ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΠΙΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ – ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ PEW ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΦΛΙ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Κοινοποίηση:
guard

Δημοκρατία: Δεύτεροι πιο δυσαρεστημένοι στον κόσμο οι Ελληνες από τη λειτουργία της – Τι δείχνει έρευνα του Pew

Στους παγκόσμιους… πρωταθλητές στη δυσαρέσκεια από τη λειτουργία της Δημοκρατίας στη χώρα τους εμφανίζονται οι Έλληνες σε έρευνα του διεθνούς κέντρου ερευνών Pew.

Το ποσοστό των Ελλήνων που εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους στην έρευνα έφτασε στο 78%, δηλαδή πάνω από 3 στους 4, με τη χώρα μας να καταλαμβάνει την προτελευταία θέση στην παγκόσμια κατάταξη, ξεπερνώντας μόνο το Περού (89%) αλλά μένοντας πιο κάτω και από την Κολομβία (77%)!

Η Ελλάδα κατέχει τη 2η χειρότερη θέση, μεταξύ 31 χωρών παγκοσμίως, σύμφωνα με την έρευνα της Pew.

Οι πιο ικανοποιημένοι σύμφωνα με την έρευνα είναι οι πολίτες της Σιγκαπούρης (80%), οι Ινδοί (77%), οι Σουηδοί (75%) και οι Ταϊλανδοί (64%).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ!!!!

  2. Ότι μπορεί κάνει ο ηγέτης. Τι άλλο θέλετε πια;

  3. Η ΧΕΙΡΌΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
    .
    Η ΓΥΝΑΊΚΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΓΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ .
    15,000 ΟΡΓΚ ΧΩΡΊΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΑΠΕΞΩ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ…
    .
    ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΛΑ = ΟΡΓΚ = ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ.

  4. Αυτή την στιγμή η Ελλάδα είναι στις πιο γρήγορα αναπτυσσομενες χώρες της Ευρώπης…με μισθούς που ανεβαίνουν…εξαιρετική ποιότητα ζωης,δυνατη εξωτερικη πολιτικη και ασφάλεια…ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάρα τις δυσκολίες κάνει ότι μπορεί.. και το κανει καλά και έντιμα…με τους αχάριστους φτωχους τεμπεληδες που για όλα τους φταίει το κράτος,κλαίγονται σαν κοριτσακια και γαβγίζουν σαν τσιουαουα στους σκουπιδοτενεκεδες,απλά δεν ασχολούμαστε μαζί τους..αλλα έπρεπε να τους κυβερνήσει πάλι ο τσιπρας και να τους έχει με 400 ευρώ μισθό το μηνα ή ο Κλασιδιαρης και να τους είχε σαν δουλους…

    1. Μιλάει ο φτωχομπινες πού έπεσε στα τέσσερα έρποντας καί γλείφοντας νά τόν διορίσουν νά σκουπίζει δρομους

  5. 41 τακατό εχμ συγγνώμη 28 ήθελα να γράψω

  6. το ενα τεταρτο που ειναι ευχαριστημενοι ειναι τα κομματοσκυλα. αυτοι που εχουν κανει την ζημια μαζι με αυτους που δεν πανε στην καλπη.

Comments are closed.