ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: “Διακίνηση και μεταφορά για τοποθέτηση ανεμογεννητριών στη Β. Ελλάδα – Έβρο!” – Γιατί ο κόσμος πάντα τις στέλνει ΠΡΩΤΑ στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”!

Κοινοποίηση:
ΠΛΟΙΟ

“Σας αποστέλλω συνημμένο βίντεο που τράβηξα προσωπικά ο ίδιος από γνωστό cafe bar της παραλιακής της Θεσσαλονίκης πριν λίγες ώρες με πλοίο φορτωμένο με ανεμογεννήτριες. Αυτό έναντι στα ψέματα που ακούμε κάθε μέρα ότι δεν γίνεται διακίνηση και μεταφορά για τοποθέτηση ανεμογεννητριών στη Β Ελλάδα – Έβρο…”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους,ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΟΚΚΟΙΝΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΠΛΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ?

  2. Ποσο ειπαμε δωσατε οι Θεσσαλονικεις στα 3 κομματα προδοσιας της Μακεδονιας ? 80% η περισσοτερο ? Δε θυμαμαι ακριβως αλλα καπου εκει ειναι. Και τωρα απορειτε ? Κατσε να ζητησουν οι Σκοπιανοι και το υπολοιπο και παλι συμπρωτεουσα θα ειστε . Για αυτους δουλευει ο Κουλης τωρα. Να τα βρουν και ετοιμα.

  3. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΟΙ BUSINESS ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΤΟΣΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ Η ΚΟΥΛΑ….

Comments are closed.