ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!!!! “ΚΥΡΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΖΩΗ ΜΟΥ, ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΝΤΟΣΕΙ ΧΑΡΤΙΑ” – ΣΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ Λ@ΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Λ@ΘΡΟΛΑΓΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – “ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΕΞΩ ΓΑΜΩΤΟ, ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ ΕΔΩ” – ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ “ΑΠΟΒΑΣΗ” ΣΤΗ “ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ” ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ

    Κοινοποίηση:
    ΣΔΩΣΔΩΔΣ

    Σαν καραγκιόζηδες χοροπηδούν οι Πακιστανοί της Ελλάδας μετά τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για νομιμοποίηση λ@θραίων για  να… μαζευτούν οι ελιές. Η ξεφτίλα για αυτή τη χώρα που έγινε η αποθήκη της Ευρώπης δεν περιγράφεται. Οι Πακιστανοί που επισήμως είναι σύμμαχοι με την Τουρκία άρα τον εχθρό της χώρας μας – χοροπηδάνε από τη χαρά μας όχι μόνο επειδή δεν θα έχουν το άγχος της απέλασης αλλά ουσιαστικά “κλειδώνονται” στη χώρα μας. Που αλλού θα βρουν καλύτερα άλλωστε. Όπως λαθροκλόουν που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Δηλώνει ότι δεν θα πάει στη Σουηδία. Εδώ θα μείνει. Γιατί να φύγει άλλωστε. Που θα βρει άλλη Κυβέρνηση να τους υπηρετεί καλύτερα;

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. ΔΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ που φαινεται. ο ανθρωπος για 7 χρονια δεν ειδε τη ν οικογενεια του. αν παρει χαρτια θα μπορεσει να παει στην πατριδα του να δει τους δικους του.

    2. Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς διέταξε τον Μητσουτακ να μονομοποίηση τους λαθρομετανάστες για να μην πηγαίνουν στην Γερμανία.

    3. αν αυτός είναι πακιστανός τότε εγώ είμαι σουηδέζα

    4. Ο/Η ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ,ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ,ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΛΑΤΣΗ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΙΚΙΣΑΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ 92 ΕΥΡΩ ΤΟ Τ.Μ. ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ 41% ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ,ΑΛΛΑΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ , ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΑΨΕ ΣΒΗΣΕ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΗΛ.ΡΕΥΜΑΤΟΣ,ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.

    5. Αντε να σε κάνει και γαμπρό του για τις κόρες του η Κούλα… εκεί που θα τακτοποιείς την κόρη του, να τα τακτοποιείς και την Κούλα τέτοια πισωκίνητη πουστ@τα που είναι

    6. Πουστη Μιζοτακη θα δικαστεις μια μερα για τον ανθελληνισμο σου

    7. Αναρχοτσομπανοτραβολτισμος, αναρχοπιθηκισμος ανηλικων, παιδεραστισμος, κασελοσαμπρελακισμος,παπαδοσαμπρελακισμος, τραπεροπρεζομαστουρισμος, κατσιβελισμος, καταπατηση συνορων και νομικου συνταγματος, απαξιωση των παντων, ακριβα προιοντα, φθηνα εργατικα χερια, γυφτοβαλκανιοι και γυφτοεβραικοι πολεμοι, αριων σκαταδων.

    8. Μοιάζει πολύ με εκείνον απ’ το γνωστό βίντεο που έλεγε με καρφώνει ο κυρ Λευτέρης

    9. Ρε μας δουλεύουν κανονικά, όλοι οι λαθρομετανάστες, με το που μπαίνουν τους δίνουν αμκα και αφμ μετά την “ταυτοποίηση” Ο λόγος για να πηγαίνουν να νοσηλεύονται σε δημόσια νοσοκομεία και να εισπρατουν τα επιδόματα, αλλιώς γιοκ από τα παραπάνω. Τι να την κάνουν την δηλωμενη εργασία , όλοι μαύρα πληρώνονται, για να παίρνουν και τα επιδόματα, αλλού είναι το παρασύνθημα, θέλουν να φέρουν και γυναικόπαιδα για συνένωση οικογενειων για κανονικό εποικισμο. Δεν τα λέει ο μπουμπουκος ή τσιριδας όμως και μας φουμαρουν την έλλειψη εργατικού δυναμικού.

    10. (((( I WILL DESTROY THE NATIVE OF GREECE )))))) οποιος το καταλαβε το κοταλαβε.,
      Αυτό έχει υποσχεθεί ο ντορομουλογιος στ’ αφεντικά του.και αυτό κάνει. Εμένα δεν μου το είπε κανένας τον άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά.

    11. …… Και οι Έλληνες φεύγουν μετά θα λέγεται ακόμα Ελλάδα εδώ όπως λένε οι Αμερικλανοι τη σούπα τους; Συγνώμη αλλά οι Έλληνες διασποράς ξέρω ότι πολλοί δείτε τα σε λίγο δε θα υπάρχει Ελλάδα….

    12. Μητσοτάκη γαμημένε, κρεμάλα που σε περιμένει ρε ερπετό.

    13. Το Πακιστάν μάγκες έχει διαστημικό πρόγραμμα με δορυφόρους από τό 1960. Όπως καί ή Ινδία …..

      1. Χεστήκαμε! Να πάρει πίσω τους υπηκόους (όχι πολίτες) του τότε…

    14. Για να δούμε πόσους θα σκοτώσουν και θα κατακλέψουν επισήμως πιά.Μητσοτάκη, απο έναν τέτοιο να το βρεις

    15. Πούστρα Κούλη, ανάμειξη τούρκων και εβραίων, μαζί με τους λαζότουρκους Καιρίδη και Βορίδη που πήραν επώνυμο από Πελοποννήσιο γραφιά που τους άλλαξε το -ογλού σε -ίδης, καταστρέφετε την Ελλάδα για να κάνετε τα όνειρα σας για μεγάλες τουρκίες και αλβανίες και για εβραϊκή Κρήτη…

    16. Λαμόγιο Κουλή πέτυχες μια παγκόσμια πρωτοτυπία. Τα μαγειρεύεται περίφημα εσύ και η αλλοδαπή γυναικά σου.

    17. τι να σχολιάσω; εδω και εβδομάδες ασχολούμεθα με την κίνηση στους δρόμους και αν ο κόσμος έχει διάθεση για αγορές τα Χριστούγεννα….τώρα ξαφνικά αυτό έγινε σημαντικό;;;

    18. Όταν φύγει τρέχοντας το αγκαπη, ζωή σου καρδούλα σου για να γλιτώσει δική του ζωή, τότε σκουλήκι του Αλλάχ θα κλαις και θα παρακαλάς για έλεος.
      Πλησιάζει η ώρα που ο κωλος σας θα πλατυνθει σφόδρα υποανάπτικτα διποδα…..

    19. μονο γιαβρι μου δν τον ειπε!χαχα…ρε τι γελιο τωρα…και τι κλαμα μετα!αυτος ο λαθρο παντως εχει πλακα

    Comments are closed.