ΗΠΑ: 32χρονη σκότωσε τη μητέρα της – Μαγείρεψε τμήματα από το νεκρό της σώμα!

Κοινοποίηση:
τορίνα-φιλντς

Οργή και φρίκη έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη, η είδηση ότι μία 32χρονη γυναίκα από το Κεντάκι σκότωσε τη μητέρα της και στη συνέχεια αφού τη διαμέλισε, μαγείρεψε μερικά κομμάτια από το νεκρό της σώμα!

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό μέσο WCPO, η Torilena Fields όπως λέγεται η μητροκτόνος, προχώρησε στην αδιανόητη αυτή δολοφονία, στο σπίτι της στο Mount Olivet στο Κεντάκι.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από έναν εργολάβο που έφτασε στο σπίτι για να κάνει κάποιες εργασίες για τη μητέρα της γυναίκας, Trudy Fields.

Εκεί, ο άνδρας σοκαρισμένος, βρήκε μέλη σώματος και ανέφερε την φρικτή αυτή δολοφονία στην αστυνομία.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως η Trudy Fields δεν άνοιξε την πόρτα, ενώ είχαν κανονίσει να τον περιμένει, για αυτό και ο ίδιος προσπάθησε να μπει από την πίσω πλευρά του σπιτιού, υποπτευόμενος ότι κάτι είχε γίνει.

Όταν έφτασε, ο εργολάβος αντίκρυσε μια φρικιαστική εικόνα, καθώς βρήκε έναν σωρό από μαλλιά που φαινόταν να της ανήκουν, μαζί με ένα ματωμένο στρώμα και σημάδια από κομμάτι σώματος στο γρασίδι.

Ακολουθώντας, τα ίχνη ο εργολάβος είπε στους αστυνομικούς ότι την οδήγησαν στο διαμελισμένο σώμα της άτυχης γυναίκας.

Γρήγορα, οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο του συμβάντος και αφού εντόπισαν μέσα στην κουζίνα ένα μαγειρικό σκεύος με ψητά κάποια κομμάτια ανθρωπίνου σώματος, κατάλαβαν ότι η Torilena ήταν κάπου κοντά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τοπική αστυνομία του Κεντάκι, ανακοίνωσε πως η Torilena Fields αρνήθηκε να βγει και για αυτό χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν δακρυγόνα για να την αναγκάσουν να το πράξει.

Μόλις συνέλαβαν την 32χρονη, παρατήρησαν πως ήταν γεμάτη αίματα στο πρόσωπο, στα χέρια και στα ρούχα της, κάτι που επαλήθευσε και η ίδια αργότερα στην απολογία της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response