Ο ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ALERTTV. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΛΥΔΩΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Κοινοποίηση:
stefanos-xios

Έπειτα από απόφαση της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού ALERT TV, ο δημοσιογράφος κ. Στέφανος Χίος αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης. Συνημμένο το σχετικό δελτίο τύπου.

LogoAlert-1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γενικός Διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού ALERT TV ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος
Έπειτα από απόφαση της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού ALERT TV, ο δημοσιογράφος κ. Στέφανος Χίος αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης.  Η απόφαση αυτή ελήφθη λόγω της αδήριτης πλέον κοινωνικής και εθνικής αναγκαιότητας για την ενίσχυση ενός μέσου που ήδη έχει κατακτήσει την καρδιά κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα που αγαπά την πατρίδα και διψά για αλήθεια. Γιατί «αλήθεια», είναι η αλήθεια του λαού. Ο νέος Γενικός Διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Alert TV, κ. Στέφανος Χίος, θα αναλάβει την αναδιάρθρωση του ενημερωτικού προγράμματος, ώστε να βγει επιτέλους η χώρα από το τέλμα της κηδεμονευόμενης από την εξουσία και ευρισκόμενης σε διατεταγμένη υπηρεσία, καταρρακωμενης δημοσιογραφίας. Γεγονός που έχει επιφέρει ολέθριες συνέπειες στην ίδια την λειτουργία της δημοκρατίας, καθώς τα ΜΜΕ οφείλουν να λειτουργούν ως θεσμικά αντίβαρα στην κυβερνητική ασυδοσία και όχι ως φερέφωνα προπαγάνδας με σκοπό την συγκάλυψη των εγκλημάτων κατά της παρτίδας και της κοινωνίας. 

Ευχόμαστε στον κ. Στέφανο Χίο καλή επιτυχία στο εθνικής σημασίας έργο που αναλαμβάνει.

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

60 Σχόλια

  1. Πολυ καλα Στεφανε γιατι μια ζωη Καψαμπελη και Σπινο βλεπαμε και βλεπουμε !!!!!!!

  2. ΩΩΩΩ!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

  3. ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ μπππρρρρρρρ μπουρτζόβλαχε

  4. Μπράβο Στέφανε, βάλε τώρα τα δυνατά σου μιας και πολύς κόσμος θα σας βλέπει να γίνει το όνειρο του κάθε γνήσιου Έλληνα πατριώτη πραγματικότητα. Όλα τα αποκόμματα να μαζευτούν και να υπάρξει ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο που θα σαρώσει τους ψεύτες, υποκριτές,ανθελληνες. Τώρα είναι η ώρα.

  5. μπραβο και συγχαρητηρια Στεφανε. κα εις ανωτερα

  6. Συγχαρητήρια Στέφανε, θά έχει πιάσει σύγκρυο στα διεφθαρμένα λαμόγια τής Βουλής, καί οι συστημικοί εξαγορασμένοι δημοσιογράφοι ας πάρουν μαθήματα τί σημαίνει μάχιμη έντιμη δημοσιογραφία.

  7. Μπράβο άρχοντα της δημοσιογραφίας. Πιστεύω σε εσένα και επειδή σε παρακολουθώ από την αρχή του ΜΑΚ1 θα απογειώσεις το κανάλι. Όλοι οι γνήσιοι πατριώτες είναι μαζί σου. Καλή και ευλογημένη πορεία. Να προσέχεις.

  8. Συγχαρητήρια Στέφανε με πολλές επιτυχίες και αποκαλύψεις.. Μπας και ξυπνήσουν οι ραγιάδες……

  9. Συγχαρητήρια Στέφανε!!! Πάντα με επιτυχίες και αποκαλύψεις…. Με στόχο την αλήθεια..!!!

  10. Συγχαρητήρια Στέφανε.. Σε παρακαλώ να πεις στον Καψαμπέλη όταν μιλάει να μην ενώνει τα δάχτυλα των χεριών του γιατί αυτό είναι μασονικό σύμβολο, εκτός αν:: είναι και αυτός μασονάκι!! Άντε να καθαρίζουν όλοι σιγά σιγά..

  11. Στέφανος Χίος : ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ουσιαστικά (όπως οι αρχαίοι Σπαρτιάτες)..όπως θα πρέπει να είναι όλοι οι Δημοσιογράφοι ….”ΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ”…..Μας θυμίζει συνεχώς την δύναμη και τον ρόλο της δημοσιογραφίας,έχει γράψει και γράφει (παγκόσμια) ιστορία….

  12. Δυνατα και Ελληνικα Στεφανε.Με το κεφαλι ψηλα.

  13. Μπράβο Στέφανε είσαι αληθινός γ@@@@@ τους όλους

  14. Συγχαρητήρια! Μπράβο! Σιδεροκέφαλος! Να είσαι πάντα γερός και να συνεχίσεις έτσι δυνατά και πατριωτικά!

  15. Επιτελους…σιδεροκεφαλος…μη κανεις πισω σε τπτ…μαγκας…

  16. Ευχομε τα καλυτερα Στεφανε γιατι εχεις αποδειξει και αποδεικνειεις καθε μερα οτι το αξιζεις και με το παραπανω.

  17. Μπράβο Στέφανε….ΑΞΙΟΣ….Το δελτίο ειδήσεων κάντο στις 21.00 για να το βλέπουν όλοι…μπας και ξεστραβωθουν καμμιά φορά…!!!

  18. ΣΤΕΦΑΝΕ σε παρακολουθω πολλα χρονια εγκαρδιες ευχες και καλη επιτυχια στο δυσκολο δρομο που διαλεξες !!! να προσεχεις στο καθε σου βημα ποιος σε ακολουθει !!!

  19. Συγχαρητηρια φιλε το αξιζες Τωρα χρειαζεται η σκληρη αντιπολιτευση και οχι απο τους πουλημενους των βοθροκαναλων απο κατι Χατζηλαλακιδες και Στροϊντεραδες Γερμανους που μισουν οτι ειναι Ελληνικο ουστ κοπροι !!!! μισελληνες !!!!!!

  20. Δεν πρόκειται να χάσω ούτε ένα δελτίο ειδήσεων κάθε μέρα πρέπει να τα χώνεις στην κυβέρνηση χωρίς να στηρίζεις το κόμμα, αυτός για να ανεβάσει ποσοστά μπορεί να σε κάνει και βουλευτή δεν κολλάει πουθενά…

  21. Συγχαρητήρια κ. Χίο! Επιτέλους να ανάψουν τα αίματα! Πριν όταν δε σε έβλεπα στο πάνελ άλλαζα κανάλι! Μόνο μη σε βάλουν σε κανα γραφείο για να γράφεις και σε χάσουμε!

  22. Μπράβο Στέφανε… συγχαρητήρια!!
    Είσαι παλικάρι..ξεβρακωσε τους κιαραταδες!!

  23. Συγχαρητήρια Κύριε Χίο!! Επιτέλους θα έχουμε ένα πραγματικό και αληθινό πατριωτικό κανάλι με μεγάλη δύναμη και πολλές αποκαλύψεις!!!

  24. Σβήνω πορνοκάναλα από τις μνήμες και από το πρωϊ θα παίζει alert. Alert ρε μούτρα για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

  25. Συγχαρητήρια. Θα σε υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο.

  26. Άντε να δούμε καμιά τηλεοπτική εκπομπή με κεντρικό παρουσιαστή τον Χίο. Το σύστημα δεν τον γουστάρει,ο κόσμος τον θέλει. Στην τηλεόραση συνεχώς βλέπουμε τους συστημικούς δημοσιογράφους να διαγωνίζονται για το ποιος είναι πιο ξεπουλημένος. Έχουν βέβαια και το λογοκριτικό όργανο το ΕΣΡ,οπότε θα δείξει πως θα εξελιχθεί.

  27. Αμαν ωρε μπράβο το αξίζεις Στέφανε συγχαρητήρια

  28. Έκανε και κάτι σωστό ο Βελόπουλος. Καλή επιτυχία!

  29. Συγχαρητήρια Στέφανε, είναι αργά η ειδήσεις του καναλιού, πρέπει να το κοιτάξετε, μια καλή ώρα για να μπορούμε να παρακολουθήσουμε είναι η 9.

  30. Συγχαρητήρια Στέφανε. Σου αξίζει. Επάξια πήρες τη θέση. Είσαι δυναμικός και αποκαλυπτικός. Η επιτυχία είναι δεδομένη! Μπράβο

  31. να ειπωθεί η αλήθεια και μόνο. Για όλους και για όλα. Καλό κουράγιο.

  32. Νομίζω πως οι ειδήσεις στο Αλερτ είναι αρκετά αργα. Δηλαδή στις 9 θα ήταν καλύτερα, γιατί ο κόσμος δουλεύει την επόμενη μερα. Μήπως να το σκεφτείτε; Δεν ξέρω, μπορεί να είναι καλύτερα.

  33. Καλή επιτυχία, αν και πιστεύω πως είναι δεδομένη. Συγχαρητήρια Στέφανε.

  34. Συγχαρητήρια στέφανε την άξιζεις αυτή τι θέση και πάλι συγχαρητήρια.

  35. ΚΟΟΟΟΥΥΥΥΥΛΛΛΛΛΗΗΗΗΗΗΗ! ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΙΟΣ

  36. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΕ!!ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!!👍👍👍🙏🙏🙏

  37. Στεφανε συνεχισε ετσι και πιο δυνατα. Οι Ελληνες του εξωτερικου ειναι μαζι σου.

  38. Επιτέλους ένα καλό νέο!!! Το δελτίο θα απογειωθεί! Συγχαρητήρια Στέφανε! Καλή αρχή!

  39. Καλο ειναι αυτο για την χωρα να ακουγονται ολα…γιατι εκτος απο τους πολιτικους βαρεθηκαμε να βλεπουμε και συμβιβασμενους δημοσιογραφους.

  40. Εύγε !!!
    Οτιδήποτε σου δίνει δύναμη στο λόγο σου, καλοδεχούμενο.
    Χτύπα τους ανελέητα με την αλήθεια.

  41. Συγχαρητήρια κύριε Στέφανε. Και να προσέχεις τον εαυτό σου. ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

  42. Να υποθέσω ότι ο Καψαμπέλης ψάχνει για δουλειά;

  43. Συγχαρητήρια Κσπτεν οκ το αξίζεις μετά τόσο κόπο δουλειάς θα πρέπει όμως να μην είσαι όμως σε τίποτε χρειαζετε διπλωματία λίγο και διάλογο επιπέδου κλπ γιατί ναι μεν σε έχουμε μάθει κλπ ,, μου αρέσει να συμβουλεύω είναι η εποχή που συμβουλεύω των δικό μου τώρα

  44. κυρ Στεφανε θελουμε απο εδω και μπρος καθε μερα νεα για τα απλυτα της ΚΟΥΛΑΣ…

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

  45. Συγχαρητήρια Στέφανε, συνέχισε όπως είσαι, ασυμβίβαστος μέχρι τέλους.

  46. Επιτέλους θα βλέπουμε τσόντα κάθε βράδυ. Πάρτους τα σώβρακα Στέφανε. Σιδεροκέφαλος, είμαι σίγουρος ότι θα φτάσεις την τηλεθέαση σε πρωτόγνωρα νούμερα.

  47. Σιδεροκέφαλος!!! Ευχόμαστε τα καλύτερα. Με συνεννόηση και ταπεινοφροσύνη από όλους, θα πάμε μπροστά. Όπως λέει και το ρητό: μόνος σου πηγαίνεις γρήγορα, όμως με μια καλή ομάδα, πηγαίνεις μακριά!

  48. Συγχαρητήρια. Αξίζεις να έχεις αυτή τη θέση στα μεγαλύτερα κανάλια, αλλά Ελλάδα είμαστε.

Comments are closed.