ΕΜΕΤΟΣ! ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ… EUROVISION – ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ DRAG QUEENS ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΖΑΔΑ ΣΤΟΝ ΣΗΚΟΥΑΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΣ ΖΙΓΚΟΛΟ ΤΩΝ ΗΛΥΣΙΩΝ

Κοινοποίηση:
6_92

Το Ολυμπιακό πνεύμα, όπως μας επανασυστήθηκε πριν από 128 χρόνια από τους Δημήτριο Βικέλα και Pierre de Coubertin, χάθηκε στα θολά νερά του Σηκουάνα και στα ροζ φρου φρου της Lady Gaga.

gtregerre.JPG

Μάλιστα, η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου, όπως την είδαμε στις οθόνες μας, όχι μόνο δεν ανταποκρίνεται στο οικουμενικό και συνάμα ελληνικό πνέυμα των Αγώνων, αλλά ούτε καν στις θεμελιώδεις αξίες του γαλλικού πολιτισμού, που υποτίθεται ότι εμφορείται από τα ιδανικά του διαφωτισμού και το τρίπτυχο Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα.

htrtttrhhtr.JPG

2_539.JPG

20240726-TELETH-PASARELA2-768x432.jpg

5_150.JPG

6_92.JPG

a_13.JPG


woke_og.JPG

Αντ΄αυτού οι Γάλλοι παρουσίασαν στην καλύτερη περίπτωση μια μεταμοντέρνα εκδοχή καμπαρέ και στη χειρότερη μια νέα Eurovision στο Παρίσι.
Με άλλα λόγια, μια διαφήμιση της Woke Κουλτούρας με Ολυμπιακό περιτύλιγμα…
Ακόμα κι αν η Lady Gaga με τα ροζ πούπουλά της βγήκε βιντεοσκοπημένα και όχι live, λόγω της δυνατής βροχής που έπεφτε στη γαλλική πρωτεύουσαμ το μήνυμα πέρασε:
Αυτός είναι πια ο δυτικός πολιτισμός, αυτό έχουμε να παρουσιάσουμε στον πλανήτη στην απώτατη στιγμή συμφιλίωσης του, τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Παράλληλα, η τελετή έναρξης αποπειράθηκε να περάσει ακόμη πιο περίεργα μηνύματα παρουσιάζοντας ως … ψηφιακό λαμπαδηοδρόμο τον χαρακτήρα του Video Game Assassin’s Creed.
Όπως τόνισε από το X η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά «ο χαρακτήρας από το βιντεοπαιχνίδι Assassin’s Creed ως κεντρικό πρόσωπο, υπενθυμίζει την έχθρα μεταξύ του Τάγματος των Ασασίνων, ανά τους αιώνες, οι οποίοι πολεμούν για την ειρήνη μέσω της ελεύθερης βούλησης της ανθρωπότητας, εναντίον των Ναϊτών ιπποτών, οι οποίοι επιθυμούν την ειρήνη μέσω του ασφυκτικού ελέγχου της ανθρωπότητας».
Και κάπως έτσι, ανάμεσα στην τουριστική βαρκάδα των αθλητών στον Σηκουάνα -την ομολογουμένως χειρότερης αισθητικής ολυμπιακή παρέλαση όλων των εποχών-, τις νευρικές φιγούρες των queer χορευτών, την οιαδήποτε απουσία αισθητικής πρότασης από τους Γάλλους, το πνεύμα αυτών των Ολυμπιακών αγώνων συναντά τις σκοτεινές πράξεις του Γάλλου προέδρου Emmanuel Macron.

Τελετή έναρξης καρικατούρα από μια πολιτική ηγεσία – καρικατούρα

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου αντανακλά λοιπόν ανάφλυφα, στα θολά νερά του Σηκουάνα όσα πρεσβέυει η σημερινή γαλλική ηγεσία.
Στα 235 χρόνια από την καταιγίδα της Βαστίλης, η Γαλλία γνώρισε διαφορετικές εποχές.
Εποχές ένδοξες, εποχές παρακμής, εποχές που η τιμή ήταν πολύτιμη και όταν την ποδοπατούσαν.
Η Γαλλία κατάφερε να υπερασπιστεί την κυριαρχία της, αποδεικνύοντας ότι ήταν μεγάλη δύναμη.
Η Γαλλία, παρεμπιπτόντως, ήταν η μόνη που δεν υπέκυψε στην πειθώ των Αμερικανών και δεν πήγε μαζί τους στον πόλεμο του Ιράκ
Παλαιά η Γαλλία είχε ηγέτες… σήμερα η Γαλλία κυβερνάται από καρικατούρες που υποκλίνονται στις ΗΠΑ… που όλως τυχαίως βρίσκεται πίσω από όλες τις παρατηρήσεις και τις αποφάσεις της γαλλικής κυβέρνησης.
Η πάλαι ποτέ ανεξάρτητη χώρα, η οποία συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στη δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Ανεξαρτησίας από το βρετανικό στέμμα, δεν παρατήρησε η ίδια πώς έγινε ίσως ο κύριος Ευρωπαίος υποτελής των Ηνωμένων Πολιτειών.
Είναι αξιοσημείωτο πώς ο Macron σερνόταν σαν φίδι για να ευχαριστήσει το αφεντικό του τον Biden.
Ναι, ο Biden έχει άνοια, γνωστικά προβλήματα, και ναι, δυσκολίες στην αντίληψη της πραγματικότητας.
Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα ή εμπόδιο για το σημερινό Παρίσι.
Άλλωστε, για τη Γαλλική ηγεσία η άνοια δεν είναι σωματική, αλλά πολιτική…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

52 Σχόλια

  1. ΞΕΣΦΙΓΜΕΝΕΣ ΡΟΔΕΛΕΣ ΧΕΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΥΛΟΙ ΟΥΣΤ

  2. Μπράβο ρε Μακελειό. Οι λεζάντες σου είναι πραγματικά αντιπροσωπευτικές των καταστάσεων που βιώνουμε. Ζαβό ακούς ρε;;;

  3. Καλε φοβαμαι ειναι και αγριες, πολυ κακες! Πρεπει να ειναι πρωταθλητριες στη…μαστιγοδρομια και στην analοδρομια! …Συκατο παντως το Παρισι με “χορτατες” λαθρομαιμουδες!

  4. μονο ο μητοτακης τη φχαριστθηκε τη ξανθια με το μουσι…κριμα που ελειπε ο κασσελακης με τον σπυρο γεωργιαδη…

  5. Ντροπή στους Γάλλους. Μετά απ’αυτό το έκτρωμα που παρουσίασαν, οι άνθρωποι της Διανόησης και της κουλτούρας(και είναι αρκετοί Γάλλοι), να βγάλουν ένα σχετικό μανιφέστο διαμαρτυρίας. Απ’ότι γνωρίζω αρκετοί Γάλλοι είναι λάτρεις του αρχαιοελληνικού Πολιτισμού, μαθαίνουν αρχαία Ελληνικά και επομένως η άποψή τους βαραίνει.Από την άλλη πράγματι πολλοί Γάλλοι είναι αμόρφωτοι και δεν έχουν καλή σχέση με την καθαριότητα. Το δε Παρίσι βρωμάει και ζεύει.

  6. . . Αίσχος… όποιος ψηφίζει συστημικα κόμματα είναι συνυπευθυνος

  7. Μόνη λύση για να γλιτώσουμε από τη woke παράνοια και τη δικτατορία των ιδιαιτεροτήτων και του αδερφού είναι μόνιμα Ολυμπιακοί αγώνες στο Κατάρ που έκανε και το καλύτερο Μουντιάλ όλων των εποχών !! Η δύση σάπισε

  8. Εξαιρω τον αρθρογραφο και συμφωνω, ηταν ενα εμμετικο και προσβλητικο περιεχομενο για ολυμπιακους αγωνες και την χωρα μας που τους γεννησε αλλα το παρισι και η καταντια της γαλλιας αυτη ειναι. Πρωτα το κερδος και με χορηγους την λοατκι κοινωνια. Οι ολυμπιακοι επρεπε να γινονται παντα στην Ελλαδα αλλα οι αγγλοσαξωνες αφεντες εχουν αλλη ατζεντα.

  9. αυτο ειναι ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΝΩΜΑΛΕΙΑΣ..οχι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!!! ΑΙΣΧΟΣ ΒΡΩΜΟΓΑΛΛΟΙ πηγαινετε να πλυθητε που εφευρεσατε αρωματα διοτι δεν πλενωσαστε ποτε να ΜΗΝ ΒΡΩΜΑΤΕ…ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ…ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ..ΑΠΛΥΤΟΙ

  10. Θυμάμαι τις τελετές έναρξης Λος Άντζελες, Σεούλ, Βαρκελώνη, Ατλάντα ακόμη και εδώ Αθήνα (που μας φεσωσαν οι δημοκράτες ένα σωρό δισεκατομμύρια) ακόμη και του Λονδίνου (που ήταν η χειρότερη όπως λένε) αλλά αυτό το queer ξεφτίλα χάλι δεν το έβλεπες σε αυτές τις τελετές. Η ΝΤΠ κυριαρχεί παντού μακάρι να βρεθεί ένας να τους τα κόψει αυτά, παντού να χωθούν

  11. Όχι, όχι, δεν πίστευα στα μάτια μου, τον απόλυτο ευτελισμό, και περιφρόνηση του ολυμπιακού ιδεώδους. Τέλος, η Ελλάδα να υψώσει ανάστημα, και να απαγορεύσει την διενέργεια Ολυμπιακών Αγώνων, εκτός της επικράτειάς της, να μην ξαναδώσει την ιερή φλόγα, και οι αγώνες να γίνονται όπως οι αρχαίοι τους εμπνεύσθηκαν και τους έκαναν, με σεβασμό στο αρχαίο πνεύμα το αθάνατο, στη γη που τους γέννησε! Ντράπηκα και έφριξα με το φρικιαστικό θέαμα.!!!

  12. ΠΑΝΑΓΑΘΕ ΘΕΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΝΗ. ΤΙ ΒΡΩΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΚΟΣΟΜΑΚ ΑΧΜΑ ΓΙΑΧΑΟΥΕΛ!

  13. Καταντια των νεοταξιτων πισωγλεντηδων που τους γαργαλανε οι αιμορροιδες! Τα ξευτιλησε ολα η ανωμαλαρα Μακρον! Μεταλλαξε τη πολη του φωτος σε Φτερουπολη να δουνε χαρα στα σκελια τους και τα λαθροπιθηκια!

  14. Καμία σχέση με ολυμπιακούς αγώνες. Αρχικώς στην αρχαιότητα όταν γινόντουσαν οι αγώνες σταματούσαν οι πόλεμοι, υπήρχε εκεχειρία και καλούνταν όλοι να συμμετάσχουν. Η Ρωσία που είναι; Επίσης στην αρχαιότητα οι γυναίκες απαγορεύονταν να εισέλθουν στα στάδια που διεξάγονταν τα αθλήματα ενώ σήμερα έχουμε τελετή έναρξης με τεχνητά υβρίδια “γυναίκες” με μούσια και τρίτο “πόδι” και πλάνα με υπονοούμενα ότι πάνε για παρτούζες οι κίναιδοι. Κανονικά μια εθνική κυβέρνηση πρέπει να απαγορεύει σε ηλίθιους νεοταξίτες τη χρήση του όρου ολυμπιακοί αγώνες.

  15. Ολυμπιακοί αγώνες…σόδομα και γόμορα!!! κρίμα για το γνήσιο πνεύμα των Ελληνικών Ολυμπιακών Αγώνων, τουλάχιστον τότε σταματούσαν και οι πόλεμοι!!!!!

  16. ΥΒΡΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ!! ΜΕ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΙΠΝΟ!! ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ?????? ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. ΕΔΩ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΙΣΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ!! ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ?? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ….ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ, ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

  17. Οι Ολυμπιακοι αγωνες δεν εχουνε καμμια θεση στη Γαλλια του πισωγλεντη ανωμαλου Μακρον! Καταλαβες Κουλαρα που στις θεσεις των…επισημων μουσκεψες? Εχει καταντησει η πολη του φωτος Μπορντελο!

  18. Εχει να πεσει πολυ μπαφους κ πουτσ@ στο ολυμπιακό χωριό ….

  19. ΕΜΕΤΟΣ!!!!….Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ!!!!…ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ….ΑΠΛΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΘΡΕΥΤΗΣ ΤΗΣ

  20. WOKE ατζέντα λέγεται παίδες και όλα αυτά στηρίζονται από το ίδιο λόμπι σε Ευρώπη και Αμερική, δηλαδή Σβαμπ και Κλίντον (Μπάιντεν κτλ κτλ).
    Τα παίζανε όλα για όλα με την δολοφονία του Τραμπ αλλά δεν τους βγήκε και τώρα τα παίζουν όλα για όλα.

  21. ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ “ΙΔΕΑ” ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΙ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΚΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ.
    ΑΣ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΝΔΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΜΠΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΕΝΟΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

  22. Είδα για λίγη ώρα και μετά έσβησα την τηλεόραση.

  23. Μία σατανιστική τελετή (κυριολεκτικά) που είχε μέχρι και το ωχρό άλογο από την Αποκάλυψη.

    Αυτό που εμφανίζεται με την Τέταρτη Σφραγίδα, το άλογο του Θανάτου.

  24. Πολλή μπόχα …..!!!
    Δυσωδία ανωμαλίας καί σατανισμού μαζί βεβήλωσαν τον θεσμό καί το πνεύμα του .
    Ένα ντροπιαστικό αλλά συνάμα καί προκλητικό θέαμα άκρατης διαστροφής .

  25. ΑΣ ΧΑΡΟΥΝ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ… ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ”ΦΤΙΑΞΕΙ” ΟΛΑ…THE HARD WAY! ΚΑΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΑ ΛΟΑΤΚΙ ΚΛΠ WOKE ΣΟΥΡΓΕΛΑ

  26. Οι Γάλλοι είν’ αυτοί πού είναι.. Εμείς είμαστε η πηγή τού Πολιτισμού κ τής Ορθοδοξίας!
    Εμείς είμαστε η πηγή τών Ολυμπιακών αγώνων!
    Εμείς είμαστε το δεύτερο Βιβλικό Έθνος!!
    Οι Γάλλοι δεν βρίσκονται στην Βίβλο: Μαϊμούδες ήτανε στα δέντρα!!!
    Επομένως τα μούτρα μας έπρεπε να μουντζωνουμε..
    Νέο ελληνες- με μικρό ε- βρωμοκατσαπλιάδες🤫😠

    1. ΗΜΑΣΤΑΝ δεν ειμαστε πια….Τωρα πια ειμαστε τα ιδια σκ@τά με αυτους.Οποιος μιλησει για Πατριδα-θρησκεια-Οικογενεια κινδυνευει να βρεθει και κατηγορουμενος

    2. Είμαστε οι πηγή των Ολυμπιακών αγώνων τους οποίους κατήργησε ο εγκληματίας αυτοκράτορας Θεοδόσιος.

    3. Ποιό είναι το πρώτο βιβλικό Έθνος; οι τσοπάνηδες εβραίοι που σταύρωσαν τον Χριστό και γράφουν μέσα στην παλαιά διαθήκη να πεθάνουν τα τέκνα σου Ελλάς;
      Και ποιάς ορδοδοξίας είναι πηγή οι Έλληνες;
      Των χριστιανών που κάνανε διωγμό στους Έλληνες και τους αφάνισαν; ή αυτών που γκρεμίσανε όλους τους αρχαίους ναούς αυτών που ήταν πραγματικά η πηγή κάθε πολιτισμού;
      Ψάξε ρεεε!!!

  27. Παρισι.μια παγκοσμια φρουταγορα .Συκα μουσμουλα κλπ.

  28. ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΘΕΕ ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΣΑ ΣΚΟΝΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΣΥΝΤΟΜΌΤΕΡΑ ΑΠΌ ΣΥΝΤΟΜΑ

  29. Μπουτάρες η Gaga!!! Μάνα μου, μάνα μου, μάνα μου..

  30. Διαστρευλωσαν ακόμη και τους Ολυμπιακούς αγώνες. Αλλά δεν τους ήθελαν οι θεοί του Ολύμπου και έριχνε καταρρακτώδη βροχή

    1. Γιατι δεν τον ειδες?Πρωτη μουρη ηταν με τη Μαρέγκα

  31. Πολύ άσχημο και θλιβερό θέαμα .Ντράπηκα, άλλαξα κανάλι.

  32. ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΕΥΡΩ….ΠΕΟΥΣ……………ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ…………….ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ,ΝΤΡΟΠΗ…………………..

  33. Ο Καπραλος τι λεει ειναι περηφανος γι’αυτα ??????? Θα επρεπε να ψαχνει λαγουμι ναα κρυφτει αν ειχε λιγη τσιπα

  34. Δεν ξαναγίνουμε ολυμπιακή φλόγα.
    Δεν πιστεύω να ήταν εκεί και ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπιάς;;;;;;;
    Γιατί αν εκατσε μέχρι το τέλος πρέπει να απολογηθεί με διάβημα…… εκτός και αν συμφωνεί με αυτά.

  35. Toτε ρε καραγκιοζη γιατι μου εκοψες ολα τα εωςτωρα σχολια εφ’οσον παριστανεις τωρα οτι συμφωνεις μαζι μου?

  36. BURZUM έπρεπε να παίζει ρε μαλακιες Γάλλοι…
    Το ξεφτυλισατε ρε μουν@πανα.
    Γαμω την ιστορία σας και τα σκατα σας.
    Αν ζούσε ο Ναπολέοντας θα σας επερνε την κεφαλή.

  37. Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ WOKE ΑΜΩΜΑΛΙΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.

Comments are closed.