«Εσείς ως γνωστοί ανθέλληνες»! Χαμός στον «αέρα» για την Συμφωνία των Πρεσπών (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ellada-skopia

Ανέβηκαν άγρια οι τόνοι!

Πολιτικό χαμό έχει προκαλέσει στην Ελλάδα το θέμα των Σκοπίων!

Οι Σκοπιανοί δεν τηρούν την Συμφωνία των Πρεσπών, έτσι ώστε η Ελλάδα να παρακαλεί να ισχύει το επίσης «προβληματικό» «Βόρεια Μακεδονία» για τα Σκόπια, ενώ ουδείς μπορεί να αποκλείσει και νέες παραχωρήσεις στον προσεχές μέλλον!

Οι τόνοι ανέβηκα κα στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN» ανάμεσα στην υποψήφια ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μαρία Ωραιοζήλη Κουτσουμπιά και στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριο Κάτση, ενώ ο κ. Κάτσης έκανε λόγο για «ιδεολογικούς απόγονους της χούντας»!

Η κυρία Κουτσουπιά χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «ανθέλληνες» σχολιάζοντας την Συμφωνία των Πρεσπών, όρο που αναγκάστηκε μετά να αποσύρει!

Ειδικότερα, η υποψήφια της ΝΔ είπε πως μπορεί να καταγγελθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, με βάση την Σύμβαση της Βιέννης (άρθρο 60), σημειώνοντας ωστόσο πως δεν προβλέπεται μέσα στο ίδιο κείμενο της σύμβασης.

Οι δημοσιογράφοι της είπαν πως ως Μακεδόνισσα έχει «πιο σκληρή θέση » από εκείνη της ΝΔ!

Η κα Κουτσουπιά χαρακτήρισε την Συμφωνία των Πρεσπών ως «κατάπτυστη»

Από το 6.53 ξεκινά η ένταση:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. εγω στο πανελ βλεπω δυο προδοτικα κομματα που μαλωνουν ποιος ειναι λιγοτερο προδοτης απο τον αλλον και στο τελος καταφερνουν να ειναι και οι δυο περισσοτερο προδοτες ακομη και απο τον προδοτη υποψηφιο κομουνιστη που επισης βρισκεταθ στο πανελ….

  2. Να αποκαλυψεεται τα πρακτικά της δικής των Χουντικωνγια να δούμε ποιοι πούλησαν την Κύπρο.Αυτοι που τώρα διοικούν και υπήρξαν τότε προδότες φοιτητές για ένα λαμπρο μέλλον συνεργάστηκα με τις μυστικές υπηρεσίες των Αμερικανών και φέραν ολόκληρη μεραρχια ισραηλινών στους δρόμους της Αθήνας να σκοτώνουν σαν ελεύθεροι σκοπευτές κόσμο και μετά να τα χρεώνεται στους Χουντικους. Ο Καραμανλής είπε τότε η Κύπρος κοιτε μακριά. Ο Σύριζα είναι ανέκαθεν ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ κόμμα

  3. Άλλη μια πατσαβούρα της Νέας Πουστοκρατίας.

  4. Για όσους γνωρίζουν, το επώνυμο Kachi του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ είναι αλβανικό και αυτός απόγονος αλβανών κατσαπλιάδων και στρατιώτης των Ενετών που μακέλεψαν τους γηγενείς Έλληνες της Ν. Ελλάδας! Από αλβανός αναβαθμίστηκε σε Έλληνα και γι’ αυτό είναι large και μοιράζει την Ελληνική Ιστορία στους γείτονες (και προφανώς την Ήπειρο στους αλβανούς αν και αυτοί σφετερίζονται όλη την Ελλάδα)…

  5. ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΕΛΑΣΓΕ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ – ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ – ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

  6. Σας προκαλω ολους να κανετε εναν τελειο εμφυλιο .Μονο σε αυτο ειστε καλοι εκει στο Ελλαδισταν. Αρε Παπαδοπουλε δεν τους εσφαξες ολους που τσαντιζονται που τους λενε ανθελληνες . Ρε με τα κεφαλια τους στο Συνταγμα μονο θα ηρεμουσα και θα επεστρεφα παλι στην Ελλαδα και οχι στο Ελλαδισταν.

  7. Αυτο το τσοκαρο θα παει Ευρωπη για τα εθνικα μας θεματα ,ρε ουστ !!

  8. Χμμμμ! Πολυ … “Σπρωξιμο” για τας Ευρωπας, εφαγε αυτη η Κουτσουμπιά! Ποιος αραγε την προωθησε;;;;

    Υ.γ. Ποιος καθεται τωρα να διαβασει, τα μνημονια συνεργασιας; Κι’ ομως πρεπει!

  9. Εκει στο κοκκινο χαλι στις Καννες, που παει το καθε τιποτα για να βγει φωτογραφια ,εκει επρεπε να παει… Τσιρακι του κουλη και να μιλαει για ανθελληνες, ρε τι κανει ο ανθρωπος για να γινει γνωστος … Αυτα βεβαια τα καραγκιοζιλικια με τους θεατρινους,τους αθλητες και την καθε Κατινα να μας σερβιρουν τη γελοιοτητα τους και την αγραμματωσυνη τους, εγιναν μοδα αρχικα απο την αριστερα της πλακας και μετα τα μιμηθηκε η δεξια της αρπαχτης,μπας και χασει. Εμετος και αηδια,ουτε καν κοιταω τα σχετικα με τις γελοιες ευρωεκλογες.

  10. Το μεγαλύτερο κατόρθωμα των κομμάτων που κυβέρνησαν την Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση ήταν η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ και η μετατροπή της χώρας από
    ανεξάρτητη σε αποικία χρέους.
    Και όμως ο απόβλακωμενος από την συνεχή προπαγάνδα Ελληνικός λαός συνεχίζει να ψηφίζει τα ίδια εγκληματικά κομματα

  11. ” Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ” Ο ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  12. Ενω εσεις ειστε φιλελληνες, μηπως δεν θυμαται με ποιο κομα ειναι υποψηφια ας ρωτησει το ελιαμεπ να της πουνε, αυτοι ξερουν.

  13. ορκιζομαι να ενεργω παντα κατα των συμφεροντων της χωρας μου,αν θελω να κυβερνησω@@@Αλλιως εκει που ειναι ολα τα μικρα κομματα στο1,5 στο 2 και στο 1% απ αυτα τα ποσοστα μαθαινεις αληθειες και μονο αληθειες,αλλιως το παραμυθι παει νερο πλημυρισε ολη η χωρα@@@@@@@@@@

  14. Ρε δε πατε να χτυπιεστε κατω οσο θελετε! Κουμαντο στη περιοχη κανει ο Μπαιντεν που κουμανταρει την υποθηκευμενη Ελλαδα! Δεν το βαρεθηκατε το παραμυθακι σας πια? Μπλα μπλα και πρασινα αλογα! Σου πα μου πες σε δουλεια να βρισκομαστε!

  15. Πολύ ωραία τα λέει το Μαράκι μας. Ψηφίζουμε όμορφες και πολιτικοποιημένες γυναίκες.

    1. Ρε οοουυυυσσσσττττ. το κοπριδι .Να μας πει τι χαπια πινει και τα μπερδευει. Μια εχουν δωσει λυση στην ακριβεια αλλα δεν χουν δωσει ακριβως λυση .Και θελει να μπει στη ευρωβουλη να σας φερει τη τεχνιτη νοημοσυνη να πετατε ολοι εκει στο Ελλαδισταν. Ρε δε πατε καλα .Μαλλον πειτε της να αλλαξει χαπια .

Comments are closed.