ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης (345)

Ανάκριση του 19χρονου τρομοκράτη Muhammadsobir Faizov ακριβώς στο νοσοκομείο. Μετά την επέμβαση, κατάφερε να κλείσει το τραυματισμένο αριστερό του μάτι.

Ήταν αυτός που πυροβόλησε κατά των δυνάμεων ασφαλείας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Καθε φορα σχηματιζουν κυβερνηση με το 15-18% πραγματικο ποσοστο απο τα διορισμενα σογια και την μαφια επειδη το 50-60% προτιμα να παει για καφε αντι για εκλογες. Και μετα σκουζει…

  2. Oi perisoteroi Pou koubalithikan sth ellada xarh ston apotuxhmeno Papandreou to pasok Kai pera apo to dhmosio xreos tou sth ellada to bolema ths aristera s Kai to baftisma tous Sa rossopontioi einai tetioi. Autoi einai h alhtheia, moamethanoi, me plasta xartia Pou paranoma ellhnopoihsan. Metepeita oti h europi metatraphke sena aperanto temenos upefthnoi mono h Germania me th pio apotuxhmenh politiko th kiria Merkel. .

    1. Όχι, οι Τατζίκοι είναι λευκοί, συγγενείς με τους Πέρσες, ομιλούν γλώσσα, που ανήκει στην ιρανική ομογλωσσία, όπως και η κουρδική.
      Οι Εβραιομπολσεβίκοι παρέδωσαν στους Τούρκους Ουζμπέκους πολλά εδάφη με κατοίκους Τατζίκους κατοίκους μεταξύ των οποίων οι γνωστές πόλεις Μπουχάρα και Σαμαρκάνδη.
      Μία μικρή μερίδα Τατζίκων είχε προσηλυτιστεί στην ιουδαϊκή θρησκεία. Οι περισσότεροι έχουν εγκατασταθεί στο σιωνιστικό κράτος.
      Υπάρχουν και στο βορειοδυτικό Αφγανιστάν.

  3. Οταν , θεος φυλαξοι , γινει κατι αναλογο στην χωρα μας απο τους ισλαμιστες που κουβαλησαν και κουβαλουν οι λαθρολαγνοι πολιτικαντηδες , ηθελα να ηξερα τι θα λενε ολοι αυτοι , που καταντησαν την χωρα σκουπιδοτενεκε της οικουμενης;;;;;

  4. Μάλλον έχουν το βίτσιο να φρουρούν τα σύνορα τους ώστε αν μπεις και καταφέρεις να θερίσεις κόσμο θα δυσκολευτείς να βγεις με όλα τα συνεπακόλουθα που θα μπορούσαν να συνοψισθούν στη φράση ” μαύρο αιδοίο που σε πέταγε “. Αυτό σε αντίθεση με κάτι άλλους χαρισματικούς ηγέτες τύπου ” όααααααα!!!! ” όπου μπουκάρεις στη χώρα τους γαμάς και δέρνεις / μακελεύεις και την κοπανάς ανενόχλητος. Το γεγονός ότι ακολουθούν κάτι στοιχήματα και όρκοι τιμής ανάγεται σε ψυχανεμίσματα του τύπου ” τησ φούτσας ο χαβάς “.

  5. Ευτυχώς που μας δείχνετε τον ρωσικό πολιτισμό… και μας δίνετε δίκιο. Ασιάτες, τι περίμενες..;

    1. Έπρεπε να σε είχαν πετάξει σε χαντάκι, και όχι να σε έχουν σε νοσοκομείο για να ζήσεις οι “απολίτιστοι” ..

  6. Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΜΕ 10 ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΣΟΥΡΟΤΗΡΙ!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΚΑΤΟΦΛΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ!!!

  7. Σε μιά χώρα-όπως αυτή που ζούμε-που απαγορεύεται όταν είσαι νομοταγής να οπλοφορείς,πρέπει μόνος σου να βρείς πώς θα προστατεύσεις τον εαυτό σου από τύπους σαν αυτόν τον Μογγόλο.Και να θυμάσαι.Καλύτερα να σε δικάζουν δέκα,παρά να σε κουβαλάνε οι τέσσερις.

  8. Θα τα πούνε όλα χαρτί και καλαμάρι, όχι σαν όλους αυτούς που βλέπουμε εδώ να τους χαϊδεύουν, να μιλάνε μέσω των δικηγόρων, να παίρνουν αναβολές για ψυχολογικούς λόγους και να ακούμε ότι αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να απολογηθούν. Αυτοί πυροβολούσαν και σκότωσαν κόσμο, στα Τέμπη πυρπόλησαν τα παιδιά και τι έγινε μέχρι σήμερα; Τίποτα. Φάτε δημοκρατία και ασυδοσία ελεύθερα απ’την εξουσία.

  9. Μογγόλος. Κλασική φάτσα από πρώην σοβιετικές χώρες…

  10. Otan uparxei mia amfibolia oti o kathgoroumenos einai Kai enoxos katalabaino epibarhnetai h pleionothta me ta exoda kapiou. OTAN OMOS APODEDEIGMENA KAPIOS EIDIKA DE UPOTHESHS ISLAMIKHS TROMOKRATIAS EINAI ENOXOS BALTON FULAKH KAI KÄTHE MERA XULOFORTODTON OSPOU NA DEI TO KATZIKA ALLAX KAI MOXAMWND ETZI KANATE KAI O KÄTHE KAKOMATHIMENOS MOAMETHANOS BUZAXE THN EUROPI MAS AFHSE ME XREH KAI H POIOTHTA ZOHS EINE XEIRISTH.

  11. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!!!
    ΣΩΣΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ!!!!! ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!!!

  12. Αγορίνα μουυυυ… τώρα θα μετανοιώσεις που δεν έρριξες στο κεφάλι σου την τελευταία.

  13. Ωρε τι ανακριση? Βλαδιμηρε καντον κιμα και πετα τον στα σκυλια λες και δεν ξερουμε ποια ειναι τα αφεντικα του! …Παπα του Βατικανου…ευλογησον!

  14. Οι σφαλιάρες ποτέ πέσανε πριν ή μετά το βίντεο;

    Οι δικοί μας εδώ θα τους είχαν σαν σε 5αστερο ξενοδοχείο με τα φαγητά τους, τα ρούχα τους, ψυχολόγους, μπουρδολογους κτλ.

Comments are closed.