ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΛΑΙΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ: «ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ» – ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΦΛΩΡΟΣ, ΔΕΝΔΙΑΣ, ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ! ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ – ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    teaser18-9

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΦΛΩΡΟΣ, ΔΕΝΔΙΑΣ, ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ. «ΣΚΟΤΩΣΑΝ 4 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ». ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΚΛΑΙΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. Νεκροί, αγνοούμενοι και βαριά τραυματίες στην ανθρωπιστική βοήθεια της ελληνικής αποστολής, σε περίεργο τροχαίο με λεωφορείο που έγινε στάχτη . ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

    exofyllo18-9

    Διαβάστε ακόμα: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει παντρεμένο ομοφυλόφιλο αρχηγό

    Τα 1.000 ψέματα ενός αλήτη πρωθυπουργού

    «Αγκαλιά» με τον «εγκληματία Αγοραστό» ο Μητσοτάκης

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Ότι και να γράψει το μακελειό δεν αλλάζει τιποτα. Τα πουλημένα τομάρια της μασονίας έχουν σκοπό να καταστρέψουν τους Έλληνες, θέλουν την Ελλάδα με δίχως τους Έλληνες. Όλοι εσείς που τους πάτε κόντρα δεν θα καταφέρετε τιποτα, η μόνη λύση ειναι να βρεθεί ένας κολοκοτρωνης να σας ενώσει. Μπορείτε να το κάνετε αυτό????

    2. Πήγαν λες και ήταν εκδρομή σε μια χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμο κατάσταση και στην οποία υπάρχουν αμέτρητοι τουρκοπράκτορες και φανατικοί ισλαμιστές. Σίγουρα δεν θα μάθουμε τι έχει γίνει αλλά η όλη σχεδίαση χωρίς θωρακισμένα στρατιωτικά οχήματα ήταν τουλάχιστον απαράδεκτη και ένδειξη προχειρότητας από πλευράς του ΓΕΕΘΑ. Και εντάξει, οι πολιτικοί μπορεί να είναι άσχετοι και μπουνταλάδες χαρτογιακάδες και χασοδίκηδες που νομίζουν πως όλος ο κόσμος είναι ένα μεγάλο ελληνικό δικαστήριο και μπορούν να συμπεριφέρονται και να πράττουν με την ίδια αφέλεια, οι στρατιωτικοί με τα γαλόνια ΠΩΣ και δεν σκέφτηκαν στρατιωτικά; Μήπως δεν πήραν οι ίδιοι την απόφαση κι επομένως θα πρέπει να βγουν και να το πουν με όποιες συνέπειες συνεπάγεται αυτό ή είναι απλά ανίκανοι;

    3. Rpg χτύπημα ήταν η παγιδευμένο αμάξι με εκρηκτικά !! Δολοφόνησαν τους συναδέρφους Τούρκοι η Μουσουλμάνοι πράκτορες.
      Προτοφανής επιχείρηση με τουριστικό λεωφορείο.Δεν έχει γίνει στα χρονικά ούτε Ζιμπάμπουε να ήμασταν.Επιχειρηση χωρίς καν να καταρτιστεί σχέδιο συνοδείας και ασφαλής απαγκιστρωσης σε περίπτωση επαφής(επίθεσης) σε εχθρικό έδαφος δεν έχει ξαναγίνει.
      Έχουν κάνει τον στρατό Μαριονέτες στο πολιτικό τους παιχνίδι.

    Comments are closed.