27/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ, ΘΑ ΟΡΜΗΣΩ ΣΑΝ ΛΥΚΟΣ – Ν.ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ: «OΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ – ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΤΟΧΟ»

Κοινοποίηση:
Russian President Vladimir Putin, right, and Russian Prime Minister Dmitry Medvedev attend a cabinet meeting in Moscow, Russia, Wednesday, Jan. 15, 2020. The Tass news agency reports Wednesday that Russian Prime Minister Dmitry Medvedev submitted his resignation to President Vladimir Putin. Russian news agencies said Putin thanked Medvedev for his service but noted that the prime minister's Cabinet failed to fulfil all the objectives set for it. (Alexei Nikolsky, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)

Χθες ο Β.Πούτιν δήλωσε πως η Ρωσία θα στέλνει όπλα σε εχθρούς δυτικών χωρών και ιδιαίτερα των Αμερικανών

Είπε μάλιστα πως οι εχθροί αυτοί μπορεί να είναι οποιοιδήποτε:

«Αυτός θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε θεωρεί τον Γιάνκιλαντ εχθρό του, ανεξάρτητα από τις πολιτικές του πεποιθήσεις ή τη διεθνή αναγνώριση».

Φυσικά μέσα στα πλήγματα αυτά κατά δυτικών στόχων, περιλαμβάνονται και ελληνικοί στόχοι όπως λιμάνια, αεροδρόμια και υποδομές, αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατέταξε με τις ενέργειες της την Ελλάδα ως εχθρική χώρα για τη Ρωσία.

Πλέον η Ρωσία ανακοινώνει ότι έχει πλήρη νομιμοποίηση να αντιδράσει με ισοδύναμα μέτρα.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σε συνάντηση που είχε χθες Τετάρτη με τους επικεφαλής διεθνών πρακτορείων ειδήσεων στο περιθώριο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF), ανέφερε ότι η Μόσχα εξετάζει τρόπους να απαντήσει στις προμήθειες όπλων στο Κίεβο για τις επιθέσεις στη Ρωσία και αυτό θα είναι η παράδοση παρόμοιας ισχύος οπλικών συστημάτων σε περιοχές από όπου θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν «επώδυνα πλήγματα» σε δυτικές εγκαταστάσεις.

«Αυτό σηματοδοτεί μια αρκετά σημαντική αλλαγή στην εξωτερική μας πολιτική», σημείωσε ο Μεντβέντεφ, σχολιάζοντας τη θέση του προέδρου.

«Οι Γιάνκηδες και τα ευρωπαϊκά σκυλιά τους πιστεύουν ότι “έχουμε το δικαίωμα να στείλουμε οποιοδήποτε όπλο στην Ουκρανία, αλλά καμία χώρα δεν μπορεί να βοηθήσει τη Ρωσία”».

«Τώρα αφήστε τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους να αισθανθούν τον άμεσο αντίκτυπο της χρήσης ρωσικών όπλων από τρίτα μέρη», είπε, σχολιάζοντας την παρατήρηση του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν για το θέμα.

«Αν οι ΗΠΑ είναι εχθροί τους, τότε είναι φίλοι μας», σημείωσε ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας. «Και ας είναι η χρήση ρωσικών όπλων στις μέχρι στιγμής άγνωστες “περιοχές” όσο το δυνατόν καταστροφική για τους αντιπάλους τους και για τους αντιπάλους μας», είπε ο Μεντβέντεφ.

«Όσον αφορά εμάς, θα χαρούμε για τα επιτυχημένα χτυπήματα με τα όπλα μας εναντίον των κοινών μας εχθρών», κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ Ν.ΔΟΥΛΕΣ ΛΟΑΤΚΙ ….ΠΟΛΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!! ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ….

  2. oι δυο ηττημενοι γελοιοι πουλανε φουμαρα στα ουγκανα

  3. ερασιτεχνικές παπαριές …

    γ^%ηστε 2-3 δυτικά μπουρδέλα και θα δείτε πως λουφάζουν τα σακσάνια …

  4. Οι φονιάδες των λαών ρωσοι κάνουν κατακτητικο πόλεμο και σκοτώνουν αθώους δύο χρόνια στην Ουκρανία αλλά δεν θέλουν αντίσταση.Μας τάραξαν στις συγκεντρώσεις και πορείες για τους φονιάδες των λαών ρωσους το κκε ο σύριζα καί οι αριστεροί.

  5. Πάλι πιωμένος είσαι ρε Μεντβέντεφ? Κόψε την βότκα. Σε χαλάει

  6. Επειδή αρκετοί εδώ μέσα αναγνώστες ειλικρινά έχετε ξεφύγει…

    ΡΩΣΙΑ vs ΟΥΚΡΑΝΙΑ και οι δύο είναι χαμένοι ειδικά η ΟΥΚΡΑΝΙΑ που άκουσαν τον ΖΕΛΕΝΣΚΙ και έχουν χρεωθεί κάτι ΔΙΣ ευρώ όχι για 100 χρόνια αλλά για 1000 χρόνια
    προβλέπω οι ΟΥΚΡΑΝΕΣ να κάνουν για πάρα πολλά χρόνια τις “συνοδούς πολυτελείας”

    ΠΟΥΤΙΝ σοβαρέψου και πάτα το κουμπί να φύγουν τα πυρηνικά πολύ το καθυστερείς

  7. Τι λες ρε πουτινάκι ….όταν τόσα χρόνια βοηθάς τον εχθρό της Ελλάδας την Τουρκία με όπλα και τεχνολογία θες να είμαστε μαζί σου ?

    1. Αφού είναι μαλακες οι δικοί μας ρε ο Πούτιν φταίει που βοηθάει την τουρκια;;

  8. Αυτο σημαινει πυρηνικα στην Κουβα Βενεζουελα Ιραν Λιβανο και σχεδον ολες τις χωρες της Αφρικης. Ειναι καιρος η ΡΩσια να δειξει τα δοντια της και να η ανθρωποτητα να κανε reset. Δισεκατομμυρια θα γιορτασουν ενα τετοιο χτυπημα. Οι θρασυδειλοι που βαζουν τους Ουκρανους να σκοτωνονται και αυτοι χτυπουν τυφλα κρυμμενοι απο πισω θα παρουν το μαθημα που τους αξιζει. Ολη η Ασια Αφρικη και Κεντρικη/Νοτιος Αμερικη ειναι με το μερος της Ρωσιας.Οπως και η πλειψηφια των Ελληνων.

  9. ΒΡΕ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΛΑ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

  10. ΚΟΥΛΑ και λοιποί προδότες ετοιμαστείτε σύντομα να φορέσετε το σχοινί.
    Έλπίζv να μη σας βρουν πρώτοι οι spetsnaz αλλά οι λίγοι πραγματικοί Έλληνες που μάχονται και αναπνέουν υπέρ πίστεως και πατρίδος.
    Η ώρα του 3 παγκοσμίου έφτασε. Τρέμετε τον κυνηγημένο που έρχεται η ώρα να γίνει κυνηγός.-

    1. Πω πω ανατριχιασαμε..αντε τώρα πέσε για ύπνο ομορφουλα,πολύ play station έπαιξες σημερα και αύριο εχεις να σηκωθείς πρωι πρωί για το σχολειο

  11. Αϊντε μας τα πρήξατε. Ζητάτε να σας αφήσουν να καταλάβετε ολόκληρη την Ουκρανία και να σκοτώσετε όλους τους Ουκρανούς. Υπάρχουν και θέματα ηθικής “κύριοι” αν δεν το καταλάβατε ακόμη. Για αυτό μην ελπίζετε ότι τελικά θα πετύχετε τον δόλιο στόχο σας.Δεν θα σας αφήσουν. Δυστυχώς θα την πληρώσει ο αθώος κοσμάκης.

    1. Αυτο καταλαβες 2.5 χρονια τωρα ;;; Οι Ρωσοι σκοτωνουν τους Ουκρανους ή ο Ζελενσκι με το Καθεστως του , ο Μπαιντεν , ο Μητσολοατκις , ο Πουστρον , Ο Περιπτερας των γερμανων , η Φον Ντεν Πουτσα Ορθια κ οι λοιποι Φιλελοναζι ;;; Οι μονοι που νοιαζονται για τους Ουκρανους ειναι οι Ρωσοι αλλα οταν τρως την Προπαγανδα των ΜΜΕ των Ολιγαρχων τι σκατα να καταλαβεις ;;;; Μαθε τουλαχιστον Ιστορια .

      1. Με αυτά που λες, σε λίγο θα μας πεις ότι για το καλό της χώρας μας νοιάζεται ο Ερντογάν και θα πρέπει να τον καλωσορίσουμε όταν σύντομα κάνει εισβολή.
        Η Ρωσία στόκε, έκανε εισβολή σε ανεξάρτητη χώρα, κάτι που εσείς οι λίγοι σάπιοι ελληνόφωνοι δεν μπορείτε να καταλάβετε. Αυτή η χώρα μόνο με εμφύλιο θα σωθεί τελικά, τόσα χρόνια θρέφει 5ες φαλαγγες και σας ανεχόμαστε. Λίγα τα ψωμιά σας όμως.

        1. η ρωσια πηγε να κατακτησει οτι με βια/πραξικοπημα της ειχαν παρει…αυτο που θαπρεπε να κανουμε εμεις με τη κυπρο!δλδ εσενα σε χαροποιει που η μιση κυπρος ειναι τουρκικη?απλα ο πουτιν δν σκεφτηκε πασοκνδουλικα συριζοκκκεχαφιεδικα να πει…η ουκρανια κειται μαρκαν!
          αχα κατσαπλιας εαμοβουλγαρος ναζιστερος εισαι και συ…σιγουρα λιγα τα ψωμια σας σε αυτη την ζωη και που να δεις στην επομενη!ρουφιανεψε,κλεψε,προδοσε τωρα ανθελληνα αντιχριστε τζιμακο γτ ειναι η τελευταια σου ζωη…απολαυσετην δοσιλογε!

      2. Εγώ κατάλαβα @ , φρόντισε να ξεπορωθείς να καταλάβεις και συ. Ο Ζελένσκι υπερασπίζεται την πατρίδα του, όπως θα έκανε κάθε αληθινός πατριώτης.

    1. Βλάκα Θα καταστραφει όλοι οι ευρωποι Αμερική είναι πολύ Μακριά ηλίθιε πιόνι τον. Αμερικανον οι ευρωποι Επιμονή Ναγκασάκι χιερασιμα μαλακά βλάκα

      1. Ας τολμήσουν να ρίξουν. Θα αφανιστεί όλη η Ρωσία με μιας. Να ξεβρωμισει ο πλανητης απο τα φασισταριά

        1. Πεταχτηκε και η δυτικοδουλη ΤιΤίκα λες και ζητησαμε τη γνωμη της….

Comments are closed.