ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ Γ@Μ@ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ; ΠΟΙΑ “ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΡΕ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ; ΕΡΤ3: ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ… ΜΠΟΛΙΚΑ ΞΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;

    Κοινοποίηση:
    ert3-notios-makedonia

     

    Άρχισαν οι αλητείες. Ρεπόρτερ-ουρακοτάγκος της Κρατικής τηλεόρασης, που πληρώνεται από το Λαό, αποκαλεί την Ελλάδα… “Νότιο Μακεδονία”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Το Μακεδονία σκέτο σας ακούγεται καλύτερα κοπροσκυλα;

    2. Μα η δημόσια τηλεόραση ειναι γεμάτη με αριςτερους και τους αλλους….ξέρετε εσεις, αυτους που ειναι Ελληνιφωνοι, αλλα οχι Ελληνες, οπως οι πολιτικοι …μας…Οποτε τι περιμένετε;;; Αυτα τα σκουπιδια περίμεναν χρονια ολόκληρα μέχρι να την παραδώσουν οι πρωτοι και να την παραλάβουν οι δεύτεροι. Γιατι αν νομίζουμε πως κόπτονται ολοι αυτοι για τους γυφτοσκοπιανους, ειμαστε μακρια νυχτωμένοι. Χρονια το ήθελαν και τωρα το πέτυχαν. Ε, δεν θα το χαιρόταν;;; Το λενε και μάλιστα με μεγαλη ευχαρίστηση.

    3. ο διαμελισμσο εχει ηδη ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!!!
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!
      ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΟΥΜ Κ ΕΔΩ. ΗΔΗ!!!
      ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ…
      Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!!!
      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΕΣ…ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΚΤΛΠ ΕΙΝΙΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΜΙΛΑΜΕ….ΧΧΧΑΧΧ
      ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ. ΧΧΑΧΑΧ
      ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΜΙΛΑΜΕ!!!
      ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!!!!…..
      ΜΕΧΡΙ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΙΝΙΑ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ…ΧΧΑΧΑΑ
      ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ…ΧΧΑΧ
      ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΤΣΙ.

    4. Γελάει η Σκρόφα όταν λεει η αλλη η πουσταρα το Νότια Μακεδονία. Ψοφος προδοτες

    5. Γι’αυτό πληρώνετε ο λιγδιαρηςνα λέει αυτά, τη στιγμή που οι Σκοπιανοί λένε μόνο Μακεδονία . Όχι βόρεια που θέλουν οι βλάκες οι Συριζεοι…….

    6. ε ρε και να μπαινα μεσα την ωρα που λεει τις ειδησεις…εκει να δεις ακροαματικοτητες…ξυλο, σπερμα και ενημερωση…

    7. Να δούμε τι θα πει ο Καψώ(λ)ας από την ΕΡΤ1 και η χασικλού δίπλα του!!!!

    8. Ντροπή σας αλήτες για ενα ξεροκόματο που σας πετούν σας βάζουν να κατεβάζετε τα παντελόνια.Κρίμα για αυτούς που θυσιάστηκαν για την πατρίδα… Αυτά τα δημοσιογραφικά ζόμπι σε λίγο καιρό θα μπουν πάλι στις τρύπες τους δεν έχουν προσφέρει τίποτα στην κοινωνία.

    9. Οι κρατικοδίαιτοι ρουφιάνοι της ΕΡΤ ξεπουλάνε τα πάντα όπως κάνει το αφεντικό τους ο λακές Αλέξης Τσίπρας.Για τον μισθουλάκο και την θεσούλα τους ξεπουλάνε τα πάντα.Μουν@πανα της ΕΡΤ3, χαραμοφάιδες, αλήτες.

    10. ΤΙ ΛΕΝΕ ΡΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΑ!!!…ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ3 ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣΑΖΑΚΙ….ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ…ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ….

    11. Κακό ψοφο και στους δυο σας. Στον διάολο, σιχάματα. Ανθελληνικά σκουλίκια.

    12. ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ,ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    13. Εχει και γιασενα θεση σκουπιδι.ολοι οι προδοτες κρεμαλα η εξω απτην χωρα .σας σιχαθηκαμε τι δεν καταλαβαίνετε δηλαδη

    14. Άστο διάολο μωρηηηηηηηηηηηηη έρχεται κρεμάλα σε όλα τα κουμουνια θα πληρώσετε για όλα. Δείτε τι έκαναν στον Μελιγαλά για να καταλάβετε επιτέλους τι σημαίνει Αριστερά.

    15. ρε το είδατε τον κουτσοδόντη , από τις πίπες στους φυφτοσκοπιανούς

    16. Σκατα στα σουρωμενα μουτρα σου μωρη πατσαβουρα !!! Ετσι να χαμογελας οταν σου τον χωνουν παλοπορνη συφιλιασμενη !!! ΟΥΣΤ χαμουρα !!

    17. χθες στην βουλή ακουστικέ από τον Νάσου Αθανασίου, ότι η Θεσσαλονίκη θα πάψει να λέγεται συμπρωτεύουσα….μίλησε περίπου 12-12:30μμ ξημερώματα 25/01/19.

    18. Η πο@@α από την Αραβία και ο στραβολαίμης.Θα φάτε καλα οπου σας βρούμε.

    19. Aκόμα η αισχρή αυτή κυριούλα λέει τας ειδήσεις εκεί στην Βόρεια….Ελλάδα???Και δεν έχει βρεθεί κανείς να την ταρακουνήσει έστω…από την θέση της??? Αντε βρέ…άντε με τις υγείες σας και η νέα ονομασία της Μακεδονίας του Ελλαδιστάν!!! Νότιος Μακεδονία πλέον και αντίδραση ΚΑΜΜΙΑΑΑΑΑ!

    Comments are closed.