ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΔΕΙΤΕ τι είχε πει ο Παναγιώτης Μαυρίκος στον Στέφανο Χίο τον Ιούνιο του 2015 για τις κατηγορίες για εκβιασμούς για να πάρει διαφήμιση! – Στεργιώτης: «Ένα λαμόγιο που λέγεται Μαυρίκος και εκβιάζει όλο τον κόσμο»! (2 ΒΙΝΤΕΟ)

Comments are closed.
Αγαπες και λουλουδια. Κοληταρι του Χιου ο Μαυρικος.
ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ: ΚΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΡΑΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ
ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΠΟΤΕ..
Α ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΑ ΗΘΕΛΕ….
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ….
Τι ακ@τα θέλετε ρε την κρατική διαφήμηση? Για ποιό λόγο ρε αλήτες να διαφημίζεται η ΔΕΗ ή η ΔΕΣΦΑ? Κρατικοδίαιτα σκατά . Όσο αναφορά τις προκηρίξεις να δημοσιεύονται απο όλες τις εφημερίδες ΤΣΑΜΠΑ. Ρε αρχ@δια αμα γίνει πόλεμος για να το γράωετε θα ζητήσετε λεφτά? Άμα ξεσπάσει επιδημία θα ζητάτε λεφτά απο το υπουργείο υγείας για να ενημερώσετε τον κόσμο. Αρ@δια δημοσιογράφοι
Έχεις δίκιο φίλε μου, αυτό το ερώτημα έχω και εγώ εδώ και χρόνια αλλά ξέρουμε την απάντηση. ΔΕΗ, ΔΕΚΟ και τράπεζες διαφημίζονται χωρίς λόγο με δικά μας λεφτά (ειδικά οι τράπεζες…) απλά και μόνο να μοιράζεται το χρήμα στους διαπλεκόμενους. Σκέψου έντυπα χωρίς κρατικές διαφημίσεις; Θα είχαν κλείσει με το καλημέρα.