ΣΟΚ – ΑΠΟΦΡΑΔΑ μέρα η σημερινή – Σαν σήμερα ξεκίνησε η πορεία της χώρας προς τη ΔΙΑΛΥΣΗ, την ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ και την ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!! (φωτο)

Κοινοποίηση:
ellada

Αποφράδα μέρα η σημερινή! Ήταν… σαν σήμερα  πριν 34 χρόνια στις 18 Οκτωβρίου 1981, που μας βρήκε η απαρχή του κακού! Με το σύνθημα «Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο Λαός στην εξουσία»,  που απεδείχθη ένα από τα μεγαλύτερα παραμύθια της μεταπολίτευσης, το ΠΑΣΟΚ κέρδισε την εξουσία και μας έφερε όλα τα δεινά που ακολούθησαν.

Andreas_Papandreou-1981

Ο Ανδρέας Παπανδρέου και το κόμμα του κερδίζουν τις βουλευτικές εκλογές με ποσοστό 48,06%, έναντι 35,86% της Νέας Δημοκρατίας και 10,93% του ΚΚΕ. Ταυτόχρονα διεξάγονται και οι πρώτες ευρωεκλογές, στις οποίες λαμβάνουν: ΠΑΣΟΚ 40,12%, ΝΔ 31,34%, ΚΚΕ 12,84%, ΚΚΕ Εσωτερικού 5,29%, ΚΟ.ΔΗ.ΣΟ. 4,25%, Κόμμα Προοδευτικών 1,95%, Λοιπά 4,21%.

Και το κακό που ξεκίνησε επί Α.Παπανδρέου με την ρεμούλα, τη μίζα, τη διαπλοκή και την μεγέθυνση του προβλήματος του πελατειακού κράτους που ξεκίνησε τότε και οδήγησε τη χώρα στον αφανισμό, ολοκλήρωσε χρόνια αργότερα ο γιος του Ανδρέα, Γιώργος ή ΓΑΠ Ή Τζέφρι Μινέικο που έβαλε για πρώτη φορά τη χώρα στο μνημόνιο και παρέδωσε τα «κλειδιά» στους Γερμανούς και τα άλλα συνεταιράκια τους!

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: