“Θα χτυπήσουμε χωρίς λόγο” – Χρυσοχοΐδη τι λέει ο αξιωματικός της αστυνομίας; (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
ΦΩΤΟ: Στιγμιότυπο Οθόνης/X

Viral έχει γίνει από την Παρασκευή βίντεο που απεικονίζει αστυνομικό να φέρεται να απειλεί διαδηλωτές εν όψει πραγματοποίησης της ομιλίας του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ και κατά την διάρκεια πορείας υγειονομικών στη Θεσσαλονίκη…

Στην Λεωφόρο Στρατού,


υγειονομικοί διαδήλωναν για τα αυτονόητα, δηλαδή: αύξηση των δημοσίων δαπανών για το ΕΣΥ,  αποσυμφόρηση της υποστελέχωσης του ΕΣΥ, αύξηση των δαπανών, μαζικές προσλήψεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού, καλύτεροι μισθοί, η προμήθεια εξοπλισμού, κλπ..

Στην πορεία όμως, ένας από τους διαδηλωτές, μιλώντας με αστυνομικό και ζητώντας να συνεχίσουν οι διαδηλωτές κανονικά την πορεία τους, ο αστυνομικός τους αρνήθηκε να συνεχίσουν από τον δρόμο που επέλεξαν και έλαβε ακόμα απειλή, πως τα ματ θα απαντήσουν με βία ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!!!

Οι υγειονομικοί απάντησαν προς τις απειλές του αστυνομικού. “ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΜΑΣ” απάντησε μια γυναίκα διαδηλώτρια με τόλμη. “Δεκαπέντε χρόνια περνάμε αυτόν τον δρόμο. Δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε επεισόδια” είπε άλλος διαδηλωτής, με τον ίδιο αστυνομικό να απαντά στοϊκά: Το ξέρουμε, δεν γίνετα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ βρε; Αφού είναι δικό σας παιδί… Υπέρ των υποχρεωτικοτήτων και πριν λίγες μέρες καταπατούσε το ιατρικό απόρρητο της “παλαιοχριστιανής”… Έτσι δεν είναι;

Leave a Response