ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ «ΠΟΥΛΗΣΑΝ» ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. «ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ», ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΙΤ. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΗ. «ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΩ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ». ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΕΜΦΥΛΙΟ

    Κοινοποίηση:
    erntogan-obama

     Ενώ στρατιωτικοί στασιαστές της Τουρκίας δήλωσαν την Παρασκευή ότι είχαν καταλάβει την εξουσία,  ο Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δεσμεύθηκε ότι η απόπειρα πραξικοπήματος θα τεθεί υπό πλήρες έλεγχο.

    Αν είναι επιτυχής, η ανατροπή του Ερντογάν, ο οποίος έχει κυβέρνησε την Τουρκία από το 2003, θα είναι μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές στη Μέση Ανατολή εδώ και χρόνια, ανατρέποντας μία από τις πιο σημαντικές συμμάχους των ΗΠΑ, ενώ ο πόλεμος μαίνεται στα σύνορά της. Ακόμη και αν αυτό αποτύχει, η απόπειρα πραξικοπήματος θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει κεντρικό τμήμα στην περιοχή.

    «Θα το ξεπεράσουμε αυτό», δήλωσε ο Ερντογάν, μιλώντας σε μια κλήση με βίντεο σε ένα κινητό τηλέφωνο που πραγματοποιήθηκε μέ κάμερα. Κάλεσε τους οπαδούς του να βγουν στους δρόμους για να υπερασπιστούν την κυβέρνησή του και είπε ότι οι πραξικοπηματίες θα πληρώσουν ένα βαρύ τίμημα.

    Ένας υπάλληλος, δήλωσε ότι ο Ερντογάν μιλούσε από το Μαρμαρίς από την τουρκική ακτή, όπου ήταν σε διακοπές.Ο Ερντογάν είπε ότι θα επιστρέψει γρήγορα στην Άγκυρα.

    Ο πρωθυπουργός Μπινάλι Γιλντιρίμ και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η εκλεγμένη κυβέρνηση παρέμεινε στην εξουσία. Ο Yildirim ονομάζε οτι το πραξικόπημα είναι μια τρομοκρατική πράξη από συμμορίες.

    Ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών είπε ότι όλοι θα συλληφθούν.

    Σύμφωνα με το Russia Today, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε φυγαδευτεί από τους φρουρούς του στο Μπόντρουμ και από εκεί ετοίμασε την «άμυνά» του.

    Μιλώντας μέσω Facetime, o Ερντογάν απηύθυνε διάγγελμα στον τουρκικό λαό, λέγοντας: «Θα το ξεπεράσουμε αυτό. Το έθνος πρέπει να βγει στις πλατείες και να συγκεντρωθεί για να αντιδράσει σε αυτή την απόπειρα εξέγερσης, θα πληρώσουν υψηλό τίμημα οι υπεύθυνοι», ενώ κατηγόρησε το κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν.

    «Καλώ τον τουρκικό να λαό να συγκεντρωθεί στις δημόσιες πλατείες και τα αεροδρόμια. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη από τη δύναμη του λαού» πρόσθεσε ο Ερντογάν, ανακοινώνοντας πως θα επιστρέψει στην τουρκική πρωτεύουσα. «Η αλυσίδα της διοίκησης έχει παραβιαστεί» συμπλήρωσε, εξηγώντας ότι πραγματοποιείται από μειοψηφία του στρατού.

    Κατά πληροφορίες, ο Τούρκος πρόεδρος ζήτησε άσυλο στη Γερμανία. Ωστόσο, το Reuters εν συνεχεία μετέδωσε ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας θα επέστρεφε στην Άγκυρα. Διεθνή πρακτορεία έφεραν τον Ερντογάν να φτάνει μέχρι την Τεχεράνη, ενώ το Rainews έλεγε ότι κατευθυνόταν στη Ρώμη.

    Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu μετέδωσε στη συνέχεια και νέες δηλώσεις του Ερντογάν, χωρίς να διευκρινίζεται πότε τις πραγματοποίησε, αλλά και πού βρισκόταν όταν τις έκανε. Σε αυτές ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε: «Η αλυσίδα διοίκησης (στρατού) σίγουρα δεν λειτουργεί. Έχει ανασταλεί εντελώς. Έχει παραβιαστεί. Δυστυχώς, μπορούμε να μιλήσουμε για βήματα (απόπειρα) από υφιστάμενους ενάντια στους ανωτέρους».

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο διοικητής της Στρατοχωροφυλακής τάχθηκε μαζί με τους πραξικοπηματίες. Εάν ισχύει αυτή η πληροφορία τότε τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη πιο πολύ στην Τουρκία η οποία βαδίζει ολοταχώς σε εμφύλιο πόλεμο.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. έτσι συνετίζουν οι ΗΠΑ όποιον πάει να το παίξει κουτοπόνηρος

      1. Το θέμα είναι ότι δε κατάφεραν τίποτε. Ο Ερντογκάν είναι στη θέση του και τα αμερικανάκια μέσα στη μελαγχολία

    2. Για να πετύχει ένα πραξικόπημα το πρώτο πράμα που κάνεις σήμερα είναι να χτυπήσεις τις τηλεπικοινωνίες με ένα γενικό black out στη κινητή τηλεφωνία και μπλοκάροντας το ιντερνετ για να μην έχει προσβαση ο κόσμος στην ενημερωση αλλα και στην επικοινωνία αλλά ούτε και οι πολιτικοί ενώ παράλληλα έχεις φροντίσει να ελέγξεις τα Μ.Μ.Ε Επειδή είναι παιχνίδι ψυχολογίας και εντυπώσεων τις πρώτες στιγμές του πραξικοπήματος πρέπει να σπείρεις το φόβο και τον πανικό ώστε ο κόσμος να κλειστεί σπίτι φοβούμενος να αντιδράσει. Είμαι σίγουρος ότι ο γαμπρός του Ερντογαν σα νεαρός και χρήστης της τεχνολογίας του πρότεινε να βγει μέσω βιντεοκλησης η skype τον αέρα και αυτό ήταν που προκάλεσε συσπείρωση και ψυχολογική ανάταση στο κόσμο που υποστήριζε τη κυβέρνηση και βγήκε για την ανατροπή έχοντας απέναντι ολιγάριθμα φανταράκια που δε μπορούσαν να ελέγξουν τον όχλο. Τελικά αποδείχτηκε ότι τα αμερικανάκια δε μπορούν να κάνουν ούτε ένα πραξικόπημα της προκοπής σήμερα και ότι ο Ερντογκαν είναι εφτάψυχος και σκληρό καρύδι για να πεθάνει.

      1. Πληροφορίες λένε ότι τον κάλεσε το Hollywood και πως προτάθηκε για Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας για την καλύτερη προεκλογική καμπάνια (συμπαραγωγής ΗΠΑ-Τουρκίας) με τίτλο 7/15 αφήνοντας κατά πολύ πίσω τον δικό μας Αλέξη Τσίπρα με τα Capital Controls πριν το δημοψήφισμα!

    3. Δεν ξέρω αν είναι στημένο ή οχι. Αλλά μία τέτοια κίνηση δεν έπρεπε να γίνει στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί ο Ερντογάν έχει τους περισσότερους υποστηριχτές του. Το πραξικόπημα έπρεπε να αρχίσει από την πρωτεύουσα Αγκυρα και να συνεχιστεί σε μεγάλες πόλεις της Ανατολικής Τουρκίας… Εκεί που το επίπεδο διαβίωσης ειναι χαμηλό και ο λαός είναι εντελώς κεμαλικός, εχθρός δηλαδή του «Σουλτάνου» Ερντογάν.

    4. Ποιο είναι το email επικοινωνίας του site αν θέλουμε να στείλουμε για κάποια ενημέρωση φωτογραφίες;; (Από Νίκαια)

    5. Τα πραξικοπηματα γινονται τη νυχτα που κοιμουνται ολοι.Μακακες ηταν ο Παττακος κι ο Παπαδοπουλος που βγηκανε στις 3 τη νυχτα;

    6. ΧΑΧΑΑΑΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο NATE DIAZ:»I’M NOT SUPRISED MOTHAF*CKERS!!» ΧΑΧΑΧΑ…1οι ΣΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ+ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ…Η ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΟΥΦΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ???ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥΣ!ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ!ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ+ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΗΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:»ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΓIΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ»…ΟΛΑ ΤΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ…ΑΜΑ ΔΝ ΦΥΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟ 1ο ΤΡΕΝΟ,ΤΗΝ 1η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ «ΝΕΚΡΩΝ»…TOTE ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ…Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ…ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΚΛΑΒΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ(automatic-mechanic-android) ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠ(Ρ)ΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΓΕΕΝΑ ΠΥΡΟΣ…ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ+ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ…ΓΙΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ(ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ ΔΛΔ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΠΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ) ΤΟΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΟΡΕΑΤΩΝ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ+ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ…ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΕΣ ΨΥΧΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ+ΤΟΝ ΑΔΗ+ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ(ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΕΣ ΠΟΤΕ)…ΔΝ ΘΑΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ..ΗΡΘΕ+ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ…ΠΙΣΤΕΨΤΕΤΟ+ΣΩΘΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ…ΑΥΡΙΟ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ??ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤ’ΑΜΠΕΛΙ??
      Ιω. 3,16 οὕτω γὰρ ἠγάπησεν ὁ Θεὸς τὸν κόσμον, ὥστε τὸν ΥΙΟΝ αὐτοῦ τὸν μονογενῆ ἔδωκεν, ἵνα ΠΑΣ(ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ) ὁ ΠΙΣΤΕΥΩΝ εἰς αὐτὸν ΜΗ ἀπόληται, ἀλλ᾿ ἔχῃ ζωὴν ΑΙΩΝΙΟΝ!ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ,ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΛΗ..ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ..Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ+Η ΑΓΑΠΗ…ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ/ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ..ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ(ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟ) ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ(αριστερα-δεξια-πανω-κατω-κεντρο)!!ΤΟ(ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ…ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ(ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΛΔ) ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΘΥΣΙΑ+ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ(ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΛΔ)+ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ+ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ…ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΟΥ ΞΕΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΥΡΔΑ ΕΙΧΕΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!! ΙΣΧΣ ΝΙΚΑ!
      Υ.Γ.ΘΕΣ ΝΑΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ+ΝΙΚΗΤΗΣ??ΑΚΟΛΟΥΘΑΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΓΚΑ..ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ…ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ!Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ…ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ+ΕΧΑΣΕ!

      1. φασιστα εχεις καψει φλατζα. Ιδιος με τους τζιχαντιστες εισαι

    7. Η τελευταία και απεγνωσμένη προσπάθεια του Πούτιν να σώσει ότι σώνεται έπεσε στο κενό. Τώρα θα τον συνθλίψουν

      1. TI NA ΣΩΣΕΙ ΦΙΛΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ? Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΚΑΝΕ 180 ΜΟΙΡΕΣ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΧΘΕΣ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ

    8. Χαχαχαχαχαχα πως σας φάνηκε ο σενάριο Ερντογάν? Με αυτό που σκέφτηκε ο γάτος θα μείνει για πολλά χρόνια στην εξουσία .

    9. Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, Η ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ????ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ….ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ….ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ ΕΧΕΙ ΕΜΑΣ….

      1. Φυσικα και ηταν μαιμου πραξικοπημα.Καταρχην επρεπε να γινει μεσα στη νυχτα οχι 10 το βραδυ.Επρεπε να τους πιασουν ολους Ερντογαν,Γιλντιριμ,αρχηγους κομματων,αρχηγους επιτελειων ,αστυνομιας κλπ,με τα σωβρακα,οπως εγινε εδω επι 21ης Απριλιου και δεν ανοιξε μυτη.Επρεπε να καταλαβουν ολες τις νευραλγικες υπηρεσιες,και φυσικα επρεπε να ξεκινησουν απο την Αγκυρα..Αυτοι βγαλανε 10 τανκς και 700 στρατιωτες στη γεφυρα του Βοσπορου και νομιζαν οτι κανανε πραξικοπημα.

    Comments are closed.