Ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, που κοιμήθηκε στο Άγιον Όρος την 1η Ιουλίου 2009 μ.Χ., τα είχε δει όλα: την Οικονομική Κρίση,την Πολιτειακή Ανwμαλία, την ξαφνική Απόσυρση του Διεθνούς Κεφαλαίου, τις Απολύσεις, τη Φτώχεια, την Τουρκική Εισβολή σε ώρα αδυναμίας της Ελλάδος,
τη Ρωσική σφοδρή Αντεπίθεση, τη Νίκη των Ρώσων και την ήττα της Τουρκίας, την απάντηση Αμερικανών-Νατοϊκών, τον φονικότατο Παγκόσμιο Πόλεμο στον οποίο δεν θα πάρει μέρος η Ελλάδα,
την Έγερση του Κεκοιμημένου Βυζαντινού μας Βασιλέως, την Ειρήνη, τον τελικό Θρίαμβο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και μετά από δεκαετίες, την φοβερή Έλευση του Αντιχρίστου, αφού πρώτα έχει κηρυχθεί η Ορθοδοξία παντού!
ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ! ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Η ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ!
Πάνω από τα μικρά καντηλάκια της μεγάλης Αλήθειας! Της Ορθοδοξίας!
ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΟ. ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΙΟΙ Η΄ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ;, Η΄ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ, Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΟΡΑΤΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ. Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 250 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ;. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΖΑΛΗ» ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Αθηνα δεν πειθεις κανενα με αυτα που γραφεις.Επαναλαμβανεις 10 λεξεις στερεοτυπες και συνεχιζεις να κανεις copy-paste απο τις φυλλαδες που διαβαζεις.Παρε το κουβαδακι σου και τραβα σε αλλη παραλια.
Θρησκόληπτοι κίναιδοι για να ξέρεται και να μην πρωκτοσκοπείτε –
Η Μόσχα και η Άγκυρα είχαν επανειλημμένως τις τελευταίες ημέρες διπλωματικές επαφές, με πιο πρόσφατη την τηλεφωνική επικοινωνία των αναπληρωτών υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών Γκριγκόρι Καράσιν και Φεριντούν Σινιρλίογλου.
Επικαλούμενα τον τουρκικό Τύπο τις τελευταίες ημέρες ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι κατά τα συμφωνηθέντα την 19η Απριλίου 1783 για την Κριμαία μεταξύ Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και Ρωσικής Αυτοκρατορίας υπό την Αικατερίνη Β΄ η χερσόνησος τίθεται υπό ρωσική διοίκηση και δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητα, διαφορετικά θα μπορούσαν να εκδηλωθούν δικαιώματα επί της κυριαρχίας στην Κριμαία από την Οθωμανική Αυτοκρατορία ή τους διαδόχους της.
Αν δεν γίνει πόλεμος και δεν ελευθερωθεί η Πόλις τότε θα παραδεχτείτε ότι είστε σκερβελεδες?
ΚΑΤ’ΑΡΧΑΣ ΑΥΤΗ Η «ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ» ΥΠΥΡΧΕ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΕΚΔ. 1974 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.ΑΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΤΕΧΝΙΤΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ – ΙΩΣΗΦ! ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΡΥΠΤΩΙΟΥΔΑΙΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ» ΑΠΟ 2010 ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ Ο Γ ΠΠ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΙΣΕ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΘΑ’ΘΕΛΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ»! ΤΡΙΤΟΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΟΣΟΥΝ ΤΙΣ «ΑΓΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ» ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ» ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΠΟΥ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!
ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ !!
αφου υπαρχουν ηλιθιοι που τα πιστευουν καλα κανετε και τα γραφετε. χαχα
ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ, ΜΕ ΨΕΥΤΟΝΤΑΙΛΙΚΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΚΡΥΑ.
εγω δεν επιστευω σε τιπουτας..
«Με μιας θα ανάψει η φωτιά από μικρή αιτία, κραυγή πολέμου έρχεται από τη Ουκρανία»
Γιαννάκη την βρήκες που η Ρωσία εισέβαλε σε μια άλλη χώρα – που είναι τα χριστιανικά σου αισθήματα περί αγάπης και ειρήνης?
Και ερωτώ !!!
Βγαίνει αληθινή η προφητεία ;
Η δεν βγαίνει αληθινή η προφητεία !!!
Ρε δεν πάτε στο διάολο βραδιάτικα με της προφητείες σας ?
Άι σιχτίρ στο φινάλε φινάλε !
Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο !!!
Στράτος Δ
– ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.. ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΩΣ..
– ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΚΟΜΑ..
– ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..
– ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ..
– ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.. ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ.. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.. ΔΥΣΚΟΛΑ.. ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ..
Τι προφητείες και κουραφέξαλα; Πόλεμοι πλέον ξεκινάνε κάθε 1 μήνα, σιγά την προφητεία.
ΤΟ ΕΛΥΣΕΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΕ!!!
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ!
αστους, μολις τους ανακοινωσουν συνταξεις τελος λογω φαληρισματος των ασφαλιστικων ταμειων και υποχρεωτικο τσιπαρισμα για οποιον θελει εργασια μετα θα αρχισουν τις μετανοιες και τα κλαψουρισματα. μην ασχολεισαι με μελλοθανατους.