Η σύζυγος του Κώστα Σημίτη αποποιείται τη σύνταξη και τα προνόμιά του

Κοινοποίηση:
simitis__1_

Η οικογένεια του Κώστα Σημίτη που σήμερα (9/1/25) οδηγήθηκε στην τελευταία κατοικία του, επιθυμεί σύμφωνα με πληροφορίες από αύριο κιόλας να επιστραφεί στην Πολιτεία το όχημα αλλά και οι αστυνομικοί που τον φύλασσαν.

Μάλιστα, η οικογένεια αποποιείται και τη σύνταξη του Κώστα Σημίτη, μαζί με τα υπόλοιπα προνόμια που είχε όσο ήταν εν ζωή ο πρώην πρωθυπουργός.

Η οικογένειά του επιθυμεί να επιστραφεί στην Πολιτεία το όχημα που χρησιμοποιούσε ο Κώστας Σημίτης, ενώ εκτός από τους αστυνομικούς που είχε δίπλα του και οι γραμματείς του πρώην πρωθυπουργού θα διατεθούν σε υπηρεσίες της Βουλής.

Στελέχη από τη Χαριλάου Τρικούπη σχολιάζουν ότι η οικογένεια του Κώστα Σημίτη πάντα ζούσε λιτά και με σεμνότητα οπότε αυτή η απόφαση, δεν προκαλεί έκπληξη

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Θέλω να μου πει ένας πλούσιος πως είναι να είσαι πλούσιος πως νιώθεις ρε αδερφέ όταν ξέρεις ότι έχεις λεφτά και για τα δισέγγονα σου και πως είναι να μην έχεις δουλέψει σε πραγματική δουλειά…σιγά μην σας λυπηθουμε κιόλας πιο αξία έχουν τα αδέσποτα πάρα ένας πολιτικός και ευτυχώς που στον θάνατο ήμαστε όλοι ίσοι πάρε μερικά εκατομμύρια και πλάκες χρυσού στηνβτελευταια σου κατοικία να σε κρατάνε ζεστό

  2. Κι εγω με τις….μυστικες καταθεσεις τους δεν θαθελα συνταξη! Αλοιμονο στο κοσμακη του μεροκαματου!

  3. …Εξαφανιστούν από την Ελλάδα όλοι τους μετά από τόσο κακό που έκαναν και όχι μόνον αυτοί αλλά και άλλες οικογένειες πολιτικών.

  4. καλα κατι ειπε τοσα χρονια απο το χρηματιστηριο τις μιζες τις κλεψιες εχουν κανει γερο κομποδεμα και αυτο το λεει για λογους εντυπωσιασμου μας δουλευει η κυρατσα τον προδοτη τον θαψανε και με 4ημερο πενθος και με τυμπανοκρουσιες αλιμονο στους ηρωες και τους πραγματικους Ελληνες

  5. Αυτό έλειπε να μην τα αποποιηθεί. 20 τόνους ελληνικού χρυσού εξαφάνισε ο προδότης, ανάγκη έχει την σύνταξη?

Comments are closed.