ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Ο ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΛΙΩΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΚΑΨΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ. ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ. “ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΛ. ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΩ”

    Κοινοποίηση:
    ALBANOS DOLOFONOS PATERAS

    «Σάλτο μορτάλε» έκανε η 29χρονη Αγγελική στην Αλεπού της Κέρκυρας, η οποία για να μπορέσει να ξεφύγει απ’ τα χέρια του δολοφόνου της, πήδηξε από το παράθυρο και από ύψος δύο μέτρων, στην προσπάθειά της να γλυτώσει από τα χέρια του 52χρονου βιολογικού της πατέρα που σαν λυσσασμένο αγρίμι κυνηγούσε για να την σκοτώσει.
    PATERAS-KERKYRA
    Μάλιστα εκείνος την ακολούθησε στην αυλή και με την οικοδομική «σκύλα», της κατάφερε το τελειωτικό χτύπημα στο κεφάλι. Και μετά ατάραχος, πήγε στην πίσω πλευρά και έσκαψε στο χώμα και έκανε τον τάφο του παιδιού του!

    Στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου, ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ με φωτογραφικό υλικό, για τον πατέρα που επέφερε αλλεπάλληλα δολοφονικά χτυπήματα σε ένα κορίτσι, που η μοναδική του αμαρτία ήταν ότι αγάπησε έναν άνθρωπο, (όποιος κι αν ήταν αυτός) και θέλησε να τον παντρευτεί.

    Αν και πιθανόν να μην έχει σημασία, ο φονιάς, φέρεται να είναι μουσουλμανικού θρησκεύματος, κατά τις πληροφορίες που υπάρχουν.  Εκτός κι αν έχει σημασία, για τον κόσμο που μας παρακολουθεί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Γυρισατε απο την πρωτοχρονιατικη κραιπάλη γατακια,ορεξατα σας βλεπω

    2. Οχι να τον ταΐζουμε στην φυλακή. Στην Αμερική θα ειχε σιγουρα θανατικη ποινη… Εδω;

    3. ουγκα οθγκα και ο αυγανος που ταχε με την κοπελα αποδεικτικε αγιος !! το παλικαρι νιαστικε περισσοτερο το κοριτσι απο τον ουγκανο πατερα _ τερας!! το παλικαρι που ειναι κι αυτος μουσουλμανος !! δε ειναι ολοι οιμουσουλμανοι κουραδες μα οι πορωμενοι ειναι τζιχαντια τερμα !!

    4. και η πουτανποαλβανεζα μανα τωρα την επιασε ο πονος για το κοριτσι ???το παρατισε στον μουρλο πατερα και χεστικε μετα παρακαλα στο τζαμπε να της στειλει η ελλαδα το κοριτσι της …….. και παει στο καλο δε φτεει σε τιποτε το κοριτσι μα εχει θρασος κι αυτη ???ποτε νιαστικε την κοελιτσα ?? ουστ κωλοαλβανια λερααααααααααααααααα

    5. Πρώτα τους ψηφοφόρους των συριζανθελ και μετά όσους εισέβαλαν στην Ελλάδα με το έτσι θέλω.

    6. Μην απορείτε συνΕλληνες, αυτό είναι το DNA ΟΛΩΝ των Αλβανών. Ανατρέξτε στην καθημερινότητα, διαβάστε τα αστυνομικά δελτία, όλοι οι εγκληματίες είναι Αλβανοί Θα πει κάποιος ότι υπάρχουν και Έλληνες και Γεωργιανοί εγκληματίες, ναι υπάρχουν αλλά πόσοι είναι οι Έλληνες μέσα στα 8 εκατομμύρια? Και πόσοι οι Αλβανοί στο ΕΝΑ εκατομμύριο?

    7. μην βγαζετε συμπερασματα και μην λετε βαρια και ευκολα λογια. ο πνονος και ηκακια στιγμη μπορουν να συμβουνστον καθε ενα. το αιμα παντα πουλαει… μην το ρουφατε. υπαρχει δυστηχια στον κοσμο.. ενα ερωτημα θα κανω γιανα καταλαβετε. η κοπελα ειναιτοσες μερες σε ψυγειο.ο αγαπημενος της κοπελας που ειναι?? αυτος που την λατρευε και εκανε κ δηλωσεις βαρυγδουπες!!!!!!!!!!!! το αιμα πουλαει κ ολοι πεφτουν στην λουμπα. εκανε ενα κακο ο πατερας της κοπελας κ κανετε κ εσεις περισοτερα..οτο γιατα σαιτ, αυτα πουλανε απο το αιμα

    8. Οποιος εχει διαθεση μπορει να δει την ταινια Redbad εχει να κανει με το χριστιανισμο ειναι αλληθινη ιστορια συμφωνα με αρχαια κειμενα που ειχαν βρεθει η δε εκλλησια τα αποκρυπτει…να παρουμε και μια αποψη το τι εκαναν οι χριστιανοι στο ονομα του ιησου δειτε σας παρακαλω…οπψς ειπε και η Ρια πιο πανω αλλβανογυφτος ηταν οι χειροτεροι ολλων…

    9. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ.ΠΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ “ΤΙΜΗΣ” ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ;;;;;;; ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΝΤΡΕΣ……

    10. SKULLY , Και εθνικοτητα και θρησκεια εχουν τα κτηνη . Εκφραζεται σε ποσοστο % του πληθυσμου τους . Στα εθνη του τριτου κοσμου οπου επικρατει η μωαμεθανικη θρησκεια το ποσοστο των υπανθρωπων (τα κτηνη) ειναι πανω απο 90% . Και δεν ειναι τυχαιο οτι η ισλαμικη θρησκεια εχει απηχηση στους νεγροειδεις ανθρωπομορφους , δηλαδη τα λεγομενα κτηνη . Η πλειψηφια των αλβανων που δρουν στην χωρα μας ειναι μωαμεθανοι.

    11. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!

      1. Την προπαγάνδα σου αλλού,φίλε σκαλι,αρκεί μια ματιά να ρίξει κάποιος στις ράτσες και το θρήσκευμα των εγκλείστων πανευρωπαϊκά και σε διαψεύδει πολύ εύκολα.

    12. Το ειπαμε οτι ειναι μουσουλμανος , στην υπολοιπη Ευρωπη υπαρχουν εκατονταδες περιπτωσεις , σκοτωνουν την απειθαρχη κορη και την θαβουν στο πισω μερος του σπιτιου με το κεφαλι προς την Μεκκα. Ειναι τελετουργικο των μωαμεθανων , και νομιμο για αυτους , κοινωνικα αποδεκτο.
      Οι περισσοτεροι αλβανοι που δρουν στην Ελλαδα ειναι μωαμεθανοι !!!!
      Και Ας φορανε σταυρους …. ειναι για παραπλανηση.

    13. ΑΛΒΑΝΟΣ,ΓΥΦΤΟΣ ,ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ…ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΟΙΒΑΔΑ Η ΣΚΟΥΛΗΚΙ…ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕ ΑΡΓΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.

    14. Η πραγματικότητα είναι μια !!!… δυστυχώς !!! Και ποιά είναι αυτή ;…οι Αλβανοί σκοτώνουν για πλάκα !!!!… δεν σας λένε μην τα βάζεις με Αλβανό ; …γιατί το λένε μην μου πείτε δεν ξέρετε !!…γιατί απλά για αυτούς υπάρχει ο νόμος της αντιδικίας !!…σε σκοτώνουν για πλάκα , όλοι οι Αλβανοί έχουν πιστόλι ή Καλασνικοφ τουλάχιστον στο σπίτι τους , θέλατε Αλβανούς ;…όλοι θα τους λουστούμε !!! Πηγαίνετε Γκύζη , ζωγράφου , Κυψέλη , Γαλάτσι , νέο κόσμο , παντού Αλβανοί , τολμήστε να σηκώσετε κουβέντα , σας φάγανε σαν κοτόπουλα , μετά σας φταίει ο προδότης Σαμαράς !!! Η πλειοψηφία από αυτούς ήρθε επί Σημίτη και ακόμα έρχονται , πάτε μια βόλτα για καφέ με τα παιδιά σας απόψε κέντρο , τολμήστε , καλή χρονιά στην Ελλάδα των Αλβανών …και εναπομείναντων Ελλήνων , καλημέρα σας

    15. ΑΠΟ ‘ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ . ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!

    16. Πάντως αν ήταν Έλληνας και την σκότωνε επειδή τα είχε με Αβγανό κάποιοι θα τον επικροτούσαν δε μπορεί. Τώρα υπάρχει μια κάποια σύγχυση.

      1. Εχεις απολυτο δικιο θα ειχε καποια ελαφρυντικα.Μαλλον ομως δεν το εκανε για αυτο.Οσοι Ελληνες πατεραδες εχετε κοριτσια δεν χρειαζετε να τα σκοτωσεται απλα πεταξτε απο το σπιτι και αποκληρωστε τα.Οτι εγινε και με τον καταραμενο Ησαυ που πηρε τις κορες των Χαναναιων και εχασε τα πρωτοτοκια και εξαφανιστηκε με τους μπασταρδους απογονους του

      2. Καλά, οι Αφγανοί δεν είναι και τίποτα κελεπούρια, όπως γενικότερα οι μουσουλμάνοι. Δεν νομίζω πως κανένας Έλληνας ή Ευρωπαίος πατέρας θα επικροτούσε την σχέση της κόρη του με οποιονδήποτε μεγαλωμένο σε τριτοκοσμική χώρα, ασχέτως αν ήταν λευκός, μαύρος ή κίτρινος…

      3. Αν ηταν ελληνας και τα ειχε με ελληνα θα την σκοτωνε αλλα αν τα ειχε με καποιον αλβανο η καποιον λαθρο γενικα δεν θα της εκανε τιποτα θα την αγαπουσε ποιο πολυ

    17. Μπράβο ΜΑΚΕΛΕΙΟ! Το λέμε εξαρχής ότι είναι αλβανός μουσουλμάνος και μάλιστα τσιγγάνος – σύμφωνα με τα σχόλια των Κερκυραίων στο διαδίκτυο!

    18. Καμια απολυτως!Οι δολοφονοι δεν εχουν θρησκεια.Αυτο που εχουν κοινο ειναι μαυρη τους ψυχη.

    Comments are closed.