Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Reuters τουλάχιστον 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, εκ των οποίων 7 αστυνομικοί, σε μια μέρα της βίας στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, Κίεβο!
Οι συγκρούσεις ξέσπασαν όταν δυνάμεις της αστυνομίας εισέβαλαν στο κεντρικό στρατόπεδο διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης.
Οι ταραχές στην Ουκρανία άρχισαν το Νοέμβριο, όταν ο Πρόεδρος Βίκτορ Γιανουκόβιτς απέρριψε μια συμφωνία με την ΕΕ υπέρ των στενότερων δεσμών με τη Ρωσία.
Απέρριψε στενότερες σχέσεις με την Σοβιετική ΕΕ και το ΔΝΤ.
Και τώρα οι δήθεν διαδηλωτές αγανάκτησαν γιατί θέλουν ΔΝΤ!
Έχουν αρπάξει πολεμικό οπλισμό. Δεν πρόκειται για διαδηλωτές αλλά για υποκινούμενα τάγματα θανάτου από την πρεσβεία του ΔΝΤ γνωστή και ως αμερικάνικη πρεσβεία.
Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ «ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ» ΤΟΥ ’08 ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΟΥΝ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΓΑΠ-ΟΣΕΝΚΟ.