Ληστεία – σοκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024: Θύμα ο Ζίκο με κλοπή αντικειμένων αξίας 500.000 ευρώ

Κοινοποίηση:
ΡΡΕΓΕ

Ένα ακόμη άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 που ξεκινούν στο Παρίσι. Μετά την κλοπή κοσμημάτων και αξεσουάρ από τους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου ανδρών μεταξύ Μαρόκου και Αργεντινής, αυτή τη φορά θύμα ληστείας έπεσε ο θρυλικός Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Ζίκο.

Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, ο Ζίκο, ο οποίος είναι επίτιμος καλεσμένος της αποστολής της Βραζιλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έπεσε θύμα ληστείας από επιτήδειους διαρρήκτες. Το απόγευμα της Πέμπτης, 25 Ιουλίου 2024, ένας άνδρας προσπάθησε να αποσπάσει την προσοχή του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, τη στιγμή που έφευγε με ταξί από το ξενοδοχείο όπου διέμενε. Στο μεταξύ, ένας συνεργός του κατάφερε να κλέψει τη βαλίτσα του Ζίκο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στις αποσκευές του Ζίκο υπήρχε ένα ρολόι Rolex, ένα διαμαντένιο βραχιόλι και χρήματα, με τη συνολική αξία των κλεμμένων αντικειμένων να ανέρχεται στις 500.000 ευρώ. Οι Αρχές στο Παρίσι έχουν ήδη ξεκινήσει τις έρευνες για την εύρεση των δραστών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. “””” Οι Αρχές στο Παρίσι έχουν ήδη ξεκινήσει τις έρευνες για την εύρεση των δραστών.””””🤣🤣🤣🤣 “welcome to greece” in the olympic games @paris

Comments are closed.