ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ;;; ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ “ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ” ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ – ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ…

    Κοινοποίηση:
    mpika-georgia

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας που κατήγγειλε το βιασμό της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

    Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων καθυστερούν για άγνωστο λόγο. Ενώ αναμενόταν να παραδοθούν χτες στην ανακρίτρια, κάτι τέτοιο δεν έγινε, με τις νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν πως θα γίνει τη Δευτέρα. Το ίδιο μαθαίνουμε γίνεται εδώ και μία εβδομάδα. Τι συμβαίνει εκεί στην Ελβετία, στη χώρα που έχουν βρει οικονομικό καταφύγιο με αμέτρητες καταθέσεις Έλληνες Κροίσοι;;;

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το email από το εξειδικευμένο εργαστήριο της Ελβετίας δεν έφτασε ποτέ στο εργαστήριο του ΑΠΘ το οποίο έχει ολοκληρώσει τις δικές του αναλύσεις.

    Οι εξετάσεις θα δείξουν αν υπήρχε στο ποτό της 24χρονης κάποια ουσία που επηρέασε το νευρικό της σύστημα και επομένως δεν ήταν σε θέση να συναινέσει σε ερωτική πράξη.

    Νέες καταγγελίες

    Την ίδια ώρα, δύο νέες καταγγελίες έρχονται στο φως από κοπέλες που κατονομάζουν ως βιαστή τους εμπλεκόμενο στην υπόθεση της 24χρονης.

    Πρόκειται για μία 27χρονη και μία 30χρονη.

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 27χρονη κοπέλα, την Παρασκευή το μεσημέρι, επισκέφθηκε τον και κατήγγειλε βιασμό της το 2016 όταν η ίδια ήταν 21 ετών, κατονομάζοντας ως βιαστή της πρόσωπο εμπλεκόμενο στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας.

    Η 27χρονη καταγγέλλει, επίσης, πως έχασε τη μνήμη της και θυμάται μόνο λίγα πράγματα από την επίθεση που δέχτηκε.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα επισκέφθηκε ένα νυχτερινό κέντρο μαζί με τη φίλη της, όπου είχε γνωρίσει τον φερόμενο ως βιαστή της.

    Η δεύτερη καταγγελία κατονομάζει, επίσης, το ίδιο πρόσωπο, με το περιστατικό να φέρεται να έχει λάβει χώρα το 2017.

    Ο άνδρας φέρεται να κάλεσε την 30χρονη σε κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την ίδια να βρίσκεται λίγη ώρα αργότερα στο αυτοκίνητό του για να πάνε σε κάποιο άλλο μαγαζί.

    Όπως αναφέρει η κοπέλα, στη συνέχεια έχασε τη μνήμη της και βρέθηκε σε ένα άγνωστο στην ίδια σπίτι με αυτό το άτομο. Η κοπέλα τού ζήτησε εξηγήσεις, δεν τις πήρε, και πήρε μια φίλη της να πάει να την πάρει.

    Σημειώνεται ότι η 30χρονη δεν θέλει να πάει στις αρχές, γιατί δε θέλει να αποκαλυφθεί το όνομά της.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Εγώ ξέρω ότι γάτα ο Μάκης .μετά τη Γιωργια βρήκε κ τη ξανθιά φερόμενη διμετρη 25 άρα ψυχίατρο .την κουβάλησε κ στη Ναταλία Γερμανού .τώρα πήρε συνέντευξη κ στη βιασμενη διμετρη Τουνη. Από κει που ήταν στα αζητητα όλος ο κόσμος βλέπει το κανάλι του στο YouTube κ το πάει να ξανακάνει τηλεόραση κ ο Χίος βγάζει σκάνδαλα βεληνεκούς να φέρουν τα πάνω κάτω στη κυβέρνηση αλλά κανείς δεν ασχολείται .Εν κατακλείδι γάτα με πέταλα ο Μάκης

    2. Ρε αφού εδώ οι ίδιοι οι δικαστές είναι ανώμαλοι και τους φερμάρουν λάθρο.
      Βγαίνουν μετά και τα Εβραϊόσογα και δώστου μίζες, μεταξύ ανωμάλων όλα γίνονται.

      Μόνο με πλήρη κάθαρση διορθώνεται αυτό.

    3. Όπως ο ιατροδικαστής έκανε τρεις μέρες να πάει, έτσι και οι εξετάσεις θα κάνουν τρεις μήνες, το δικαστήριο τρία χρόνια (και αν…) και έχει ο Θεός! Το ότι τόσα χρόνια γίνεται αυτό και καμία δεν είχε τολμήσει να το καταγγείλει (άλλο τώρα αν δύο τόλμησαν κάτι να ψελλίσουν, η μία μάλιστα έκανε αμέσως πίσω και φοβάται μην μαθευτεί το όνομα της) δείχνει ότι σοφά έπραξαν και το βούλωσαν! Λυπάμαι που το λέω, αλλά καλά θα είχε κάνει και η 24χρονη να το καταπιεί και το θέμα να είχε λήξει εκεί!!! Τώρα, τι κατάφερε; θα βρει το δίκιο της; από ποια δικαιοσύνη; την κατοχική; ξέρει πολλούς που βρήκαν το δίκιο τους για να το βρει αυτή;;; Ήδη, απότι είδα, ακόμα και εδώ στο μακελειό, υπάρχουν άλλοι που την σχολιάζουν ως σπυριάρα, βιζιτού, ψεύτρα, κλπ! Αν αυτό γίνεται εδώ, που οι περισσότεροι δεν προσκυνάνε τους λεφτάδες, φανταστείτε τι βρισίδι θα τρώει παραέξω!!!

    4. Ρε τι γίνεται εθνική ομοψυχία,ολοι (απο τον παραλυμενο τριανταφυλλοπουλο το γερο- σαλιαρη μεχρι τις βλαμμενες των κινησεων κατα της” ανδροκρατουμενης Ελλαδας “(!!!!!) (της χωρας που το μ@υνι κυβερναει απο το 1821 ,να μην πω και αιωνες πριν,) (ΤΟ 95 0/0 ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ,ΤΟ 75 0/0 ΤΩΝ ΔΗΜΟΣ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ , το 70 0/0 των τραπεζικων ΚΛΠ,ΚΛΠ,…ΓΥΝΑΙΚΕΣ ) στην υπεράσπιση μιας κοπέλλας που ειναι φανερο απο λες τις κινησεις της και την φοβερά αντιφατικη ιστορία οπου διηγείται,οτι ειναι βίζιτα (Δικαιώμά της,δεν την κατηγορουμε γι αυτο, ΟΥΤΕ ΜΑς ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑς ΛΌΓΟς ), αλλα .αλλο το ενα ,αλλο το άλλο, εχουν βγαλει αποφαση οτι υπηρξε βιασμος ..που ??? ΣΕ …βιζιταδικο!!! ΕΛΕΟς ! Να μην πω για τα υπολοιπα, πηγε και εκατσε,αντι να σηκωθει και να φυγει,αφου ,οπως λεει, δεν της αρεσε το περιβαλλον, ειδε κοπελλες της βιζιτας ,κλπ,κλπ. Αφηστε πρώτα να ολοκληρωθεί η ανάκριση τουλαχιστον …

    5. όλοι πλέον έχουν καταλάβει ότι ήταν βίζιτα και κάπου χάλασε η δουλειά, πιθανόν επειδή είχε φέρει την 17χρονη η οποία όμως έφυγε και οι άλλοι δεν ηθελαν να πληρώσουν….

    6. τις κάνουν σύμβολο ελπίδας και δυναμης χαχαχα εκείνη την παλιοσπυρου αν κάνετε μια βόλτα στα μαγαζιά της Νέας Σμύρνης και στην Καλλιθέα θα μάθετε πολλά.

      Σε χαρτοπαικτικές λέσχες δουλευε τα βραδια. Η 2-3 δουλειες παραλληλα που ελεγαν τα καναλια και καλυπτε οικονομικά της βρωμοδουλειές.Εκανα και βίζιτες. έπαιζε με τη φωτιά… Δεν είναι βλακείες μία βόλτα το βράδυ στη Νέα Σμύρνη, στην Καλλιθέα και θα μαθετε για το καλό κορίτσι

      1. Και λένε ότι είχε συλληφθεί κάμποσες φορές κιόλας

    7. Αν οι φίλοι σχολιαστές δεν γνωρίζουν στοιχεία, καλό είναι να μην παίρνουν θέση, μπορεί να εκτεθούν. Με όσα έχουν διαρρεύσει ως τώρα, δεν τεκμαίρεται βιασμός. Καταμηνύεται μεν ομαδικός βιασμός, όμως οι περιστάσεις εξιστορούν αναιτιολόγητα αδαή συμπεριφορά από πλευράς της φερομένης ως θύματος. Δίχως στοιχεία, εικάζουμε, ας μην καταδικάζουμε.

      1. Ποια 24 χρόνη εδώ βγαίνουν και άλλες κοπέλες και κάνουν καταγγελίες και για άλλους βιασμούς από το 2016

      2. Και τι τεκμαίρεται .. έρωτας κεραυνοβόλος;

    8. Βρήκαμε παπά να θάψουμε και ζωντανούς…να πηδάς το 2013 και να στην πέφτουν το 2023 να τρελαίνεσαι

      1. Καλη ερώτηση… χαχαχα… Η ταρίφα φιλε μου κυμαινεται ,αναλογα και τον πελάτη (οπου τον πιασουν οι νταβαδες) και αναλογα το πρόγραμμα,αν αυτη ειχε παει εκει με την ανηλικη για παρτούζα με 6-7 αντρες,που λεει οτι ηταν εκει, σιγουρα 700- 800 ευρω γι αυτην και 1200 και πανω για την ανηλικη… Αν καθοντουσαν ολη τη νύχτα,πολλαπλασίασέ το επι τρία …Παρε τηλεφωνο στο ξενοδοχειο ,το βιζιταδικο,αυτοι θα σε κατατοπισουν,μαγαζί τους ειναι,δεν μπορεί να μην ξερουν τις τιμες { wwwbourdela.gr, υπάρχουν ολες οι εταιριες βιζιτας ,με τις τιμες και φωτογραφιες των κοριτσιών)

        1. ΣΤΗΣΟΥ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ.

    9. Τώρα τι περιμένετε ο γιος του Λεβέντη και ανιψιός του ΕβραιοΔαυιδ να δικαστεί και να πάει φυλακή αυτός ,ο αδελφός του ,και οι φίλοι του Γιατί σίγουρα όλοι την βίασαν αλλά το αποκρύπτουν Βλέπετε το πιο απλό, το ξενοδοχείο 5 αστέρων σύγχρονο,και ξήλωσε τις κάμερες για απόκρυψη και δεν το έκλεισε ο εισαγγελέας Απάτη η Ελλάδα με διεφθαρμένους τραμπούκους αστυνομικούς και λαδωμένους δικαστές Τι είναι για τον Λεβέντη πατέρα βιαστών να μοιράσει και 100 ακόμα εκατομμύρια Ψηφίστε επιτέλους τον Χίο όλοι να έχουμε άνθρωπο να βρούμε το δίκιο μας αν χρειαστεί στην ανάγκη ,παρά να γίνουμε δολοφόνοι οπιος πειράξει τα παιδιά μας

      1. VERY WELL WRITTEN!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ της! ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΔΕΝ ΓΛΙΤΏΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ COCA COLA!!!

    10. Η κοπελιά ξεκάθαρα ψεύδεται , αλλά ο λαός μιά ζωή χόρτο ….

    11. αν ψαξετε θα βρειτε κοινα με τη παλιοσπυρου. βιζιτες, χρημα κλπ

    12. ……οι σατραπες ασιατες τον βιασμο τον εχουν οπως εμεις το πρωινο χεσιμο……δηλαδη 24ωρη αμεση αναγκη…….δεν αλλαζουν αυτοι απο το 490πχ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ Κ Ω Λ Ο Υ.

    13. Συγνωμη αλλα οι κορασιδες εχω την εντυπωση οτι ψαχνονται! Κι αμα ψαχνεσαι υπαρχουνε και αετονυχιδες εστω και με το μπλε χαπακι!

    14. Άμα σε πηδάνε χάνεις και την μνήμη σου? τι φαρμακοψώλης ήτανε αυτός ρε παιδί μου!!!!!!!!!!!!!!

    Comments are closed.