ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ – Μετά τους ένστολους Τρείς γυναίκες άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα έξω από του Μαξίμου!

Κοινοποίηση:
maximou

Σήμερα έχει τη τιμητική του ο Alexis

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συναγερμός σήμανε στην ασφάλεια του Μαξίμου όταν τρείς γυναίκες πήγαν έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα! Την ίδια ώρα μέσα ήταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος κάνει συσκέψεις για το Ασφαλιστικό.

Οι τρείς γυναίκες αιφνιδίασαν και πάλι την φρουρά του Μεγάρου Μαξίμου και μόλις οι αστυνομικοί κατάλαβαν τι συνέβαινε απομάκρυναν τις γυναίκες.

To πρωί οι ένστολοι διαδήλωσαν κατά τους ασφαλιστικού και ύψωσαν πλακάτ.

Διαβάστε: ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ-ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΠΛΑΚΑΤ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ: “ΑΛΕΞΗ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ”, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ -ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: