Γαλλική εφημερίδα αποκαλύπτει: Ιρανός κατάσκοπος έδωσε πληροφορίες για τον Νασράλα στο Ισραήλ

Κοινοποίηση:

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν από τη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», ένας Ιρανός κατάσκοπος παρείχε κρίσιμες λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθεσία του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, γεγονός που οδήγησε στην εξουδετέρωσή του την Παρασκευή το απόγευμα.

 

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο εν λόγω κατάσκοπος, του οποίου η ταυτότητα παραμένει μυστική, ενημέρωσε τις ισραηλινές αρχές για την άφιξη του Νασράλα στο κέντρο διοίκησης της Χεζμπολάχ, που βρίσκεται στα νότια προάστια της Βηρυτού. Ακολούθως, ο στόχος τέθηκε σε εφαρμογή και οι δυνάμεις αεροπορίας των IDF (Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας) προχώρησαν στην εκτέλεση του σχεδίου που ονομάζεται «New Order».

Έπειτα αυτός στοχοποιήθηκε και ξεκίνησε η εκτέλεση του σχεδίου «New Order» από την αεροπορία των IDF.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νασράλα έφτασε στο νότιο προάστιο με το ίδιο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο αναπληρωτής διοικητής της δύναμης Quds των Φρουρών της Επανάστασης, Αμπάς Νιλφορουσάν, ο οποίος σκοτώθηκε επίσης στην επίθεση.

Η εφημερίδα επιβεβαίωσε ότι στη συνάντηση συμμετείχαν ο Νασράλα και ο Νιλφορουσάν, μαζί με 12 ανώτερα στελέχη της Χεζμπολάχ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response