Θέλουν να ΜΗΝ ομιλούνται τα ελληνικά!! Τεράστια πρόκληση στη Β. Ήπειρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Εβδομάδα εξελίξεων ξεκινάει για τη Βόρεια Ήπειρο και πιο συγκεκριμένη για τη Χειμάρρα.

Σε λίγες ημέρες στήνονται νέες κάλπες στη Χειμάρρα για την ανάδειξη του τοπικού Δημάρχου, μετά την πραξικοπηματική καθαίρεση του Φρέντυ Μπελέρη.

Ο εκλεκτός του Έλληνα φυλακισμένου πολιτικού, Πέτρος Γκικουρίας, έχει την στήριξη της ελληνικής κοινότητας, ωστόσο θα έρθει αντιμέτωπος με έναν δύσκολο αντίπαλο.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Τάβο, που φαίνεται πως… απολαμβάνει τη στήριξη του Έντι Ράμα.

Την ίδια ώρα σάλος έχει προκαλέσει η… υπόσχεση συνεργάτη του Τάβου περί παύσης ομιλίας της ελληνικής γλώσσας στην ευρύτερη περιοχή της Χειμάρρας!!!

«Στις 4/8 πρέπει να ψηφίσουμε όλοι μας, ώστε στις 5/8 να μην ομιλείται εκεί η ελληνική γλώσσα, αλλά η αλβανική όπως θα έπρεπε»:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ούτε εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε στο δρόμο και παντού στην Ελλάδα δυνατά τα αλβανικά των εισβολέων. Τα ίδια σκατά με τους Τούρκους, φασισταριά του κερατά, όποιος μιλούσε ελληνικά στον Πόντο του κόβανε την γλώσσα. Κάτι τέτοια παράσιτα μολύνουν τον πλανήτη. Δεν υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά όπως βολεύει είτε τον Ράμα είτε τον Ερντογάν. Ο Ράμα καλά θα κάνει να σκεφτεί πως εκατομμύρια Αλβανοί ζούνε στην Ελλάδα, τι θα γινόταν αν μια μέρα τους στέλναμε όλους πίσω; Αντί να λέει ευχαριστώ βγάζει και γλώσσα το σίχαμα.

  2. ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ & ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ &ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΑΣ ΒΩΡΕΙΟΕΙΠΗΡΩΤΕΣ ΜΗΝ ΠΙΑ ΣΤΗΤΕ Κ Ο Ρ Ο Ι Δ Α ΚΑΙ ΨΗΦΗΣ ΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΑΣΑΡ Η Ο ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΑΣ RAMA Ο ΘΕ ΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΗ ΖΕΙ ΑΜΗΝ +♡+♡+♡+

    1. Η Παναγια και η ορθοδοξια ποτε μα ποτε δεν βοηθησαν τον Ελληνα γιατι πολυ απλα δεν υπηρχαν αλλα και αν υπηρχαν το στησανε το σκηνικο πανω στους ραγιαδες .Τι θελουν οι Ιουδαιοι και τα Ιουδαικα ηθη και εθιμα στην Ελλαδα? Μονο κακο εκαναν στον Ελληνα. Το λεω για να μη περιμενετε βοηθεια απο κανεναν Ιουδαιο αγιο . Αυτοι δεν μπορουν να βοηθησουν τη δικια τους πατριδα. Την Ελλαδα θα βοηθησουν ? Αν εβλεπα τη Παλαιστινη να γινεται Ελβετια με τη βοηθεια της Παναγιας παντα κατι θα πιστευα και παλι δυσκολα.

Comments are closed.