Επιβάτης αεροσκάφους φωτογράφισε… ΑΝΘΡΩΠΟ να περπατάει στα σύννεφα!

Κοινοποίηση:
3561d7ec049384ac3de64426e88091b9_L

Ο 30 χρονος

Ιρλανδός Nick O’Donohue, εργάζεται ως διευθυντής σε μια εταιρεία και πετά συχνά από Αυστρία προς τη Μεγάλη Βρετανία.
Σε μία από τις πτήσεις του είδε κάτι περίεργο έξω από το παράθυρο του και αποφάσισε να το φωτογραφίσει. Μοιάζει με έναν άνθρωπο με τα πόδια του να βρίσκονται πάνω από τα σύννεφα.

Όπως περιγράφει ο ίδιος:

Πετούσα για το Λονδίνο από την Αυστρία. Κάποια στιγμή κοίταξα έξω από το παράθυρο και είδα αυτή την εικόνα. Είχε σίγουρα τη συγκεκριμένη μορφή. Έτσι, ζήτησα από την κυρία που καθόταν στα δεξιά μου να κοιτάξω καλύτερα έξω από το παράθυρο. Ήμουν πάρα πολύ σοκαρισμένος. Το ίδιο είδε και εκείνη. Όλα αυτά που παρατηρήσαμε κράτησαν περίπου δύο λεπτά. Για μένα, αυτό που είδα ήταν πολύ παρόμοιο με άνθρωπο, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ιδέα τι ήταν. Έγραψα στα σχόλια ότι αυτό ήταν στο ανώτερο στρώμα των νεφών, τα οποία ήταν πολύ κοντά το ένα με το άλλο. Αλλά από το ότι είδα, ήμουν έκπληκτος γιατί ποτέ δεν πίστευα ότι ήταν απλά ένα σύννεφο. Δεν μπορώ να δώσω καμία εξήγηση.
sinefo1

sinefo2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Να προσεξει ο ανθρωπος αυτος μην του πουν οτι ο Τσιπρας λεει ψεμματα,και πεσει απο τα συννεφα,οπως πεφτουν καθημερινα εκατονταδες ανθρωποι.

  2. Υπαρκτός και αυτός όπως ο αέρας ο κοπανιστός που σας πλασάρουν 40 χρόνια τώρα. Ποιός φταίει για τον άνθρωπο που περπατάει στα σύννεφα; Ε κάποιος άλλος πρέπει να φταίει και σε αυτό ελάτε να τον βρούμε τον φταίχτη…

  3. Το Τσιπρόσκατο είναι από τους μπάφους που κάνει εκτοξεύτηκε στα σύννεφα.

  4. Ο κασιδιαρης είναι.
    Από την πολύ αερολογια το επαθε.

  5. το ανθροπακι της Michelin? ετημασται τησ κβαντικες σκουπες και ντοοοουυυυυυυ

  6. Έλα μωρέ πως κάνετε έτσι , απλά ένας συνεφάνθρωπος ήταν που έκανε την πρωινή του βόλτα.

  7. Που σε ρε χαμενε.? Κάνε καμία εκπομπή κ ασε τα σύννεφα κ τους οριβατες.. Δεν πάνε καλά οι μέρες μου αν δεν δω μια εκπομπή σου..

  8. όχι ρε γαμώ τη. Με είδε. Εντάξει ρε παιδιά, το παραδέχομαι. Εγώ ήμουν. Ήθελα λίγο καθαρό αέρα. Πού να φανταστώ ότι θα με έβλεπε ο κυριούλης και θα έβγαζε και φωτό. Σόρρυ ε; Άλλη φορά θα βγαίνω νύχτα.

  9. Φημες λενε οτι ειναι ο καμμενος με στολη αστροναυτη. Θελει λεει να πησει τον εαυτο του οτι ειναι ελαφρης σα πουπουλο. Το δικαιολογει σαν ασκηση για «Φυλαξη Ακρως Γεωστρατηγικων Αιγιωτικων Νησιων Απο Στοχοποιηση» («Φ.Α.Γ.Α.Ν.Α.Σ.»)
    Σημ. 1: Παλι καλα που ειναι δεμενος απο ενα σουπερ πουμα παραπανω
    Σημ 2.: Αμα δειτε καλα εχει τα χερια πισω επειδη θελει να κρυψει το ταψι με το παστιτσιο.

  10. Δηλαδή δεν μπορώ να ηρεμίσω πουθενά;

Comments are closed.