Οι «απατεώνες» του FREDDO!!! ΔΕΙΤΕ πως η γνωστή αλυσίδα καφέ «ΜΙKEL» κοροϊδεύει τον κόσμο! ΝΤΡΟΠΗ σας ρε, είστε και ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρεία…ΚΡΙΜΑ!

Κοινοποίηση:
mikel_6

«Στο υποκατάστημα της γνωστής αλυσίδας «ΜΙΚΕL» στην Καλλιθέα δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Τη μια μέρα η ελάχιστη παραγγελία είναι 3 ευρώ, την επόμενη σου λένε 4 ευρώ και την μεθεπόμενη σου λένε δεν μπορείτε να παραγγείλετε δύο καφέδες πάρτε και δύο νεράκια γιατί πήγαμε την ελάχιστη στα 5 ευρώ.

Ας τους βάλουν χέρι τα κεντρικά! Γιατί μάλλον ούτε αυτοί το γνωρίζουν…

Αφήστε που κάθε μέρα σου ζητάνε να δώσεις από την αρχή τα στοιχεία σου. Ούτε μια καταχώρηση δεν είναι ικανοί να κάνουν.

Κρίμα γιατί είναι και Ελληνική εταιρεία. Αφήστε που μέσα στον καφέ οι βρωμιάρηδες υπάλληλοι του καταστήματος δεν πλένουν τα χέρια τους ποτέ όσο δουλεύουν και φτύνουν και μέσα στους καφέδες πολλές φορές. Τα τελευταία μου τα μετέφερε φίλος μου που δουλεύει στην αλυσίδα.  ΝΤΡΟΠΗ τους!»

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!!

  2. Επισης τα Mikel κανουν πειραματα με γαλα γαϊδουρας για το αφρογαλα και για το κεϊκ βαζουν αυγα απο στρουθοκαμηλο…ποσο γελοι;;

  3. Για το αφρόγαλα πάρτε γάλα χωρίς λακτόζη (να είναι καλά παγωμένο), σε ένα ποτήρι βάλτε το 1/3 γάλα και χτυπήστε το με τη φραπεδιέρα μέχρι να τριπλασιαστεί ο όγκος του. Σε ένα άδειο ποτήρι αδειάζουμε πρώτα το αφρόγαλα και μετά τον παγωμένο εσπρέσο (που έχουμε χτυπήσει με παγάκια στο μπλέντερ).
    Πρέπει να γίνεται και με το γάλα μακράς διάρκειας δεν το δοκίμασα.

  4. Κανε μας τη χαρη ρε Λαρισαιε! Που θα μας οτι στη Λαρισα εχετε τον καλυτερο καφε!
    Οταν στη Θεσ/νικη πιναμε φραπε τη δεκαετια του 60 εσεις εισασταν ακομη στον «γλυκυ βραστο»!
    Τα mikel εχουν οντως καλο καφε-το γραφω και παρακατω-αλλα ειναι κι αυτα μια μοδα που θα «ξεφουσκωσει»!
    Ελα «προς τα πανω» να πιεις καφε και τα ξαναλεμε!

  5. καταρχην δεν υποστηριζω το μικελ ουτε ειμαι συνηγορος του.
    δευτερον και στα τυροπιταδικα που πας εσυ με 1 ευρω και εκει αν γουσταρουν σου φτυνουν τον καφε.
    τριτον μου αρεσει ο καφες ο »απ’εξω» και ειδικα του μικελ ρε φιλε τι να κανουμε τωρα? λες πριν πινω να το πηγαινω πρωτα για αναλυση στο χημειο του κρατους?

  6. Την ποιότητα mikel την έχουν όλες οι καφετέριες της Λάρισας, γι αυτό και έπιασε σαν μαγαζί. Η τεχνογνωσία του καφέ της Λάρισας δεν ήρθε με επιφοίτηση, παλεύαμε χρόνια πειραματιζόμασταν και καταφέραμε να φτιάξουμε τον καλύτερο καφέ στο κόσμο! Το καπουτσίνο με το καμένο γάλα με τις φουσκίτσες δεν περνάει στη Λάρισα πως να το κάνουμε…
    Το παλικάρι που έχει τα mikel ήταν χρόνια σερβιτόρος στη Λάρισα, το πρώτο μαγαζί που άνοιξε ήταν το chocola μαζί με τα φιλαράκια του και αυτοί σερβιτόροι.
    Αφού δούλεψε full 2 χρόνια και τα κονόμησε χοντρά άνοιξε το πρώτο mikel,παράτησε το chocola στους φίλους του. Ο γέρος που υπάρχει στο λογότυπο είναι ο πατέρας του.
    Δεν είναι μόνο το freddo τον φραπέ στη Λάρισα σταματήσαμε να τον φτιάχνουμε στη φραπεδιέρα εδώ και 15 χρόνια.

  7. Δηλαδή ο στόκος που έγραψε το παραπάνω γνωρίζει/πιστεύει ότι οι υπάλληλοι δεν πλένουν τα χέρια τους και φτύνουν μέσα στους καφέδες και αυτό που τον καίει είναι η τιμή? Πόσο γίδια πιά????????

  8. Αυτο που παραδέχτηκα στο μικελ απο την πρώτη στιγμή ειναι οτι στο φρένο καπουτσινο τους μένει αναλλοίωτη η γεύση μεχρι την τελευταία ρουφηξιά ενώ σε οποιαδήποτε άλλο φρένο καπουτσινο σε μισή ώρα θα εχει πέσει το γάλα ,θα εχουν λιώσει τα παγάκια κ αν δε τον πείνες στα καπάκια ο μίσος ειναι για πέταμα.
    Η μαλακια ειναι σαφώς η ακριβή τιμή του

    1. Από εκεί μπορείς να καταλάβεις ότι αυτό που πίνεις δεν είναι καφές, γάλα και ζάχαρη αλλά κάτι άλλο.

      1. Το ποτηράκι του miklel έχει τριπλό χαρτόνι έτσι ώστε ο καφές να μην παίρνει την θερμοκρασία του σώματος.

  9. Μετά από το άρθρο παρατήρησα σήμερα πως γίνονται οι καφέδες. Για τον μεν φρέντο εσπρέσο όντως τον έβγαλε από την μηχανή και είναι Illy για τον καπουτσίνο όμως τον έφτιαξε πίσω από τον πάγκο, χωρίς να πάει στην μηχανή ανακατεύοντας διάφορα.

  10. Μια φορά πήγα σε Μικέλ-συγκεκριμένα στη Ν. Φιλαδέλφεια-και πήρα 2 καφεδάκια στο χέρι, για έξω… το σκυλομετάνιωσα, γιατί με τα λεφτά που έδωσα, στον διπλανό φούρνο έπαιρνα αν έβαζα άλλα 50 λεπτά και τρίτο καφέ… Το θεωρώ ακριβό κατάστημα για να πάρεις καφέ για έξω, και προτιμώ τα μικρά μαγαζιά και φούρνους για τον καφέ που τον πληρώνω φτηνότερα

  11. παιδιά , γενικά αν είναι εύκολο καφέ από το σπίτι. Αν είναι να κάτσω, θα πληρώσω βέβαια 1 ή 2 ευρώ, διότι το βλέπω σα διασκέδαση, να πω καμιά κουβέντα με τους φίλους. Αλλά στο χέρι; Αυτοί έχουν 99% κέρδος. Απαράδεκτες τιμές.

  12. Μιλάμε μέσα στα μικελ όπου έχουν πατάρια κι εσωτερικό δε μπορείς να σταθείς στιγμή από τη τσίκνα

  13. Πάει η άλλη στη δουλειά στο γραφείο και μόλις κάθεται στην καρέκλα
    παραγγέλενει καφέ στο ντελιβερά.

    Είσαι καλά μωρή κότα που θέλεις και άντρα να παντρευτείς.Παίρνεις 400
    ευρώ το μήνα και θέλης καφέ έτοιμο.Βάλε μωρή στο ψυγειάκι παγάκια και φτιάξε στο σέικερ ένα φραπέ.
    Μετά μας φταίει ο Μικέλ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

  14. Στεφάνες, πες στο φιλο που το έστειλε, υπάρχει κ κατάλογος, οπότε πληρώνει το αναγραφόμενο ποσό. Επίσης από γνωστό μου προμηθευτή γνωρίζω ότι έχουν καφέ illy, όπως κ άλλοι πολλοί! Αν κανουν κ πιπα μεχρι να γινει ο καφες, χαλαλι τους το 5ευρο! Μπορεί να πάρει κ καφέ everest με 1,20 ή να στηρίξει κ κανα μικρομάγαζα που παλεύει να βγάλει το μεροκάματο. Γερμανοτσολιάδες έχουν τις αλυσιδες

  15. χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
    Οι μόνοι άνθρωποι που αγοράζουν καθημερινά καφέ απο το όποιο τάδε «καφέ» είναι οι ανισόρροποι τεμπελχανάδες και όσοι δεν έχουν μυαλό ή σπίτι ή και τα δυό.
    Υπολόγισε 2×365 για να καταλάβεις πόσα κατοστάρικα μα♪κας είσαι, χώρια το όδήγημα, την βενζίνη, το παρκάρισμα και το περίμενε, που μόνο γι αυτά και τζάμπα να ήταν δεν θα πήγαινα.

  16. Οι μόνοι άνθρωποι που αγοράζουν καθημερινά καφέ απο το όποιο τάδε «καφέ» είναι οι ανισόρροποι τεμπελχανάδες και όσοι δεν έχουν μυαλό ή σπίτι ή και τα δυό.
    Υπολόγισε 2×365 για να καταλάβεις πόσα κατοστάρικα μα♪κας είσαι, χώρια το όδήγημα, την βενζίνη, το παρκάρισμα και το περίμενε, που μόνο γι αυτά και τζάμπα να ήταν δεν θα πήγαινα.

  17. Να μου πεις οτι τα παιδια που δουλευουν στα μικελ παιρνουν ψυχουλα,θα συμφωνησω απολυτα, αλλα για τον καφε τους θα διαφωνησω. Εχουν πολυ καλο καφε.
    Προφανως αν ισχυουν αυτα που γραφεις ευθυνονται οι υπευθυνοι στο συγκεκριμενο φραντσαιζ καταστημα, και καλα κανεις και το αναφερεις.

  18. 2 ευρω για να πιεις τη μαλακια αυτή το φρεντο που στην ουσια ειναι σοκολάτα με σιρόπι έδωσα μια φορά στη ζωή μου κ το σκύλομετανιωσα

  19. Και όμως τα γίδια φροντίζουν να γεμίζουν τα μαγαζιά αυτά,λεφτά υπάρχουν άλλωστε,

  20. ναι επειδή λοιπον είναι ελληνικη… και πρεπει να στηρίζουμε τα ελληνικα προιοντα εταιριες αλλα και μυαλα !! φτιαχτε το τιτλο εξω να φαινεται καθαρα ότι είναι της καλλιθεας οποιος το δει…

  21. Φιλε στο χαιδαρι που παραγγέλνω 2 καφεδακια δεν υπαρχει θέμα ή τουλάχιστον δεν έχουν γκρινιάξει.
    Κάνουν την άλλη γυφτια τωρα τελευταία ομως.παλιά βάζανε 2 κέικ κομμάτια,έναν για τον κάθε καφέ.τελευταιες 2 φορές που παράγγειλα βάλανε μονο ενα κομματάκι κέικ.αν δεν βάζανε κανένα παει κ έρχεται,το ενα κομμάτι ειναι πολυ γυφτια ομως ποιος θα το φάει ρε?θα το κόψουμε στη μέση?

  22. 2 ΕΥΡΩ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΕ ΓΑΛΑ????……ΑΣ ΤΟΝ ΠΙΟΥΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ…..Ο ΚΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ!!!!…..ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!

  23. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ

Comments are closed.