Γερμανίδα καθηγήτρια, ΑΠΑΙΤΗΣΕ από Ελληνίδα μαθήτρια να βγάλει την μπλούζα της, επειδή εκθείαζε την Ελλάδα!

Κοινοποίηση:
mathitria

Απίστευτο περιστατικό σε γερμανικό σχολείο με πρωταγωνίστρια Ελληνίδα μαθήτρια – τι έγραφε η…μπλούζα και ποιο λογότυπο ενόχλησε την κυρία!

mployza

Είναι από τις περιπτώσεις που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

Να σε…ενοχλεί ακόμη κι ένα χαριτωμένο σύνθημα σε μια μπλούζα…να σε ενοχλεί κι  ο αέρας που αναπνέεις…η ακομη χειρότερα: Να πηγαίνει μια μαθήτρια το πρωί στο Σχολείο της και το…αναγραφόμενο λογότυπο στη μπλούζα της να δημιουργεί «διπλωματικό» επεισόδιο! Και μην φανταστείτε ότι το σύνθημα είχε να κάνει με..εξτρεμιστικά και άλλα περίεργα- απλώς η μαθήτρια νοσταλγεί την πατρίδα της , την Ελλάδα! Αλλά η…δασκάλα είχε τη «μύγα» και πειράχτηκε!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της cretalive: Σε μια, όχι μεγάλη, πόλη της Γερμανίας (ας μην αναφέρουμε ονόματα και διευθύνσεις, ας διατηρήσουμε την ανωνυμία του παιδιού…για ευνόητους λόγους) ήταν μια μέρα όπως όλες. Η νεαρή ομογενής μαθήτρια με καταγωγή από την Κρήτη πήγε στο (γερμανικό) σχολείο της κανονικά φορώντας γεμάτη καμάρι τη φούτερ μπλούζα που της είχε χαρίσει ο θείος της.
Τι έγραφε στα γερμανικά; «δεν χρειάζομαι θεραπεία, πρέπει απλώς να πάω στην Ελλαδα..»!

Ωραίο, συναισθηματικό και…έξυπνο! Έτσι, τουλάχιστον της είπαν όλοι εκτός από τη δασκάλα της η οποία μόλις την είδε εξοργίστηκε! Τη φώναξε και της είπε-όχι κομψά- να μην την ξαναφορέσει! Κι όταν το κορίτσι τη ρώτησε γιατί η απάντηση ήταν αποστομωτική: Γιατί λέει έτσι είναι σαν να δείχνει ότι η Γερμανία είναι χάλια!

Έγινε σούσουρο στο σχολείο, η μαθήτρια το μετέφερε στην μητέρα της και χάριν στη δική της ψυχραιμία , αλλά και της διευθύντριας του Σχολείου που παρενέβη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Επήλθε ηρεμία, αλλά το περιστατικό έχει ήδη γίνει γνωστό στην περιοχή….

Η μητέρα της μικρής, συνομίλησε το cretalive και ήταν εξοργισμένη και αυτή με τη δασκάλα, αλλά δεν θέλησε να δώσει συνέχεια. Προφανείς οι λόγοι…

 

cretalive.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΓΙ’ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ….ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ….ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ..
    Η ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΟΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ….

  2. ΜΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ…ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ….ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΜΑΣ ΦΙΛΗΣ… ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ…ΑΡΧΙΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ …ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΧΑΠΙΑ …ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ» ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ»…ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΠΟΛΥ!!ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΕ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΣΕ!!ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΕΡΓΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ…ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ…ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΣΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ!

Comments are closed.