ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΧΙΟΣ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ! ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ! Κ@Λ@ΧΑΡΤΟ Η NAVTEX ΤΟΥΣ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ MAKELEIO.GR)

    Κοινοποίηση:
    xios tsiamtsikas

    Αποστόλη makeleio.gr NIKOΣ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑΣ

    Δεν τόλμησαν οι Τούρκοι
    Ήρεμα κοιμήθηκαν και χθές βράδυ, οι ακρίτες μας στο Καστελόριζο, καθώς οι Τούρκοι παρά τις απειλές και τις «μαγκιές» με τα Navtex κ@λοχαρτα που εκδίδουν κάθε λίγο και λιγάκι, δεν τόλμησαν να εμφανιστούν με τα πολεμικά τους σκάφη όχι μόνο στα νερά του Καστελόριζου , της Ρώ ή της Στρογγυλής, αλλά ούτε καν στα δικά τους χωρικά ύδατα.

    Από το λιμάνι του Καστελόριζου μέχρι τα Παράλια του Κας δεν υπήρχε τίποτα άλλο εκτός από ένα και μόνο μικρό ψαράδικο. Οι ψαράδες του νησιού άλλωστε σήμερα έχουν αργία καθώς είναι ο εορτασμός των 71 χρόνων από την επανένωση των Δωδεκάνησεων με τη μητέρα Ελλάδα .

    Μια μεγάλη μεγάλη μέρα σήμερα και για το Καστελόριζο, όπου γιορτάστηκε με λαμπρότητα η επανένωση, με δοξολογία στο Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πλατείας του νησιού.
    ΟΙ ακρίτες μας έδειξαν μαζί με τους άνδρες των σωμάτων στρατού και ναυτικού, ότι δεν φοβούνται τίποτα, άλλωστε έχουν τα μάτια τους ορθάνοικτα και πίστη στο καθήκον….

    KASTELORIZO 1

    KASTELORIZO 2

    KASTELORIZO 3

    KASTELORIZO4

    Δείτε το έκτακτο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 8 με τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ σε ζωντανή σύνδεση με τον ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑ από το Καστελόριζο!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Μπράβο σας είστε οι μόνοι που ασχολιθικατε με το Καστελόριζο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτοί οι ήρωες που φυλάνε καθημερινά Θερμοπύλες και αυτοί οι ξεφτιλισμενοι των Αθηνών τους ανέβασαν και το φ.π.α ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΊ ΔΥΚΑΙΩΣΗΝΗ

    2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ . ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ.

    3. Κυνηγε η ευχη σου ΣΙΓΟΥΡΑ θα πραγματοποιηθη.Μονο μην πειραξεις τον Κατρουγκαλο.Τον θελω για παρτη μου.

    4. @Εξαρχειωτης δε πα να γ@μηθεις με κανα πακιστανο λεω γω βραδυατικα;;;;; αντε στο διαολο βρωμιαρη..τραβα πλυσου με χλωρινη ρε κοπανε και μετα μπες εδω μεσα να μιλησεις…χολερα…

    5. Εμπρός εθνίκια τραβάτε στον πόλεμο να ψοφήσετε μπας και ξεβρωμίσουμε από εσάς!!
      Όσοι γλιτώσετε από τον πόλεμο να ψοφήσετε από καρκίνο!!!ουστττ

      1. Να πας να γαμηθεις βρωμιάρη εσύ και όλοι οι μούλοι στα Εξάρχεια

    6. Μιας και αναφερθηκατε με τον κ.Τσιαμτσικα στην Κας να πουμε οτι προκειτε για την Ελληνικη Αντίφιλο που είναι κωμόπολη της Λυκίας και χτισμένη στα παράλια του Λυκίου Πελάγους. Η συντριπτική πλειονότητα του πληθυσμού ήταν ελληνική μέχρι την Μικρασιατική καταστροφή….Η Λυκία στα βάθη των αιώνων είχε πολλές ονομασίες…Ο Ησύχιος την αποκαλεί Γιγαντία και Τελμιλία και λέει αυτό ήταν το όνομα της πριν ονομαστεί Λυκία. Ο Παυσανίας με τον Ηρόδοτο λένε ότι λεγόταν Μιλυάδα, με την εγκατάσταση των Κρητών του Σαρπηδόνα μετά ονομάστηκε σε Τερμιλία. Με την έλευση στην περιοχή του Λύκου ονομάστηκε Λυκία…και σήμερα αν πεις οτι δεν υπάρχει Κας, δεν υπάρχει Ινσταμπούλ, δεν υπάρχει Τουρκια, αλλα μόνο ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ σε λένε φασίστα, νεοναζί, χουντικό και ένα σωρό αλλα γραφικά…ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΓΡΑΙΚΎΛΟΙ.

    7. Κίνδυνος «θερμού επεισοδίου» μέσα στο Πάσχα: Τουρκικά πραγματικά «πυρά» στην καρδιά του Αιγαίου
      Τετάρτη, 07 Μάρτιος 2018 14:29
      Την ώρα που οι Τούρκοι προκαλούν στο Καστελόριζο, ανήμερα την ημέρα ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων στην «μητέρα Ελλάδα», η υδρογραφική υπηρεσία του του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού «κλείδωσε» την καρδιά του Αιγαίου για επτά εβδομάδες, καθώς προανήγγειλε ασκήσεις με πυρά ακόμη και μέσα στο Πάσχα και μέχρι τέλος Απριλίου.

      Σύμφωνα με νέα NAVTEX, η Τουρκία δεσμεύει την περιοχή μεταξύ Σκύρου, Ψαρών και Ευβοίας για άσκηση με πραγματικά πυρά στο διάστημα 7, 8, 25-27, 28, 29 Μαρτίου και 2, 3, 4, 5, 6-10, 24-26 και 30 Απριλίου.

      Είναι η δεύτερη δέσμευση περιοχής μετά από αυτή στο Καστελόριζο για άσκηση… έρευνας και διάσωσης.

      Όπως προειπώθηκε, το πιο επικίνδυνο στην δεύτερη ναυτική οδηγία είναι ότι μέχρι τις 30 Απριλίου, δηλαδή για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο τουρκικός στόλος θα πραγματοποιεί άσκηση με πραγματικά πυρά.

      Μάλιστα, όπως τονίζει το Hellas Journal, η Άγκυρα παραβιάζει το Μνημόνιο Παπούλια – Γιλμάζ για αποφυγή πραγματοποίησης ασκήσεων στις εθνικές και θρησκευτικές εορτές, καθώς η δέσμευση της περιοχής καλύπτει τόσο την 25η Μαρτίου όσο και την Ανάσταση.

      Αξιοσημείωτο είναι πως τουρκική δέσμευση επικαλύπτει και περιοχές τις οποίες έχει δεσμεύσει ήδη η Αθήνα για πραγματοποίηση ασκήσεων, με τον κίνδυνο για ένα «απρόβλεπτο θερμό επεισόδιο» να ελλοχεύει!

      Ειδικότερα, οι «ζώνες» που ορίζει η συγκεκριμένη οδηγία για την ευρεία περιοχή μεταξύ Σκύρου και Χίου είναι οι εξής:

      Σήμερα 7 Μαρτίου από τις δώδεκα έως στις τρεις το μεσημέρι
      Από 25 έως 27 Μαρτίου από τις επτά το πρωί έως στις πέντε το απόγευμα
      Στις 28 Μαρτίου από τις επτά ί έως στις εννέα και τέταρτο το πρωί
      Στις 29 Μαρτίου από τις επτά το πρωί έως στις δυο το μεσημέρι
      Στις 2 Απριλίου από τις επτά το πρωί έως στις δυο το μεσημέρι
      Στις 3 Απριλίου από τις έντεκα το πρωί έως στις δυο το μεσημέρι
      Στις 4 Απριλίου από τις επτά το πρωί έως στις δυο το μεσημέρι
      Στις 5 Απριλίου από τις έντεκα το πρωί έως στις δυο το μεσημέρι
      Για το διάστημα από 6 έως 10 Απριλίου
      Την 30η Απριλίου από τις επτά το πρωί έως στις δυο το μεσημέρι.
      Δείτε την τουρκική Navtex:

      TURNHOS N/W : 0353/18

      AEGEAN SEA

      FIRING EXERCISE,

      ON 07 MAR 18 FROM 1001Z TO 1300Z, 08 MAR 18 FROM 0600Z TO 1300Z, 25-27 MAR 18 FROM 0500Z TO 1200Z, 28 MAR 18 FROM 0500Z TO 0715Z, 29 MAR 18 FROM 0500Z TO 1200Z, 02 APR 18 FROM 0500Z TO 1200Z, 03 APR 18 FROM 0901Z TO 1200Z, 04 APR 18 FROM 0500Z TO 1200Z, 05 APR 18 FROM 0901Z TO 1200Z, 06-10, 24-26 AND 30 APR 18 FROM 0500Z TO 1200Z IN AREA BOUNDED BY;

      38 45.00 N – 025 21.00 E

      38 45.00 N – 024 52.00 E

      38 18.00 N – 024 52.00 E

      38 18.00 N – 025 21.00 E

      CAUTION ADVISED.

    8. Θα μας σώσει το ξανθό γένος και η Υπερμάχος Στρατηγός. Μη γελάτε ρε παιδιά

    9. Συνταρακτική η εκπομπή σας κ Χίο…απ τα Κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά….σκέτο ρίγος!

      1. Ουστ βρωμόσκυλο σταλινοφασιστικό τραβέλι που ειρωνεύεσαι κιόλας με το ένα ψευδώνυμο και καταριέσαι με το άλλο. Νομίζεις ότι άμα μπει ο Τούρκος σε εσάς τους προδότες αριστερούς θα σας τη χαρίσει; Για ανέτρεξε στην ιστορία του τόπου να δεις τι έγινε.

    10. Μέσα σε όλα τ’ άλλα αλλάζουν τους εθνικούς ύμνους – Τι θα πουν για τον Ελληνικό
      Τετάρτη, 07 Μάρτιος 2018 11:36
      Η Κριστίν Ρόζε-Μέρινγκ, εντεταλμένη της γερμανικής κυβέρνησης για την… ισότητα των φύλων, προτείνει να αλλάξουν οι λέξεις εκείνες από τους στίχους του γερμανικού εθνικού ύμνου που αναφέρονται μόνο στο αρσενικό φύλο.

      «Ενότητα, δικαιοσύνη και ελευθερία για την γερμανική πατρίδα»!
      Με αυτόν τον στίχο του ποιητή Χόφμαν φον Φάλερσλεμπεν αρχίζει ο σημερινός γερμανικός εθνικός ύμνος.

      Τι ενοχλεί σε αυτόν; Μα φυσικά η λέξη «πατρίδα-Vaterland», επειδή παραπέμπει μόνο στην έννοια «πατέρας» και ως εκ τούτου ζητούν να την αντικαταστήσει η πιο ουδέτερη λέξη «γενέτειρα».

      Την ώρα που ο πλανήτης μετατρέπεται σε μία παγκόσμια Unisex κοινωνία, στην οποία οι ιδεολόγοι της παγκοσμιοποίησης αγνοούν την επιστήμη της βιολογίας, φέρνοντας στα σχολεία «σκοταδιστικά» σεμινάρια περί επιλογής και όχι αποδοχής φύλου, γίνεται παρέμβαση, προκειμένου και οι εθνικοί ύμνοι να προσαρμοστούν σε αυτή την νέα πραγματικότητα.

      Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, επικαλούμενη την γερμανική εφημερίδα «BILD», η Μέρινγκ απέστειλε εγκύκλιο στο υπουργείο Οικογένειας, προτείνοντας στους συνεργάτες της να αλλάξουν λέξεις του εθνικού ύμνου που αναφέρονται μόνο σε ένα φύλο.

      Μάλιστα, στην εγκύκλιο η Κριστίν Ρόζε – Μέρινγκ υπενθυμίζει αντίστοιχες αλλαγές που έγιναν σε εθνικούς ύμνους άλλων χωρών, όπως τελευταία στον Καναδά.

      Εκεί, ο «πολύχρωμος» διεθνιστής πρωθυπουργός της χώρας Τζάστιν Τριντό χαιρέτισε την αλλαγή ως ένα «θετικό βήμα προς την κατεύθυνση εξίσωσης των φύλων».

      Αλλαγές ανάλογων λέξεων έγιναν το 2012 και στον αυστριακό ύμνο.
      http://images/krokor.jpg
      Στην Γερμανία, στην οποία υπάρχουν ακόμα ισχυρές ρίζες πατριωτισμού, η πρόταση της Ρόζε – Μέρινγκ ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα μαζικής δικτύωσης, αλλά και στον πολιτικό κόσμο της χώρας.

      Το κυρίαρχο επιχείρημα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, είναι ότι δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να αλλάζει κανείς τόσο εύκολα στίχους ενός ποιήματος.

      Η Ζίγκριντ Ίσερ, αντιπρόεδρος Γυναικών της Χριστιανικής Ένωσης, αποκάλεσε το εγχείρημα άχρηστο. «Νομίζω ότι σε αυτόν τον τομέα υπάρχει μεγάλη ανάγκη αλλαγής των κειμένων μας σε πολλούς τομείς, στην καθημερινή γλώσσα, στον γραπτό τύπο, αλλά σε ότι αφορά τον εθνικό ύμνο θεωρώ ότι θα πρέπει να τον αφήσουνε όπως είναι».

      Αντίθετη είναι και η νέα Γενική Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Αννεγκρέτ Κραμπ-Κάρενμπαουερ που υποστήριξε ότι ο γερμανικός εθνικός ύμνος θα πρέπει να μείνει ως έχει.

      Άραγε τι θα συμβεί, αν στην Ελλάδα τεθεί τέτοιο ζήτημα;

      «Και σαν πρώτα ανδρειωμένη», αναφέρει ο Εθνικός μας Ύμνος.

      Σύμφωνα με τα προαναφερθέντα, θα μας ζητήσουν να το αλλάξουμε επειδή παραπέμπει στην λέξη «άνδρας»;

      Ή μήπως θα ζητήσουν αλλαγή στο «των Ελλήνων τα ιερά», προτείνοντας των «ανθρώπων τα ιερά», μια πιο… γενική έννοια;

      Δεν βάζουμε εμείς ιδέες, απλά γνωρίζουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε στην Ελλάδα. Ειδικά, αυτή την κυβερνητική περίοδο.

    11. συγχαρητήρια κ. Χίο, φοβερή εκπομπή. Άσχετα από τους πολιτικούς μας,που είναι σκόπιμα ανίκανοι, επειδή υπηρετούν ξένα συμφέροντα, ο ελληνικός λαός είναι και πρέπει να είναι μια γροθιά. Ενωμένοι όλοι μαζί, με τις αρχές πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια και αποφασισμένοι. Είναι όμως άμεση ανάγκη να σχηματιστεί εθνική πατριωτική κυβέρνηση με Έλληνα πατριώτη και χριστιανό ορθόδοξο πρωθυπουργό. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός. Ο Μαρκεζίνης ή οποιοσδήποτε άλλος και κυρίως να έχει ψυχή, να αγαπά την πατρίδα και να έχει το τσαγανό, τη δύναμη και τη θέληση να την υπερασπιστεί. Όσο για αυτούς που διασκέδαζαν, είναι κατάπτυστοι και το πιθανότερο είναι να ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ, αν και υπάρχουν και δεξιοί αυτής της νοοτροπίας. Είναι αυτοί πάνω στους οποίους στηρίχτηκαν και στηρίζονται τα άθεα καθεστώτα, που υπάρχουν και θα διαλύσουν τον τόπο. Προσωπικά συμφωνώ με τον κ. Κωνσταντίνο Πλεύρη και λυπάμαι που το λέω ότι η ιστορία αυτή και εννοώ της μεταπολίτευσης ή ψευτορωμέϊκου, δυστυχώς δεν θα τελειώσει αναίμακτα. Όπως και να έχει εμείς είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι ο καθένας από εκεί που τον έχει τάξει ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός και η Υπεραγία Θεοτόκος, να υπερασπιστούμε το τόπο μας. Όσο για τους Ρώσους και τον Πούτιν, τους θεωρούμε αδέλφια μας και τους αγαπάμε, όπως επίσης και του Πούτιν και είμαι σίγουρη ότι εάν ο Πούτιν τους άφηνε ελεύθερους θα ερχόντουσαν να πολεμήσουν μαζί μας για να υπερασπιστούμε μαζί το Περιβόλι της Παναγίας, διότι πως να το κάνουμε μας ενώνει η Ορθοδοξία και το αίμα νερό δεν γίνεται, διότι ο Ρώσος Χριστιανός Ορθόδοξος δεν έχει τίποτε κοινό με τον Τούρκο. Κοινά συμφέροντα μπορεί να έχει ο Πούτιν με τον Ερντογάν, κοινές καρδιές όμως οι απλοί Ρώσοι πολίτες είχαν, έχουν και θα έχουν πάντοτε με τους απλούς Έλληνες Πολίτες. Και κάτι άλλο αν μπορείτε, αν είναι εύκολο λέω εσείς ξέρετε, κάνετε ένα ρεπορτάζ για την Ορθόδοξη Ρωσία. Καλό Υπόλοιπο Μ. Σαρακοστής

    12. Στην Κω ,κύριε συμπολίτη μένω 10 χρόνια όταν οι ντόπιοι κάτοικοι σταματήσουν να έχουν το μυαλό τους στον εφέ – καφέ-κουτσομπολιά και να δουλεύουν μόνο το καλοκαιρή ώστε να έχουν λεφτά τον χειμώνα να δείχνω ότι κάτι είμαι και μπείτε στην δουλείες που καλύπτουν οι νόμιμοι και παράνομοι μετανάστες (Αλβανοί- Βούλγαροι
      – Ρουμάνοι – Πακιστανοί ακόμα και από Αφγανιστάν), θα φύγουν από το όμορφο νησί Κω και δεν θα τους βλέπουμε ούτε θα τους ακούμε.

    13. Στην Κω ,κύριε συμπολίτη μένω 10 χρόνια όταν οι ντόπιοι κάτοικοι σταματήσουν να έχουν το μυαλό τους στον εφέ – καφέ-κουτσομπολιά και να δουλεύουν μόνο το καλοκαιρή ώστε να έχουν λεφτά τον χειμώνα να δείχνουν ότι κάτι είναι και μπείτε στην δουλείες που καλύπτουν οι νόμιμοι και παράνομοι μετανάστες (Αλβανοί- Βούλγαροι
      – Ρουμάνοι – Πακιστανοί ακόμα και από Αφγανιστάν), θα φύγουν από το όμορφο νησί Κω και δεν θα τους βλέπουμε ούτε θα τους ακούμε.

    14. Τσιαμτσίκα – Χίο Μπράβο, τονώσατε το Εθνικό συναίσθημα των Ελλήνων. Και πάλι μπράβο

    15. Αυτό το σχέδιο νόμου το έχετε δεί;

      «Κύρωση του Μνημονίου Κατανόησης στον τομέα της ναυτιλιακής συνεργασίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Τουρκίας.»

      http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Katatethenta-Nomosxedia?law_id=bee3392d-aad3-4b37-926d-a598010bca7a

      Δεν φαίνεται να έχει ψηφιστεί αλλά αν το έχουν περάσει σε άλλα που έχουν ψηφίσει;

      Που σημαίνει, τα έχουν παραχωρήσει όλα και εμείς λέμε αν θα κάνουμε αντίσταση;;

    16. o tsiamtsikaς παιζει πολυκαλη ξλεκτρικη κιθαρα ειναι ροκας ο τυπος βαλτον χιο σε μια εκπομπη να σολαρει ο θεος!!!

    17. δυστυχώς φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο… μιλάς και με ωριμότητα αλλά και με πολλή πίκρα… τι άλλο να πώ.
      απλά να έχουμε ψηλά το φρόνημά μας, να αισιοδοξούμε και προπαντός ομοψυχία και ενότητα! δεν έχουμε άλλα περιθώρια για Εθνικούς διχασμούς…

    18. ΤΟ ΚΑΘΉΚΟΝ ΚΆΘΕ ΈΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΈΝΟΥ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΊΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ. .ΌΤΑΝ ΔΏΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΉ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΏΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΉΚΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ, ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΡΩΑΣ

    19. Τούρκος καλός Μόνο νεκρός Αλβανοί κ Τούρκοι μας περνούν τσιμπούκι

    20. Τσαμτσικας ο ρεπορτερ πασπαρτου,ο “ελβετικος σουγιας” τηε δημοσιογραφιας.Και εναι και καλλιτεχνης της ροκ μουσικης.

    21. χειμαρος ο τσιαμτσικας εχτες στην εκπομπη!πατριωτικος καθαρος ακυδεμονευτος λογος φωτια…μπραβο σας εκει στο μακελειο αξιοι

    22. Κως..εορτασμος για τα 70 χρονια απο την Ενσωματωση με την Μητερα Ελλαδα…μια Ελλαδα που αργοπεθαινει…σημερα στην παρελαση του νησιου της Κω τα αλβανικα ισως ακουγονταν πιο πολυ απο τα ελληνικα…η Ελλαδα τελειωνει με αργο αλλα μαθηματικο τροπο..Την τελειωνουν οι Πολιτικοι προδοτες που κυβερνησαν απο το 1974 μεχρι σημερα που απλα ηταν υπαλληλοι αυτων που τους εβαζαν στην κυβερνηση..οσοι τους ψηφιζουν ακομα ελπιζω να ζησουν να δουν πως θα “τελιωνει” το μελλον των παιδιων και εγγονιων τους..πως θα γινουν σκλαβοι στην ιδια τους την πατριδα….ΥΓ ευχομαι πριν φυγω από αυτη τη ζωη να με αξιωσει ο Θεος να στειλω στο ταφο εναν απο αυτους τους πολιτικους προδοτες…

      1. Να χαμε να λέγαμε φασιστακο….
        Μονο εμεις οι αναρχικοί πολεμάμε στα πεζοδρόμια το κατεστημένο….
        Εσεις ιντερνετ και το σκατο στην καλτσα….

    Comments are closed.