Πήραν χαμπάρι οι Κουρήδες ότι ο Αλέξης είναι ψωράλογο και τον πουλάνε στεγνά όπως άλλωστε το συνηθίζουν. Ρίξανε απόχη στη ΝΔ και τον Βαγγέλη Μειμαράκη.
Πληροφορίες του «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» λένε ότι τα αδέρφια-κωλοτούμπες, Γιώργος και Μάκης Κουρής, που κάποτε ήταν δίπλα στον Αντρέα και μετά τον έβριζαν και έβγαζαν στη φόρα τις γυμνές φωτογραφίες της Μιμής, μετά υποστήριζαν τον Σαμαρά και στη συνέχεια τον έθαψαν και μετά τον Αλέξη Τσίπρα, τώρα του γυρίζουν την πλάτη.
Τώρα ήρθε η ώρα του Βαγγέλα και ρίχνουν τα δίχτυα τους προς τα εκεί.
Κατάλαβαν ότι είναι τελειωμένος ο Τσίπρας και άρχισαν τις κωλοτούμπες! Σύμφωνα με πληροφορίες στα μέσα της εβδομάδας ο Μάκης Κουρής συναντήθηκε με τον Μειμαράκη και στελέχη της ΝΔ και διαπραγματεύθηκαν.
Την Κυριακή οι πληροφορίες λένε πως η εφημερίδα «ΠΑΡΟΝ» δημοσιεύει δημοσκόπηση που δείχνει τσιμπημένα ανεβασμένη τη ΝΔ και πεσμένο τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Μια ζωή το ίδιο παραμύθι από τα Κουρέικα του Ταύρου. Βέβαια επιχειρηματίες είναι τα παιδιά και κάνουν τη δουλειά τους. Δεν μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει γι αυτό.
Αλέξη ξύπνα και δες τι γίνεται, ποιοι ήταν δίπλα σου και ποιοι τώρα σε πουλάνε!!!
ΚΟΥΡ(H)AΔΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΓΛΥΦΤΕΣ
Δηλαδή θα ακολουθήσουν το ψοφιο άλογο. Ασε μας ρε Χιο μας έχει φλομώσει με τις μαλακίες σου. Θα μας πείς σε λίγο οτι είναι και δυνατό χαρτί ο Βαγγελας. Το τερμάτισες.
οποιον θελουν θα υποστηριξουν, λογαριασμο θα σου δωσουν? εσυ γιατι υποστηριζεις τους ναζηδες?
Ποια ειναι η δουλεια τους ;
Να συνεργάζονται με τους Εθνοπροδοτες ;
Κάτι σαν τους μαύραγοριτες; Δηλαδη Ε ; ¨ κρατά Ρομελ …´. Και αυτοι την δουλεια τους έκαναν οπως τα λετε …
Οι κουριδες ειναι οι πρώτοι που πρεπει να γίνει , μετα την απελευθέρωση φυσικα , δέσμευση ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ , ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΡΟΟΘΩΝΤΑΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ .
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΚΟΥΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ! ΚΟΥΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ .
Μόνο που ο Βαγγέλας δεν είναι κανας χτεσινός.Από ίντριγκες να ναι καλά η ΟΝΝΕΔ,κάτι Κουρήδες τους καταπίνει αμάσητους.
ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΚΟΥΡΗΔΕΣ.ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ. ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ
Ολα τα σκατα την ιδια βρωμα εχουν,πως θα γινει δηλαδη μπορει αυτο να αλλαξει?Πρεπει να γινει γενικη καθαρση σε αυτον εδω τον τοπο σε ολα τα ποστα…περιμενουν τον Βαγγελα να τους σπρωξει κανενα φραγκο…αλλα οι μαλακες ξυπνησαν….