«Ανεπανάληπτη καταστροφή»: Αυτό φοβούνται πως θα γίνει εάν «βγει» η Καμάλα

Κοινοποίηση:
Kamala-Harris-t-shirt

Υπάρχουν φόβοι πως θα… βγάλει από τη φυλακή όλο το λεγόμενο «βαρύ έγκλημα».

Το βεβαρημένο ιστορικό της Καμάλα Χάρις σε ό,τι αφορά το σωφρονιστικό σύστημα των ΗΠΑ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προβληματισμών που εκφράζουν στελέχη που σχετίζονται με Υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

«Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: Εάν η Καμάλα Χάρις γίνει η επόμενη πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, θα πρόκειται για μία ανεπανάληπτη καταστροφή για τη δημόσια ασφάλεια σε αυτή τη χώρα», προειδοποίησε ο Τζο Γκαμάλντι, αντιπρόεδρος του Εθνικού Αδελφικού Τάγματος της αμερικανικής Αστυνομίας.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος του αστυνομικού τμήματος του Χιούστον, μίλησε στο Fox News:

«Υποστήριξε δυνατά και περήφανα τη μεταρρύθμιση της εγγύησης (για τις ποινές) και μάλιστα έχει ενθαρρύνει άλλους ανθρώπους να δωρίσουν σε ένα ταμείο που βοήθησε να βγουν με εγγύηση οι δολοφόνοι, οι βιαστές, οι άνθρωποι που πυροβολούσαν ανθρώπους στους δρόμους.

Δεν μιλάμε για βοήθεια στη διάσωση μίας μητέρας που έκλεψε ένα ζαχαρωτό από το κατάστημα για να ταΐσει τα παιδιά της. Μιλάμε για βίαιους εγκληματίες».

Υπάρχει εν ολίγοις διάχυτος φόβος πως ενδεχόμενη προεδρία της Καμάλα θα έφερνε πολύ μεγαλύτερους δείκτες εγκληματικότητας!

Ο Γκαμάλντι είπε ότι η μεταρρύθμιση του συστήματος εγγύησης για τις ποινές δεν λειτούργησε σε «καμία αστική κοινότητα».

«Είναι αυτό που οδήγησε σε 16 αμερικανικές πόλεις να βιώνουν το υψηλότερο ποσοστό δολοφονιών στην καταγεγραμμένη ιστορία το 2020-2021. Και ζούμε ακόμα με τις συνέπειες αυτών των στατιστικών.

«Τα τελευταία τρία χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουμε κατά μέσο όρο πάνω από 20.000 ανθρωποκτονίες ετησίως και δεν έχουμε δει αυτούς τους αριθμούς από τα μέσα της δεκαετίας του 1990».

Ο Joseph Imperatrice, ντετέκτιβ του NYPD (New York Police Department), είπε στο Fox News Digital ότι η Αμερική χρειάζεται έναν πρόεδρο που θα «βάλει τους κακούς πίσω από τα κάγκελα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Γνήσιε Έλληνα άσε το γνωστό παραμύθι με την Τουρκία…οι δημοσιογράφοι λένε ότι τους διατάζουν τα αφεντικά τους μια ζωή τρολάκια ανθελληνικών συμφερόντων.

  2. Καλά την λέει ο Τραμπ, ακραία ριζοσπαστική αριστερή

  3. Εντωμεταξύ τα τσοντοκάναλα εδώ έχουν ξεκινήσει την προπαγάνδα υπέρ της καμπαλιστριας λες και θα ψηφίσουμε εμείς εδώ στην Ελλάδα. Πλέκουν το εγκώμιο της Καμαλα και βγάζουν μίσος για τον Τραμπ, εύχομαι να πατώσει η σατανίστρια.

    1. τραμπ = Τουρκια. Αρα εχουν δικιο τα καναλια

Comments are closed.