Aμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο, για τους «8» του θεσμού, μπουλούκι οπαδοί του «τριφυλλιού» κατευθύνθηκαν στην Κυψέλη και συγκεντρώθηκαν έξω από την οικεία του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Σκοπός τους να διαμαρτυρηθούν μετά την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, να κλείσουν οι θύρες 13-14 μέχρι και το τέλος της κανονικής διάρκειας της Super League.
Σύμφωνα με πληροφορίες έσπασαν και ένα περιπολικό.
Η ομάδα οπαδών άρχισε να πετάει πέτρες και οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη χημικών και κρότου λάμψης.
ΔΕΙΤΕ το μήνυμα που έστειλε στο «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» φίλη αναγνώστρια
«Μόλις με ενημέρωσαν οι γονείς μου οι οποίοι μένουν λιγο πιο κάτω απο την πολυκατοικία του κυρίου Τσίπρα, οτι αυτη τη στιγμή στην οδό Αρμονίας στην Κυψέλη έξω απο το σπίτι του πρωθυπουργού υπάρχει ένταση με παρά πολλά δίκυκλα και κόσμο. Κλούβες τις αστυνομίας τους έχουν περικυκλώσει απο την πανω και κάτω μεριά του δρόμου και δεν τους αφήνουν να φύγουν.
Δυστυχώς οι γονείς μου δεν έχουν τη δυνατότητα να τραβήξουν κάποια φωτογραφια ή βίντεο ούτε έχουν καταλάβει πως και γιατι προέκυψε η ένταση.»
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
Αφού θέλετε να χωρίζετε τον κόσμο σε οπαδούς και μη,ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.Όλοι όσοι διαμαρτύρονται για τα δικά τους προβλήματα τι κάνουν τόσο καιρό;Μαζεύονται στο Σύνταγμα,κάνουν μια βολτούλα,τρώνε κανένα χημικό,μετά διαλύονται και πάνε για καφέ και όλα καλά.Οι κακοί οπαδοί τι έκαναν;Πήγαν πρώτα έξω από τα γραφεία του συριζα στην Κουμουνδούρου και τώρα πήγαν έξω από το σπίτι του τσίπρα.Ούτε να κλείσουν τις κεντρικές οδούς,ούτε να σπάσουν τις περιουσίες του κόσμου,ούτε τίποτε από αυτά!Οι σκεπτόμενοι επαναστάτες του διαδικτύου όμως βγαίνουν να πουν την μ@λ@κι@ τους για κάτι που οι ίδιοι χέζονται όχι μόνο να κάνουν αλλά και να σκεφτούν ακόμη!Και στην τελική ρε ζώα πόσες φορές οι οπαδοί είτε οργανωμένα είτε όχι κατέβηκαν και στήριξαν τις μεγάλες συγκεντρώσεις στο σύνταγμα;Πόσες φορές οι οπαδοί έχουν σηκώσει πανό κατά της κυβέρνησης στα γήπεδα;
ο ξεφτυλας ελληναρας γράφει στα παπάρια του την ανεργια την πεινα των γονιων του την κατρακυλα της χωρας του τα ανυπαρκτα νοσοκομεια μόνο μην πειραξεις την ομαδα του ….ξεφτυλας σαν λαος σαν ανθρωποι
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΑΝΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ Κ ΤΟΝ ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΠΟΥ ΤΑ ΕΨΕΛΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΟΤΕ Ο ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ???????
ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΑΝ????? ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ??? ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ?? ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ?? ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΙ ΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΠΑΔΙΚΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!
Μπάτσοι δημοσιογράφοι πρεζέμπορες και δοσίλογοι υπουργοί το σύστημα σας. Μπράβο στους μάγγες που πήγαν εκεί ενάντια στη σαβούρα που καταδυναστεύει τη χώρα, οι άλλοι ας τρέξουν να γλείψουν τα τσιράκια τους. Μπράβο στην Θύρα 13.
Μόνο για τη μπάλα αλού κότες οι βλάκες.Κατά τα άλλα μπράβο στους μάγκες που έκαναν επίσκεψη κατ οίκον.έτσι πρέπει στα σπίτια όλων αυτών και όχι σύνταγμα η εθνική οδό όπως τώρα οι αγρότες
Καλά μας κάνον για τόσα σοβαρά θέματα όπως ανεργία – παιδεια – νοσοκομεια – συνορα – λαθρο μεταναστευση – εγκληματικοτητα – παρακμη κοινωνικη και οι ελληναρες βγηκαν στο δρομο γιατι;;;;για την μπάλλα ;;;;καλα μας κανουν και μας εχουν οι ξενοι για τα @ρχδι@Φ τους ….
Χτυπησε την διαδηλωση των οπαδων στα καλα καθουμενα !Χημικα , ξυλο και κυνηγητο .. Κυβερνηση δολοφονων και ψευτων.
και μαζεψανε και κοσμο οι μπατσοι στα καλα καθουμενα. ο φασισμος της αριστερας του τσιπρα ξεπερασε καθε οριο.
Μπείτε μέσα κ πιάστε τον Προδότη Αληταρά.Μονο τα γήπεδα κ τα κεφάλια σας ανεμεταξυ σας σπατε;Σπάστε κ κάποιου που αξίζει…Αναψτε τη σπίθα κ τους υπολοιπους θα τους κανονίσει βουη του πληθους.Ειναι να μην γίνει τώρα το μπαμ,67 Μαρφιν να καψετε δεν θα γλυτωσετε αυτή τη φορά.θα σας πετάξουμε μέσα στις φλόγες ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ