Αγία Παρασκευή: Αποβάλλεται διά παντός από το ιδιωτικό σχολείο ο μαθητής που ξυλοκόπησε τον 14χρονο

Κοινοποίηση:
ΞΥΛΟ

Το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο όπου φοιτά ο 16χρονος μαθητής που ξυλοκόπησε 14χρονο συμμαθητή του, με επιστολή που έστειλε στους γονείς όλων των μαθητών, αναφέρεται στην πρόθεση του να προχωρήσει στην αποβολή δια παντός του 16χρονου.

Στο σχετικό e-mail, που απεστάλη σήμερα 8/1, γίνεται λόγος για το περιστατικό ξυλοδαρμού του 14χρονου στην Αγία Παρασκευή, που τις τελευταίες ημέρες έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και τονίζει μεταξύ άλλων τα εξής: «(…) Παράλληλα, θέλω να αναφερθώ σε ένα άλλο, πολύ σοβαρό θέμα που προέκυψε και προβλήθηκε από τα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες.

Μέσα στις διακοπές, υπήρξε ένα περιστατικό βίας και εκφοβισμού (bullying) ανάμεσα σε 4 παιδιά, μεταξύ των οποίων 2 μαθητές του Σχολείου μας.

Από την πρώτη στιγμή που μας γνωστοποιήθηκε το γεγονός, επικοινωνήσαμε με τις οικογένειες για να ενημερωθούμε σχετικά με αυτό.

Ο αλληλοσεβασμός, η προάσπιση της αξιοπρέπειας των άλλων και η καλοσύνη αποτελούν τη βάση της λειτουργίας της σχολικής μας κοινότητας και αποτυπώνονται με σαφήνεια στον εσωτερικό κανονισμό και στις «Θέσεις του Σχολείου».

Μαθητές και μαθήτριες που δεν σέβονται αυτές τις αρχές δεν μπορούν να είναι μέλη της σχολικής μας κοινότητας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Δια Παντώς θέλει με ω γαμώ την φθαρμένη γλώσσα που γράφετε στο Μακελειό.

  2. ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ…ΖΟΥΓΚΛΑ….

  3. Θα παει σε αλλο ετσι και αλλιως επι πληρωμη είναι τα διδακτρα τι δεν καταλάβατε!

  4. Χεστηκε ο τσογλανος αν τον αποβαλετε δια παντος απο το σχολειο σας! Αυτο που θα τον πειραξει ειναι να τον χωσουν μεσα , αφου πρωτα ..φαει ενα γερο χερι ξυλο! Αν οι καραγκιοζηδες της Μπανανιας τον αφησουν ελευθερο πολυ συντομα θα κανει χειροτερα πραγματα!! Παρεα στην φυλακη πρεπει να πανε και οι αλητογονεις που εχει , οι οποιοι ολη η εννοια τους ηταν να τον παρουν και να κρυφτουν σαν τυφλοποντικες!!

  5. δεν πειράζει, δεν θα πειράξει κανέναν, δεν ερχόντουσαν στο σχολείο για τους λογους που έρχονται και όλα τα άλλα παιδιά, για άλλους λόγους ήταν εκεί μέσα και τα ίδια πολύ εύκολα θα κάνουν και απέξω από τα κάγκελα του σχολείου! Κάθε μέρα εκεί θα είναι

Comments are closed.