ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΖΟΥΝ 6,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΠΟΤΕ – ΝΕΕΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΝΔΩΝΗ ΤΟΥ ΛΙΓΝΑΔΗ

    Κοινοποίηση:
    ΜΕΝΔΩΝΗΗ

    Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα typologies.gr, η εν λόγω ταινία θα περιγράψει την πορεία του Έλληνα άσου από τα Σεπόλια ως τα γήπεδα του NBA.

    Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Faliro House Productions, η οποία είχε λάβει μέρος και στην παραγωγή της σειράς «The Little Drummer Girl», μία από τις πρώτες διεθνείς παραγωγές που γυρίστηκαν και στην Ελλάδα.

    Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το συνολικό ποσό των επιλέξιμων δαπανών ανέρχεται στα 16.147.395 ευρώ και το συνολικό ποσό επιχορήγησης φθάνει τα 6.4598.958 ευρώ.

    Η παραγωγή της ταινίας είναι της Disney και τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ελλάδα.

    Η ταινία θα είναι διαθέσιμη από τη streaming πλατφόρμα Disney+, στις υπηρεσίες της οποίας δεν επιτρέπεται προς το παρόν η πρόσβαση από τους Έλληνες χρήστες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Οι 8 στους 10 αναγνωρίζουμε ότι είναι Νιγηριανός όπως έχει ομολογήσει και ο ίδιος. Ενώ οι πολιτικοί τον παρουσιάζιουν για Έλληνα !! Κάντε δημοψήφισμα και όλοι θα δώσουν τα 6.5 εκατ. ( που κλέβει το κράτος απο φόρους) για επαναπροώθηση των λαθρεποίκων στα χωριά τους.

    2. Σε όποιο γρανάζι της κρατικής μηχανής υπάρχει χρήμα θα βρεις ποδιτσα.

    3. Η μασονία του πολιτισμού αρμεγει ξανα το υστέρημά του ελληνικού λαού…
      Η μενδονη όπως η Λαμπράκη με πρόφαση την διαφήμιση του τόπου ξοδεύουν αμύθητα ποσά για την πινακοθήκη, την Ακαδημία Πλάτωνος και τα…ανετοκουμπανε…..

    4. Μην ξεχνάμε ότι άλλαξαν το όνομα της Ελευσίνας (Eleusis, έτσι γράφεται για δεκαετίες σε συγγράμματα κ.α.) σε Ελεβσίνα (Elevsina)!!!!

      Οι άνθρωποι, η κυριούλα βασικά και οι λιγνάδηδες περίγυρος, ήρθε να ΑΚΥΡΩΣΕΙ τα πάντα στον πολιτισμό

      ΜΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΣΤΕΚΑ ΣΤΟ ΜΑΛΛΙ ΡΕ!!!! Η ΝΕΟΚΟΡΗ

    5. Από το πολύ το ξεκατίνιασμα σου ξέφυγε κάτι
      6.4598.958 ευρώ.
      Από τα σχόλια καταλαβαίνεις το επίπεδο του τίποτα!

    6. Ο αδελφός του Λιγνάδη ακόμα δουλεύει στο δημόσιο, πού το πάτε αυτό; Toν διόρισε ο μέγας παιδέρας και ακόμα στη θέση του!!!

      Τα άθλια ντροπιαστικά λογότυπα – γραφιστικά (εθνικη βιβλιοθηκη, φεστιβαλ αθηνων κ.α.) γιατί τα έχουν δώσει σε 1-2 γραφεία με προκήρυξη διαγωνισμών με περιθώριο λίγες μέρες; ποιος θα σχεδιάσει κάτι μέσα σε λίγες μέρες;

      πόσα πόσα πόσα ακόμα από την κυρία

    7. Η κυρια εγινε υπουργός μετα την αρχαιοκαπηλία στην Αμφίπολη….
      Τους κρατα ολους στο χερι.
      Δεν την κουνάει κανενας απο την θεση της..γιατι θα μιλήσει…αν προλάβει.
      Ο ταφος ειναι του Μ.Αλεξανδρου,Φίλιππου,ολυμπιάδα και ολο το σοι.
      Πως να πουν ομως οτι ο Φιλιππος ειναι στην τουμπα αφου ο γερος Καραμανλής ειπε τον ανδρονικο να βάφτιση τον ταφο του Λυσίμαχου σε φιλιππου!!
      Πολυ μπέρδεμα…αν αναλογιστουμε και την ονομασια των Σκοπίων …
      Απο μεσα κλεψανε χρυσα το αγαλμα πανω απο το ψηφιδωτό και τις επιγραφες που ελεγαν ποιος ειναι εκει μέσα.
      Οι δημοσιογραφοι τα τσεπώσανε και σιωπουν οπως παντα.

    8. Καμια ταινια θα κανετε για τον παπαφλεσσα, τον παυλο μελα η τους ηρωες των Ιμιων; Η φοβαστε μην δυσαρεστηθει ο ερντογαν γιουσουφακια του; Ο αντετοκουμπο ειναι αξιεπαινος αλλα μεχρι εκει. Ουτε ελληνας θα γινει ποτε γιατι ο ιδιος δηλωσε οτι ειναι και νιγηριανος. Οποτε τζαμπα τα λεφτα γαλαζιοι συριζαιοι. Δεν δινετε κανενα επιδομα τωρα το πασχα σε κανεναν ελληνα που του κλεισατε το μαγαζι, γαλαζιοι συριζαιοι; αντι να δινετε λεφτα για τον αντετοκουμπο που βγαζει εκατομμυρια στην αμερικη. Αλλα για ποιο υπουργειο πολιτισμου μιλαμε, αυτο που ειχε διευθυντη τον λιγναδη που ειναι φυλακη; ουτε ο τσιπρας δεν θα εδινε λεφτα, γαλαζιοι συριζαιοι των μκο και της μπιλντεμπεργκ.

    9. Αριστερή λογική/τρικυμία εν κρανίω: “Νοιώθω περήφανος γιατί ένας λαθρομετανάστης έγινε πλούσιος καπιταλιστής και αυτός είναι Έλληνας, αλλά αυτός χρυσαυγίτης ο Κολοκοτρώνης ο γκιαούρης μας χάλασε την ωραία Οθωμανική Αυτοκρατορία”!

      Άντε τώρα να πάρεις στα σοβαρά τους αριστερούς! Σε έθνος δεν πιστεύουν αλλά είναι περήφανοι για τον “Έλληνα” Ατεντοκούμπο, χεστήκανε για την Ελλάδα και αν το Αιγαίο γίνει τουρκική λίμνη αλλά ο Τσίπρας είναι ήρωας που (δήθεν) έλυσε το Μακεδονικό!!! Δεν τους πιάνεις πουθενά, και κυρίως στα επιδόματα και τις κρατικές χρηματοδοτήσεις για πάσης φύσεως άχρηστα πράγματα!

    10. Ούτε κανένας αρχαίος Έλληνας ήταν μαύρος( Μεγαλέξανδρος Λεωνίδας) ούτε κανένας ήρωας του 1821. Όποιος λαθραίος γεννιέται στην Ελλάδα βαφτίζεται καμαρωτα Ελληνας.καταλαβαινετε τι έρχεται για τα παιδιά μας και τι μας περιμένει.πληρωστε κορόιδα!

    11. 6,5 εκατομυρια…για τη ζωη…ενος εκατομυριουχου…Ανθελληνα…Νιγηριανου…
      Γαι τη ζωη…πχ…ενος εκαστου των….ΕΛΛΗΝΩΝ…ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 21….?

      Στην κρεμαλα…ΟΛΟΙ…ρε…πουσταραδες….
      Εκει πρεπει…να πατε…

    12. Γιατι κυρα μενδωνη ?

      ο αντετοκουμπο ειναι απορος και θα πρεπει ο μαλακας ΕΛΛΗΝΑΣ φορολογουμενος να τα ακουμπησει παλι ?

      δεν μπορουν με αυτα τα χρηματα να κτιστουν 10 σχολεια για τα παιδια μας?

      πιο αστειοι καιγονται .,.,.,.

    13. Άντετομπουλο….εκλογές και πίσω απο τα πασοκεμον

    14. ΟΥΓΚ-ΟΟ
      ΟΥΓΚ-ΟΟΟΟ
      ΟΥΓΚ-ΟΟΟΟΟ

      Υ.Σ. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ

    15. Βγάλε αυτήν την θυληκια τουρκοφατσα να μην την βλέπω Στέφανε..

    16. Επιβάλλεται να γίνει, μόνο έτσι θα διαφημίσουμε με τον καλύτερο τρόπο την παραδοσιακή φιλοξενία που προσφέρουμε σαν χώρα στα αδέλφια μας του τρίτου κόσμου. Να τονίσουμε τις παγκόσμιες ευκαιρίες καριέρας που εξασφαλίζουμε στους νέους Έλληνες που θα μας τιμήσουν με την αποδοχή της ελληνικής ιθαγένειας.

      1. έτσι έχεις δίκιο, είναι μία χρυσή ευκαιρία για να διαφημιστεί η χώρα μας μπας και αυξήσουμε τις ορδές των λάθρο!μπράβο και πάλι μπράβο στους τεράστιους πολιτικούς μας είναι τουλάχιστον 100 χρόνια μπροστά

    17. Διαταγή από τους δημοκρατικούς των ΗΠΑ..
      Γιαννάκης 🤡🏀 ο “καμπαλιστης” 🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅
      θα φάει καλά και αυτός..
      Όταν έρθει σοβαρή κυβέρνηση,θα πρέπει να του απαγορευτεί η είσοδος στην Ελλάδα.

    18. Μεγάλη διαφήμιση για τον τουρισμό.
      Εύγε Κυριάκο.
      Κυριάκος αποφασίζει.

    19. Αυτή την Ελλάδα θέλουνε, μιά Ελλάδα πού θα κατοικείται από ελληνόφωνους και όχι από Έλληνες.
      Το κακό είναι ότι πολύ συμπατριώτες μας έχουνε πιστέψει την προπαγάνδα πού λέει ότι αφού ο άλλος γενήθηκε στήν Ελλάδα είναι Έλλληνας,δέν υπάρχει πιό βλακεία από αυτό κατά τη γνώμη μού.

    20. Πω πω ρε τι παπαρηδες ειμαστε σαν λαος… δεν υπαρχει τετοιο πραγμα στον κοσμο
      Εχει δικιο ο συμβουλος του ερντογαν που ειπε οι ελληνες ειναι ο πιο ηλιθιος λαος στον κοσμο..

    21. 16.147.395 ευρώ και το συνολικό ποσό επιχορήγησης φθάνει τα 6.4598.958 ευρώ.

      Are they from the planet Goofey?

    22. Freak είναι φίλε γορίλας που παίζει μπάσκετ είναι. πληρώστε τους Αμερικανούς με 6 εκατομμύρια μπανάνες να έχουν να τον ταιζουν. Άκου εκεί και λίγο Έλληνας λέει, από που από την μεριά της μάνας η του πατέρα? Δύο λαθραίοι ήταν που δε φύγαμε ποτέ από τη Ελλάδα, αν δούλευε σε κάνα βενζινάδικο όπως πολύ άλλοι θα τον λέγατε όλοι ο σκυλαραπας στο βενζινάδικο. Το ίδιο και αυτοί που δίνουν 6 εκατομμύρια, γιατί δεν δίνουν και για κανέναν άλλον πίθηκο τα ίδια? Τόσους έχει στην Ομόνοια.

    23. Ουτε Greek ειναι ουτε τπτ αυτο το πραμα freek μπορει…

    24. Μιζαδόρους,κλεφτοπασόκους,
      αδερφές,λεσβίες,γριοτεκνατζούδες,παιδοβιαστές
      απ΄όλα έχει ο μπαξές

    25. Τα εκατομμύρια των φτωχών υπέρ της άθλιας προπαγάνδας του Μητσοτάκη! Δεν μπορεί να το ζούμε και αυτό, μας μειώνουν συνεχώς και μας χρεώνουν και τα έξοδα.

    26. αυτο θα πει ελληνοειδες κατοικιδιο………… ανοιχτοχερικο, λαρτζ, φιλοτιμο, φιλαθλο, κατοικιδιο του κοσμου………………. πληρωστε ελλαδιτες……. διαμεσου των μανατζερ που σας εκπροσωπουν ανταξια και με τα δικα σας κολιβα θαβουν την ελλαδα….. φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυ……

    27. η μπαζομενδώνη θα μείνει στην ιστορία ως το μπάζο που μπάζωσε (με τσιμέντο) την Ακρόπολη

      1. Πολύ σωστός.
        Απο αυτήν την πλυστρα θα δούμε πολλά ακόμη.

    28. όπως εδωσαν εκατομυρια σε δωρεα στο αμερικανικο coast guard για την “προστασια των παγων της ανταρκτικής” έτσι και τωρα δινουν εκατομυρια για να φτιαξουν ταινια του αντετοκουμπο, επειδή ετσι θελουν τα αμερικανακια. Είναι μερος της εκστρατείας της νεας ταξης πραγματων και καλα ότι υποστηριζει το underdog, τις μειονότητες και άλλες τέτοιες παπαριες. Αν ο Αντετεκουμπο δεν ηταν παιχταράς, στα παπαρια τους θα τον ειχα γραψει και οι αμερικανοι και η αντιστοιχη Ελληνική ελιτ.

      Ο Αντετεκουμπο είναι κυριως αφρικανος και μπραβο του και να είναι περήφανος που είναι αφρικανος και λιγο Ελληνας επισης. Αυτό δεν σημαινει ότι σωνει και καλα θα τον κανουμε Ελληνα και θα πληρωσουμε και 6.5 εκατομυρια (που δεν εχουμε) για να κανουμε το χατηρι της πρεσβείας που θελει να υποστηριξει το παραμυθι. Θεωρω ξεφτιλα επισης που τον εχουν βαφτισει Greek Freak. Λες και είναι το world wrestling federation στα 90s. Ουτε freak είναι το παλληκαρι ουτε τιποτα. Παιχταράς είναι και τους παει αιμα στο ΝΒΑ. Αυτό όμως δεν σημαινει ότι θα δωσουμε 6 εκατομμύρια (που δεν εχουμε!!!) για να σπονσοραρουμε ταινιες) από τη ΜΕνδωνη τη φιλη του Λιγναδη.

      αλλα η Μητσοτάκης ΑΕ κανει χατηρια προκειμενου να εχει την ευνοια των αμερικανων.

    Comments are closed.