ΑΥΤΟ ΤΟ «ΒΙΖΙΤΟΞΕΚΩΛΟ» ΤΗΣ ΠΑΣΑΡΕΛΑΣ «ΧΡΕΩΝΟΥΝ» ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ- ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!

Κοινοποίηση:
dementi

 

Την παγκοίνως και παγκοσμίως άγνωστη «βιζιτο-μοντέλα»(κατά το βιζιτο-δημοσιογράφοι που αναγράφει στην ηλεκτρονική αλληλογραφία με την οποία καθυβρίζει «λειτουργούς του Τύπου», υποτίθεται), Ιωάννα Δεμέντη ή Δεμεντή, χρεώνουν στο γραφείο Τύπου του Αδώνιδος Γεωργιάδου, κυριακάτικα δημοσιεύματα εφημερίδων.

Σύμφωνα με το «΄Χωνί»(η κατάλληλη εφημερίδα για να περιγράψει το ταμπεραμέντο της άγνωστης μοντέλας η οποία περισσότερο μπορεί να θιγεί από τον επιθετικό προσδιορισμό «άγνωστη» παρά από τον δεύτερο), ο ίδιος ο υπουργός δέχτηκε εθελοντική εργασία στο υπουργείο του κόβοντας έτσι θέσεις εργασίας και απασχόλησης από ανέργους.

Περίεργο ομολογουμένως το θέμα. Ας τοποθετηθεί ο υπουργός. Εμείς δεν το κατέχουμε το άθλημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. ψυχραιμια!κανεις δεν αμφισβητησε ουτε την εξυπναδα,ουτε το ταλεντο της μικρης (ειδικα στις κωλοτουμπες),αλλωστε εχει καλο μεντορα!τι να της πει η αλλη και η καθε αλλη γενικως,με τα 3 πτυχια,τα διδακτορικα και τις 4 γλωσσες?ειναι θεμα ταλεντου,ειπαμε και η εν λογω μανδαμ,διαθετει αφθονως (και στις τουμπες και στο σπρωξιμο)!

  2. Αντε ρε ρεντίκολα που γράφεται ότι θέλετε, κομπλεξάρες έ κομπλέξάρες, πρόκειται για ένα πανέξυπνο , πολυτάλαντο κορίτσι, κάνετε μια εντελώς άδικη επίθεση, ΝΤΡΟΠΗ

    1. Ο/Η Μα είδες πόσο κομπλεξικοί είναι;;; Μή δουν εφαρμοσμένη άξιοκρατία αμέσως να αμφισβητήσουν.... εντελώς κομπλεξικοί λέμε. λέει:

      Φυσικά και πρόκειται για πανέξυπνο και πολυτάλαντο κορίτσι. Εξάλλου είναι γνωστό ότι σ’ αυτές τις θέσεις μπαίνουν μόνον οι καλλίτερες, οι πιο πανέξυπνες και οι πιο πολυτάλαντες! Αυτές είναι οι θέσεις για τις οποίες όπως όλοι ξέρουμε δεν μετράνε ούτε γνωριμίες ούτε βίσματα, ούτε προωθήσεις γκόμενας κόρης ανηψιάς κουμπάρας ξαδέλφης αδελφής, ούτε εξυπηρετήσεις στις πουτ@νες άλλων συναδέλφων. Είναι καθαρά αξιοκρατικές!!!!
      Όλοι αυτό λένε.
      Είδε τα ταλέντα της και την εξυπνάδα της ο μαχητής της υγείας κι αμέσως κατάλαβε ότι είχε βρει έναν δυνατό σύμμαχο στον αγώνα του.
      Ένα πολυεργαλείο σαν να λέμε, (και ανοιχτήρι και τρυμπουσόν και λίμα για τα νύχια) που τα κάνει όλα και συμφέρει και θα πολεμάνε μαζί από το ίδιο μετερίζι.

      Άντε ρε κακομοίρη… ε κακομοίρη… είσαι αξιολύπητος!
      Χάρη σε κάτι ηλίθιους σαν κι εσένα βρίσκονται αυτά τα σκύβαλα στην εξουσία.

  3. Πω…πω…. τζάμπα το γλείψιμο της «αντιστασιακιάς» σιτεμένης -που δεν θυμάμαι το όνομά της- που είχε βγει στον Παπαδάκη και ξερογλυφόταν για τον Γεωργιάδη λέγοντας «ο υπουργός μου»….

    Καλά έκανε και το πήρε το ξέκωλο ο Αδωνάκος, τώρα που ευγενία είναι έγκυος πώς θα ξελαμπικάρει το παιδί!!!!

    Εύχομαι να το μάθει η κυρία Πουλάκου …ε… Μανωλίδου ήθελα να πω, για να είναι ήσυχη ότι ο σύζυγός της εργάζεται «σκληρά» σε πολύ καλά χέρια.
    Μόνο η σιτεμένη θα μείνει με την όρεξη.
    Δεν πειράζει κούκλα μου, ο μισθός σου φθάνει για ψώνια απ’ το sex shop της Ομονοίας. Βάζε τα βίντεο με τις δημόσιες παπαρολογίες του καραγκιόζου κι ϊκανοποιήσου με την φαντασία, όσο αυτός θα προωθεί την βιζιτούλα.
    (Στο βίντεο όπως τον βλέπουμε καστανή στα αριστερά.
    https://www.youtube.com/watch?v=qhKsXuH2rKk)

  4. και να φανταστει κανεις οτι συν τοις αλλοις ο εν λογω κυριος αποτελει τον υφισταμενο σε γιατρους.ο αγραμματος δηλαδη (πλασιε),οριζει το μελλον επιστημονων που λιωσαν στα θρανια και σωζουν ζωες,φερνουν στον κοσμο ζωες,θεραπευουν.αλλη αξιοκρατια,εδω (ο γλειψας,της γλειψισσης κι ουτο καθεξης)!

  5. ΤΙ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΔΩΝΗΣ;ΤΙ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ;ΑΠΟ ΠΑΝΩ Η ΑΠΟ ΚΑΤΩ;
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΑ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ
    ΚΙΛΟΤΑΚΙΑ,ΛΙΓΔΑ,ΛΙΓΟΥΡΟΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟ.ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ,ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟ ΕΒΡΑΙΑΚΙ.

    1. θα πέρνει κάθε μέρα θέση από πάνω της…
      Εύχομαι να το μάθει η Μανωλίδου!
      Ευγενίαααααααααααα!!!!!!!!

  6. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ «ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ», ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ.

    ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ;;; ΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ;;;

    Ε,ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!

  7. Ότι πρέπει για να παίξει το ρόλο της γκόμενας (που ποτέ δεν αγγίζει) ο επόμενος γκέη δήμαρχος

  8. δηλαδη αυτη ειναι η αλ σαλεχ της δεξιας?πανελιστρια στις εκπομπες του καμπουρη,δεν ηταν?παλευε να γινει και μοντελο,αλλα λογω υψους και προσωπου δεν τα καταφερε.το εχει η οικογενεια φαινεται.ο αδελφος του αδωνεως,τα ειχε με την γνωστη πεπη.καλα οσο για την μπουμπουκα,ας ειναι καλα ο κυριος μανωλιδης που την σπουδασε,αλλα μην ειμαστε αδικοι.ολες αυτες που το παιζουν τηλεαστερες,τι προσοντα εχουν κι ακριβοπληρωνονται κι επιστημονες-παιδια,παλευουν κυριολεκτικα για ενα κομματι ψωμι κι αν σταθουν τυχεροι και το βρουν κι αυτο δηλαδη,διαφορετικα ξενιτευονται.προσοντα ανεκαθεν εθεωρειτο το μεσον και το αλλο,τα πτυχια θεωρουνται εντελως περιττα!αυτο ειναι το πραγματικο νοημα της αξιοκρατιας!!!

  9. Γιατι τη βριζετε ετσι ρε γυφτοι? τη ξερετε τη κοπελα?

  10. Γνωστός πέφτουλας ο Άδωνις. Την έπεφτε σε 2 πολύ φίλες μου στο twitter με μηνύματα του στυλ «πες μου τι θες κι εγώ είμαι εδώ», «θες δουλειά; θα σου βρω εγώ!», «είσαι πιο ωραία κι από την Μπελούτσι» και τέτοια. Μιλάμε για κανά χρόνο πριν! Είχε λυσσάξει!!!

  11. Iστα τεσσερα και να παιρνει ματι η μπουμπουκα τον αντρα της

  12. απορω που σας φαινεται περιεργο!!σε μια ΄΄κυβερνηση΄΄ του κωλου ειναι λογικο!!!

  13. Αν μου επιτρέπεται να πάρω εγώ θέση. Πίσω της!

Comments are closed.