ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΟΥΡΕΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ – ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ Η ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΑΝΩΜΑΛΟΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    tourkoi-prokseneio-768x512

    Εκατοντάδες Τούρκοι συρρέουν από νωρίς το πρωί στο Τουρκικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν την επέτειο θανάτου του ηγέτη τους, Κεμάλ Ατατούρκ στο σπίτι όπου έζησε και το οποίο, πλέον, έχει μετατραπεί σε μουσείο.

    Οι Τούρκοι επισκέπτες ταξίδεψαν μεταξύ άλλων από την Κωνσταντινούπολη, την Ανδριανούπολη, τον Μαρμαρά, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι περισσότερα από 5.000 άτομα -μαζί με τις αεροπορικές πτήσεις- θα κατακλύσουν τη Θεσσαλονίκη για να βρεθούν στο Τουρκικό Προξενείο.

    Είναι δε ενδεικτικό για το υψηλό ενδιαφέρον των Τούρκων πολιτών ότι έκλεισαν δωμάτια ακόμη και πιο περιφερειακά, μόνο και μόνο για να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη. Τα λεωφορεία σύμφωνα με τους αρμόδιους φορείς είναι δεκάδες και εύλογα χαρακτηρίζεται ως μια ισχυρή «ένεση» για την τοπική οικονομία.

    Δείτε φωτογραφίες:

    Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

    Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

    Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

    Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

    Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

    Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

    Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

    Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

    Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

    Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Πάψτε ψευτοπατριώτες , αυτοί τιμούν τον δικό τους , εσείς τι κάνετε στην μνήμη του ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ που πέταξε τους τούρκους έξω από την Λάρισα έως την Καβάλα , και υπάρχουν φωτογραφίες με τον Εσάτ πασά να του δίνει το ξίφος του , τι κάνετε όταν τον βλέπετε να μπαίνει νικητής στην Θεσσαλονίκη ; απλώς λέτε πως ο εγγονός του δεν ήταν Έλληνας , Ενώ είναι Έλληνες όλοι οι λαθρομετανάστες που παίρνουν και επιδόματα γιατί προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις κλινικές ανάγκες των πολιτικών αρχηγών .

    2. Ουτε σε Τουρκοφιλες χωρες δεν υπαρχει μουσειο για τον Κεμαλ , υπαρχει ομως στην Ελληνικη Μπανανια , μουσειο εκεινου που ξεριζωσε τον Ελληνισμο της Μικρας Ασιας !! Κατα την σαλα και τα επιπλα , κατα τον λαο και οι κυβερνητες του!! Αφηστε τους ραγιαδες στον υπνο τους , αυτοι δεν ξυπνουν ουτε με κανονιες!!

    3. Και εμείς η ραγιάδες κάθε σαββατοκύριακο πάμε για φαγητό, καφεδάκι,και ψώνια στην Τουρκία,σε αυτούς που θελουν την πατρίδα μας?? ε ρε παλούκι που θέλουμε; Αυτά βλέπουν η απέναντι και μας έχουν για μαλακες? Εάν δεν ξυπνήσουμε από τον λήθαργο δεν υπάρχει σωτηρία! Ξύλο πρώτα τα 300 πολιτικά κοπρόσκυλα, και μετά όλους τους υπόλοιπους????

    4. Αυτο αποδεικνυει το τι μυαλο κουβαλαμε εμεις εδω στην ελλαδα.Αφου βλεπουν στην βουλη οτι δεν αντιδρουμε και κοιμομαστε τοτε αυτοι ολο και χειροτερα για μας κανουν.Οι νεοι τι κανουν ;;;; Προσκυνανε το κινητο τους;

    5. Ο ραγιαδισμός έχει περασει μεσα στο ΝτιΕνΕι του νεοελληνα. Ραγιάδες γεννηθήκατε, ραγιάδες είστε και ραγιάδες θα πεθάνετε. Ξεφτιλισμένοι τουρκοσποροι, γενίτσαροι και προδοτες.

    6. Τουρκάκια,ήρθατε να τιμήσετε έναν γκέϋ φονιά γενοκτόνο;Ο καθένας με τους ήρωές του

    7. Για χιλιοστή φορά … ΔΕΝ είναι το σπίτι του Κεμάλ, ενός θείου του είναι !!
      Το σπίτι του ανώμαλου κίναιδου χοιροβοσκού ήταν σε ένα χωριουδάκι έξω από τον Λαγκαδά, και τώρα δεν υπάρχει ούτε πέτρα από αυτό.
      Οι προδότες οι οποίοι μας κυβερνούν το γνωρίζουν, αλλά κάνουν ό,τι θέλουν οι Τούρκοι !!!

    8. Τέτοια ξεφτιλα μόνο σε υπό κατοχή μπανανιες

    9. Στόλτενμπεργκ: Η στήριξη του Ερντογάν στη Χαμάς δεν είναι πρόβλημα για το ΝΑΤΟ (από Καθημερινή)

    10. ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΣΚΑΤΑΤΟΥΡΚ ΜΕΣΑ ΚΩΛΟΦΑΡΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΙΑΛΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ!!!

    11. δεν πειράζει καλά μας κάνουν, αφού έχουμε τόσους ηλίθιους να μας κυβερνούν και τόσους ακόμη ηλίθιους να τους ψηφίζει …. δεν μιλάω μόνο για την νοδούλα, τα ιδια σκατα είναι ολοι τους… η μόνη λύση αυτού του τόπου είναι ο Ηλίας Κασσιδιάρης

    12. Όταν έκαναν τζαμί την Αγία Σοφία, εγώ θα έκανα το εν’ λόγω κτήριο δημόσια ουρητήρια.

    13. Ετσι τιμουμε τη γενοκτονια του Μικρασιατικου Ελληνισμου δυστυχως!
      Απο εναν Κεμαλ φονια που “τιμησε” το ψωμι που φαγε στη Θεσσαλονικη κι απο ενα Βενιζελο προδοτη και τους απογονους του!

    14. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται εχθρούς, βγάζει μόνη της τα μάτια της.
      Ο χειρότερος εχθρός της Ελλάδας είναι ο κακός της εαυτός και οι ίδιοι οι Έλληνες που αδιαφορούν για όλα τα θέματα ζωτικής σημασίας, αλλά δεν παύουν να “κλαίνε” για Κούρδους, για Παλαιστήνιους και όποιον άλλο θεωρούν αδικημένο.

    15. ΓΙΑ ΨΑΧΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΙΜΑΤΕ.

    16. Ότι να ‘ναι! Από πού κι ως πού το ελληνικό κράτος έφτιαξε το μουσείο? Το μουσείο Ατατούρκ είναι εντός του προξενείου, το οποίο θεωρείται τουρκικό έδαφος όπως και ελληνικό έδαφος θεωρείται και ο χώρος της ελληνικής πρεσβείας και των ελληνικών προξενείων στην Τουρκία. Κι εννοείται ότι φτιάχτηκε με δαπάνες της Τουρκίας

    17. προ ετων ηρθα απο εξωτερικο στην Ελλαδα χωρα καταγωγης των γονεων μου ,μετα απο λιγους μηνες καταλαβα πως εδω δεν υπαρχει ελευθερια αλλα οθωμανικη τουρκοκρατουμενη μιζερια και καταντια για την οποια ευθυνεται ενας και μονο ενας …ο λαος ….δεν λεω ελληικος διοτι και για αυτο αμφιβαλλω …

    Comments are closed.