Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία του Ρώσου προέδρου με το Κρεμλίνο να ξεκαθαρίζει πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έχει κανένα πρόβλημα.
Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», τις τελευταίες μέρες είδαν το φως δημοσιεύματα δυτικών εφημερίδων, που υποστήριζαν ότι, ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου πάσχει από καρκίνο. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «TASS», που επικαλείται τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν χαίρει άκρας υγείας.
«Οι άνθρωποι που κυκλοφορούν αυτές τις φήμες, ψεύδονται. Όλα είναι καλά με τον Ρώσο πρόεδρο», τόνισε ο Πεσκόφ και συμπλήρωσε: «Δαγκώστε τη γλώσσα σας!».
Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα, πριν από μερικές μέρες, η «New York Post» είχε εκτενές ρεπορτάζ για τα σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετωπίζει ο Ρώσος πρόεδρος.
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Πούτιν έχει καρκίνο στο πάγκρεας και, μάλιστα, είναι ασθενής τελικού σταδίου. Ο Ρώσος πρόεδρος, σύμφωνα με τη «New York Post» υποβλήθηκε πρόσφατα σε ειδική θεραπεία από έναν Γερμανό γιατρό που είχε γνωρίσει για πρώτη φορά πριν από χρόνια όταν ήταν πράκτορας της KGB στο Βερολίνο.
Εγώ άκουσα ότι έχει καρκίνο στο πάγκρεας ο Ομπάμα κι ο γιόκας του Μπρεζίσκυ που κάνει τον συμβουλάτορα του Μακ Κέιν… ξέρετε… αυτού που πήγε κι έλεγε «γενναίους» τους ισλαμοσφάχτες της συριακής ψευτοαντιπολίτευσης που είναι όλοι Εβραίοι και δουλεύουν για την Μοσσάντ και την Σία.
Αντε Ομπάμα καιρός να ακολουθήσεις τον Οσάμα…. χα…χα..
Κι εσύ Μπρεζίνσκυ πρώτα να θάψεις τον γιο σου και μετά να ψοφήσεις επιτέλους.
Α… τι ακούω κι ο Κίσιγκερ λέει και ο Ροκοφέλερ είναι ετοιμοθάνατοι.
Άντε βρε και στα παιδιά σας.
ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑ..ΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ!!!!
ΠΡΩΤΟΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧ..ΙΑ.ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΡΙΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ…
Σιγα το μεγαλο προσωπο που θα μας λειψει κιολας, πρωτος πρωτος αναγνωρισε τα σκοπια.
Αλλα δε θα παθει τιποτα, τα ιδια ελεγαν για τον Ερντογαν και εγινε… προεδρος.
Σιγα το μεγαλο προσωπο που θα μας λειψει κιολας αν ψοφησει.
Πρωτος-πρωτος ειχε αναγνωρισει τα Σκοπια…