κεφάλα του Τέρενς βρήκε;)

Επίθεση Τέρενς..

1 11 τερενς1

Ο κ. Κουκ ζήτησε το λόγο από τους ξένους συνάδελφούς! Η κίνηση του αυτή μεταδόθηκε άμεσα από τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές κάτι το οποίο πάλι δεν άρεσε τον υπουργό Επικράτειας. Αμέσως, στράφηκε κατά του δημοσιογράφου του ΑΝΤ1 Άρη Σαλβάνου, στον οποίο με νεράκια  είπε: «Κρίμα αγόρι μου που υπηρετείς της κίτρινη δημοσιογραφία»

Ο Τέρενς μάλλον ξεχνάει τι έκανε στο STAR και στο ΑΛΤΕΡ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από το στούντιο το απολάμβανε

11 αδωνις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ

Ώρα 08:14! Πέταξαν μπουκάλι νερού στον Τέρενς Κουίκ στο περιστύλιο της Βουλής

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ρε αυτος ο καμπουρης δεν ειναι που ξεκινησε να λεει τα νεα στο
    καναλι της ΥΕΝΕΔ;;;;
    Γιατι δεν τον ρωταει καποιος,
    Πριν τις εκλογες δηλωνε δημοσιως πως τον προσβαλλουν οταν λενε οτι θα συμετασχει σε κυβερνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Τι εγινε τωρα και αλλαξε γνωμη ο δημοσιογραφισκος της πλακας;;;
    Ενα μπουκαλι με νερο ειναι τιποτα για αυτον. Ενας ντενεκες με σκατα θα ηταν καλλυτερα.

  2. Ελπίζω την επόμενη φορά,αυτό που θα του πετάξουν,
    να τον στείλει αδιάβαστο.

  3. ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ

  4. Ο/Η Τον Αντένα γιατί δεν τον αναφέρεις υπάλληλε του Κυριακού Χιό; λέει:

    Χέρι που ταϊζει τα σκυλιά του συστήματος δεν το δαγκώνουν ε;

  5. το διαβασες ε; τεταρτη ψηφιζουν για αγορες απο 70 ευρω και ανω ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ!
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙ;
    ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΤΕΡΕΝΣ ΜΕ ΤΗ… ΒΕΡΑ ΣΤΟ… ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΑΚΙ!

  6. Ατό έγινε κατά λάθος ή από βλακεία. Ο λαός όμως θα το κάνει συνειδητά. Αρχίστε να το συνηθίζετε.

  7. Πρέπει αυτοί οι ξένοι δημοσιογράφοι να είναι πολύ μαλακισμένα, κακώς τους επιτρέπουν να βρίσκονται στο προαύλιο της Βουλής. Έξω τσογλάνια, έξω στον δρόμο ή στις Πρεσβείες σας. Εκεί θα μπορείτε να τραβάτε ανενόχλητοι και καμιά παχιά.

  8. Πουτσα και ξυλο σε πολιτικους-μπατσους-δικαστες-δημοσιογραφους (αυτοαποκαλουμενους) και στις οικογενειες τους! Παμε σε εκλογες να ερθουν οι επομενη να ξεφτυλιστουν να καταλαβετε οτι μονο με βια και αιμα λυνετε το θεμα γιατι δεν το καταλαβενετε μαγκες…δυστηχως.

    Επειδη ειμαι πολυ μπροστα εγω… για οσους θελουν να πανε μπροστα διτε τις προσφατες δηλοσεις τον ΧΑ.

    Κασιδιαρης 13/07/2015:
    «Εμεις θα αντισταθουμε σε αυτην την ευροπη τον τοκογλυφων, αλλα αν η ευρωπη γινει ευρωπη τον εθνων κανενα προβλημα»

    Πανω κατω αυτη ηταν η «δηλωση» στην εκπομπη τους χθες. Αρα συνοψιζοντας αμα αλλαξουν η μουρες δεν εχουν θεμα και ερθουν μουρες που το θεατρο που θα παιζουν θα ειναι τινη τον εθνικισμο.

    Επισης Κασιδιαρης 13/07/2015:
    «Για να παμε σε εθνικο νομισμα θελουμε προετημασια 3-4 χρονια συγουρα»

    Χαχαχα! Πρωτον δεν ισχυει σε 6 μηνες μια σοβαροι ομαδα ανθρωπων μπορει να ετοιμασει τα παντα. Αλλα κατι αλλο φυσικα σημενει αυτη η δηλοσει, οτι θελουμε και ενα μνημονιο εμεις σαν ΧΑ να κανουμε πριν παμε σε εθνικο νομισμα. Προφανως μετα τα 4 χρονια θα ειναι ιδη ετοιμος ο επομενος πολιτικαντης να «προετημαστει» να «πει» και αυτος το μεγαλο οχι και να «αντισταθει»(με ενα μνημονιο χαχα).

    Αργα οι γρηγορα θα καταλαβετε οτι η ελλαδα μετα Καποδιστρια εποχη ειναι κρατος που ανηκοι σε ξενους, ποτε δεν κυβερνηθηκε απο ελληνες. Οσο δεν γινετε εξεγερση τοσο αυτο θα ισχυει. Οσο υπαρχουν κατι αρχιδια σαν τους ΚΚΕ και τους ΧΑ να προπαγανδιζουν οτι μπορεις να επαναστατησεις μεσο κοινοβουλιου τοσο θα ειστε πειραματοζωα της παγκοσμιοποιησης. Ξυπνηστε!

    Με την παιδια και το IQ τον ελληνων στο μνημονιο 10 σας κοβω να εξεγυρεστε ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΒΟΔΙΑ. Σκλαβοι γαμω σκλαβοι ολοι η κοινοβουλευτικοι υποστηρικτες!

    ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΥΛΟΙ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ!

    ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΙ ΒΟΥΛΗ!

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΑΜΑΜΕ ΚΟΛΟΥΣ!

  9. ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΥΤΟΥΡΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ….ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΕΠΕΣΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ…ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΣΑΣΤΕ….ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ.

  10. Προοίμιο ενός πολιτικού σπαραγμού ήταν αυτό, αλλά και οι εκδηλώσεις συμπαθειας του Κουικ με την νοοτροπία Κούισλνγκ, προς τους Έλληνες μοιάζει τώρα πια, με προσευχή ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗ… ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ…ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ

Comments are closed.