ΠΑΓΩΣΕ Η ΔΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥΤΙΝ: «ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ – Η ΡΩΣΙΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ – ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ»! ΔΥΩ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Putin-Carlson

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σε συνέντευξη που προβλήθηκε την Πέμπτη ότι η Ρωσία θα πολεμήσει για τα συμφέροντά της, αλλά δεν ενδιαφέρεται να επεκτείνει τον πόλεμό της στην Ουκρανία σε άλλες χώρες, όπως η Πολωνία και η Λετονία. «Μόνο σε μία περίπτωση, (σ.σ. Θα πάμε σε πόλεμο με την Πολωνία) αν η Πολωνία επιτεθεί πρώτη στη Ρωσία. Γιατί; Επειδή δεν έχουμε κανένα συμφέρον για την Πολωνία, τη Λετονία ή οπουδήποτε αλλού. Γιατί να το κάνουμε αυτό; Απλώς δεν έχουμε κανένα συμφέρον».

Ο Πούτιν έκανε το σχόλιο αυτό σε μια συνέντευξη διάρκειας άνω των δύο ωρών με τον Τάκερ Κάρλσον, την πρώτη του συνέντευξη με Αμερικανό δημοσιογράφο εδώ και δύο χρόνια πριν από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ο μεγαλύτερος αριθμός μισθοφόρων προέρχεται από την Πολωνία, με τους μισθοφόρους από τις Ηνωμένες Πολιτείες στη δεύτερη θέση

Δεν καταλαβαίνω γιατί Αμερικανοί στρατιώτες πρέπει να πολεμήσουν στην Ουκρανία

Η συνέντευξη διεξήχθη στη Μόσχα την Τρίτη και προβλήθηκε από το tuckercarlson.com. Ο Τάκερ Κάρλσον δεν αποτελεί τυχαία επιλογή. Ήταν ιδιαίτερα αμυντικός, βλέπει με συμπάθεια τον Πούτιν και διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ, όπως και ο Βλάντιμιρ Πούτιν. Αντιθέτως, ένας δημοσιογράφος με συναισθήματα πιο κοντά στους Δημοκρατικούς, θα ήταν πιο αυστηρός στις ερωτήσεις του.

O Tucker Carlson είναι συντηρητικός δημοσιογράφος που διατηρεί φιλορωσική γραμμή, στα πλάσια της αμερικανικής alt right.

«Τι δουλειά έχουν Αμερικανοί στρατιώτες στην Πολωνία;»

«Δεν καταλαβαίνω γιατί Αμερικανοί στρατιώτες πρέπει να πολεμήσουν στην Ουκρανία», αναρωτήθηκε ο Βλαντίμιρ Πούτιν στην συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον. Εστειλε δε μήνυμα διαπραγμάτευσης, ξεκαθαρίζοντας, όμως, ότι η Ρωσία θα αγωνιστεί μέχρι τέλους για τα συμφέροντά της.

 «Υπάρχουν μισθοφόροι από τις ΗΠΑ. Ο μεγαλύτερος αριθμός μισθοφόρων προέρχεται από την Πολωνία, με τους μισθοφόρους από τις Ηνωμένες Πολιτείες στη δεύτερη θέση και τους μισθοφόρους από τη Γεωργία στην τρίτη θέση. Λοιπόν, αν κάποιος έχει την επιθυμία να στείλει τακτικά στρατεύματα, αυτό σίγουρα θα έφερνε την ανθρωπότητα στα πρόθυρα μιας πολύ σοβαρής παγκόσμιας σύγκρουσης. Αυτό είναι προφανές. Το χρειάζονται οι Ηνωμένες Πολιτείες; Για ποιο λόγο; Χιλιάδες μίλια μακριά από την εθνική σας επικράτεια. Δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε; Έχετε προβλήματα στα σύνορα. Ζητήματα με τη μετανάστευση, θέματα με το εθνικό χρέος. Περισσότερα από 33 τρισεκατομμύρια δολάρια».

«Δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε, πρέπει λοιπόν να πολεμήσετε στην Ουκρανία. Δεν θα ήταν καλύτερα να διαπραγματευτείτε με τη Ρωσία; Κάντε μια συμφωνία. Κατανοώντας ήδη την κατάσταση που αναπτύσσεται σήμερα, συνειδητοποιώντας ότι η Ρωσία θα αγωνιστεί για τα συμφέροντά της μέχρι τέλους. Και συνειδητοποιώντας ότι αυτό είναι ουσιαστικά μια επιστροφή στην κοινή λογική, αρχίστε να σέβεστε τη χώρα μας και τα συμφέροντά της και να αναζητάτε συγκεκριμένες λύσεις. Μου φαίνεται ότι αυτό είναι πολύ πιο έξυπνο και πιο ορθολογικό», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, σε μια συνέντευξη που παρουσιάστηκε γεμάτος αυτοπεποίθηση.

O Βλάντιμιρ Πούτιν προέβη σε νουθεσίες στον δημοσιογράφο σε περισσότερες της μιας περιπτώσεις, τηρώντας μια συνηθισμένη Ρωσική γραμμή πως «οι Δυτικοί δεν μπορούν να αντιληφθούν την Ρωσική ιστορία».

«Δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει ήττα της Ρωσίας στο πεδίο της μάχης»

Ο Πούτιν μίλησε στα ρωσικά και οι παρατηρήσεις του μεταγλωττίστηκαν στα αγγλικά. Ξεκίνησε με μακροσκελείς παρατηρήσεις για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Ουκρανία, την Πολωνία και άλλες χώρες.

Το Κρεμλίνο δήλωσε ότι ο Πούτιν συμφώνησε στη συνέντευξη του Κάρλσον επειδή η προσέγγιση του πρώην οικοδεσπότη του Fox News «διέφερε από τη μονόπλευρη κάλυψη της σύγκρουσης στην Ουκρανία από πολλά δυτικά ειδησεογραφικά πρακτορεία». «Η ήττα της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι αδύνατη και το ΝΑΤΟ πρέπει να αποδεχτεί τα εδαφικά κέρδη της Μόσχας εκεί», λέει ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν στον αμερικανό παρουσιαστή talk show Τάκερ Κάρλσον σε συνέντευξη που μεταδίδεται τώρα.

«Υπήρξε ο θόρυβος και οι κραυγές για την πρόκληση μιας στρατηγικής ήττας στη Ρωσία στο πεδίο της μάχης», λέει ο Πούτιν. «Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι αδύνατο εξ ορισμού. Δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί».

«Αν θέλετε πραγματικά να σταματήσουν οι μάχες, πρέπει να σταματήσετε να προμηθεύετε όπλα»

«Θα σας πω τι λέμε για το θέμα αυτό και τι μεταφέρουμε στην αμερικανική ηγεσία. Αν θέλετε πραγματικά να σταματήσουν οι μάχες, πρέπει να σταματήσετε να προμηθεύετε όπλα», είπε. «Μόλις με ρωτήσατε αν θα έρθει ένας άλλος ηγέτης και θα αλλάξει κάτι; Δεν έχει να κάνει με τον ηγέτη. Δεν έχει να κάνει με την προσωπικότητα ενός συγκεκριμένου προσώπου.
Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Β. Πούτιν κάλεσε τις Ηνωμένες Πολιτείες να «συνάψουν συμφωνία» παραχωρώντας ουκρανικά εδάφη στη Ρωσία προκειμένου να τερματιστεί ο πόλεμος. «Δεν θα ήταν καλύτερα να διαπραγματευτούμε με τη Ρωσία; Να κάνουμε μια συμφωνία;» ανέφερε.

«Αν ναι, αν έχει επέλθει η συνειδητοποίηση (σ.σ. Στο ΝΑΤΟ), πρέπει να σκεφτούν τι θα κάνουν στη συνέχεια. Είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον διάλογο», δήλωσε ο κ. Πούτιν. Απαντώντας στην ερώτηση του Κάρλσον σχετικά με το αν το ΝΑΤΟ θα μπορούσε να αποδεχθεί τον ρωσικό έλεγχο σε τμήματα της Ουκρανίας, ο κ. Πούτιν είπε: «Ας σκεφτούν πώς να το κάνουν με αξιοπρέπεια. Υπάρχουν επιλογές αν υπάρχει βούληση».

«Το μόνο που έχει σημασία είναι η αποναζιστικοποίηση». Για πρώτη φορά, ο Πούτιν επεκτάθηκε στο τι εννοεί με αυτό. «Αυτό σημαίνει την απαγόρευση κάθε είδους νεοναζιστικών κινημάτων. Πρέπει να απαλλαγούμε από εκείνους τους ανθρώπους που διατηρούν αυτή την έννοια και υποστηρίζουν αυτή την πρακτική και προσπαθούν να τη διατηρήσουν», είπε φωτογραφίζοντας πως ένας από τους όρους για την σύναψη ειρήνης, παραμένει η αντικατάσταση του Ζελένσκι. Ο Ρώσος πρόεδρος ανέφερε ακόμα πως «τα περί πυρηνικού πολέμου, τα λένε τα Δυτικά ΜΜΕ για να τρομάξουν τους πολίτες τους να υποστηρίξουν την Ουκρανία, εμφανίζοντας την Ρωσία ως τον «κακό»».

Ίσως το πιο κοντινό πράγμα σε χαμόγελο που έχει ποτέ δείξει ο Βλάντιμιρ Πούτιν σε συνέντευξη.

Για τον Αμερικανό δημοσιογράφο Έβαν Γκέρσκοβιτς που κρατείται σε ρωσικές φυλακές ως κατάσκοπος

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι μπορεί να είναι δυνατή η απελευθέρωση του δημοσιογράφου της Wall Street Journal Έβαν Γκέρσκοβιτς, ο οποίος περιμένει να δικαστεί με κατηγορίες για κατασκοπεία, με αντάλλαγμα έναν Ρώσο κρατούμενο. Ο Ρώσος πρόεδρος πρότεινε ότι σε αντάλλαγμα, η Μόσχα θα ήθελε η Γερμανία να απελευθερώσει τον Βαντίμ Κρασίκοφ, ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία ενός Τσετσένου αντιφρονούντα το 2019 στο Βερολίνο.

Ο Γκέρσκοβιτς συνελήφθη στις 29 Μαρτίου 2023 στην πόλη Γιεκατερίνμπουργκ των Ουραλίων και κατηγορήθηκε ότι προσπάθησε να αποκτήσει αμυντικά μυστικά. Ο ίδιος και η εφημερίδα του απορρίπτουν κατηγορηματικά τις κατηγορίες και η κυβέρνηση των ΗΠΑ τον έχει χαρακτηρίσει ως άδικα κρατούμενο. «Είμαστε πρόθυμοι να το λύσουμε, αλλά υπάρχουν ορισμένοι όροι που συζητούνται μέσω των διαύλων των ειδικών υπηρεσιών. Πιστεύω ότι μπορεί να επιτευχθεί μια συμφωνία», δήλωσε ο Πούτιν, τονίζοντας ότι οι εταίροι της Ρωσίας πρέπει να κάνουν, όπως είπε, αμοιβαία βήματα.

«Έχουν υπάρξει πολλά επιτυχημένα παραδείγματα αυτών των συνομιλιών που στέφθηκαν με επιτυχία. Πιθανώς και αυτή θα στεφθεί με επιτυχία, αλλά πρέπει να καταλήξουμε σε συμφωνία», δήλωσε ο Πούτιν. νΗ Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν συμφωνήσει στο παρελθόν ανταλλαγές κρατουμένων υψηλού προφίλ – με πιο πρόσφατη τον Δεκέμβριο του 2022, όταν η Μόσχα αντάλλαξε την Μπρίτνεϊ Γκρίνερ, μια Αμερικανίδα σταρ του μπάσκετ που καταδικάστηκε για αδίκημα ναρκωτικών στη Ρωσία, με τον Ρώσο διακινητή όπλων Βίκτορ Μπουτ. Ο Πούτιν, χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον Κρασίκοφ, έκανε λόγο για ένα πρόσωπο που «λόγω πατριωτικών αισθημάτων εξουδετέρωσε έναν ληστή σε μια από τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Ωραία κωμωδία. Γελάσαμε με τον παράφρονα φασίστα τσαρλατάνο

  2. ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΡΩΣΟΣ ΝΑ ΈΠΑΙΡΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΈΚΑΝΕ!…
    Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΈΔΕΙΧΝΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ή ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΟΝΟΛΟΓΟ, ΣΙΩΠΗΛΟΣ!…
    ΠΙΟ ΠΟΛΥ “ΜΙΛΗΜΕΝΗ” ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ, ΜΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΡΩΤΟ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!…

  3. 80εκ, views μόνο στο Χ, άλλα τόσα από την σελίδα του Κάρλσον!!! Έχει γίνει Ο χαμός!!!

  4. Ο άνθρωπος αυτός δεν παίζεται . Πολύ καλή συνέντευξη . Στο τέλος μίλησε για ένα περιστατικό για κάποιος Ρωσόφωνους Ουκρανούς, πολύ συγκινητικό. Ο Tucker έχει σπουδάσει Russian history στο πανεπιστήμιο και γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα αυτά . Απίθανος δημοσιογράφος . Μακάρι να είχαμε και εμείς τέτοιους ανθρώπους . O Trudeau εδώ στο Καναδά έχει καταργήσει την συνέντευξη αλλά ευτυχώς την έχει ο Elon musk στο X .

  5. δωσε πονο βλαδιμηρε και ο καθε λαδοποντικος θα παει στη θεση του….

  6. οπως ειπε και ο ιδιος η ρωσια οπως και καθε αλλη χωρα πολεμαει για τα συμφεροντα της. ουτε θεοσταλτοι ειναι, ουτε για ανωτερα ιδανικα και ορθοδοξιες, ουτε αντινεοταξιτες ειναι, ουτε τετοιες μπουρδες. σκοτωνεται ο φτωχος και αφελης ρωσος και ουκρανος για τα τα συμφεροντα δυτικων και ρωσων ολιγαρχων. ποτε στην ιστορια οταν επεσε μια αυτοκρατορια η διαδοχη κατασταση σε βαθος λιγου χρονου δεν ηταν κατι διαφορετικο

  7. Πάτα τα κουμπιά κ κάντα όλα πουτάνα…να ξεβρωμίσει ο τόπος από άθεα πουστ@ρι@, λεσβ#ες, τρ@βεστι, παιδεραστές, ανίκανους προδότες και λοιπά μουνόπανα…

    1. ΕΕΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. εγω με τον Πουτιν ειμαι..αλλα κ αυτος αποφοιτος του βρωμο-ΣΒΑΜΠ.εναι εχει γεμισει την χωρα του τζαμια ..εχει δημιουργησει ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΕΙ Η ΚΟΥΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ..Κ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ φορωντας το κιπα…
    η μητερα του ηταν εβραια

  9. γνωριζει ο πουτιν οτι ειναι εκλεκτος του Πατερα Θεου+του Ιησου Χριστου για τα πρωτα 7 χρονια της αποκαλυψης,δλδ το ανοιγμα των 7 σφραγιδων!

  10. Δεν πιστευω καθολου οτι ο τακερ ειναι αντινεοταξιτης καποιο παιχνιδι παιζει κατ εντολην αλλιως δεν θα ειχε προφτασει να φτασει στη μοσχα οπως πολλοι αλλοι που μιλαγαν πολυ λιγοτερο. Αμφιβαλω και για τον πουτιν μετα απ αυτο, δεν ειναι σοβαρες συζητησεις αυτες ουτε αλλαζουν τιποτα απολυτως εκτος απ το να αποπροσανατολιζουν και να δημιουργουν ψευτικες ελπιδες

    1. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ Κ Ο ΠΟΥΤΙΝ …ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΓΗ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

    2. Μην παιζεις το παιχνιδι τους . Ο Πουτιν λεει : Πατριδα , Θρησκεια , Οικογενεια , βγαζει Εγκληματικη Οργανωση τα ΛΟΑΤΚΙ , χρηματοδοτει οικογενειες για παιδια με ενα Υπουργειο Οικογενειας με την Υπουργο Παντρεμενη με 7 παιδια κ οχι Ανυπαντρη με ΜΗΔΕΝ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΔΩ , ειναι εξω απο τους Οικουμενιστες γραφωντας στα παπαρια του τους 3 Τραγους Ιεροδουλο – Βοθρολομαιο κ Λιμπεροφορο . . . Επισης να μην ξεχνιωμαστε πολεμαει κ εχει σκισει 55+ χωρες μεσα στις οποιες ειναι οι ΗΠΑ – Αγγλια – Γερμανια – Γαλλια . ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ !!! Αυτο θελουν τα Πουστρακια να πιστεψουμε , οτι ο Πουτιν ειναι δικος τους !!! Ο Σβαμπ τον λεει παιδι του λενε κ πηγαινε στο Φορουμ των Μισανθρωπων , αρα ειναι μαζι του …. εμεις απανταμε με πραξεις κ επισης τους λεμε : Τους εχθρους ενας πρωην αρχηγος της KGB ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ !!! Γιωργο ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΚΛΕΦΤΕΣ Κ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ !!!

  11. Πούτιν Vs Τσίμπλας – Ηγέτης που μιλά μόνο ρώσσικα Vs ηγέτης που μιλά ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά και πάνω από όλα, σπουδαγμένος.

  12. μαλλον εσυ και οι δυτικοι δολδφονοι ονειρευονται αλλωστε καποτε πριν χρονια ενας γραμματεας του φονο νατο ειχε πει οτι δεν μπορουμε να τα βγαλουμε περα με τους ρωσους δεν το ειπα εγω το νατο και ειδικα οι αμερικανοκλανομπανιερες ειναι δειλα διποδα βαζουν τους αλλους να σκοτωνονται και μετα πανε αυτοι οι παρεισακτοι και κανουν τον καργα και μην ξεχνας φιλε μου οτι τωρα οι ρωσοι πολεμανε με το βρωμονατο γιατι ολες οι χωρες στελνουν οπλισμο στην λουγκρα τον τακουνακια και οπως λενε και οι ανωτερω αυτος ειναι ηγετης εγω προσωπικα παραδεχομαι και τον απεναντι μας για ηγετη τον ερντογαν ενδιαφερονται για τις χωρες τους οι εδω ενδιαφερονται για τις τσεπες τους

  13. ΣΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ

  14. Πούτιν Vs Κούλης – Ηγέτης με @ρχιδια Vsι @ρχιδια ηγέτης

  15. Ευτυχως που υπαρχει Αυτος ο Ανθρωπος Πουτιν και ειναι το αντιβαρο της νεας παγκοσμιας ταξης. Νεα παγκοσμια ταξη θα υπαρξει αλλα θα ειναι η παγκοσμια της ειρηνης της Ανθρωπιας του σεβασμου των εθνικων κυριαρχιων των κρατων του σεβασμου στις κουλτουρες στα ηθη εθιμα θρησκεια του καθε κρατους. Του σεβασμου τις Ανθρωπινης Αξιοπρεπειας της Ελευθερης βουλησης. Σιγουρα ο Ρωσος ηγετης ειναι ο νικητης. Οσοι εχουν αλλη αποψη μαλλον ειναι στην πλευρα του σκοταδισμου και των σκιων..

  16. Ο άνθρωπος γράφει ιστορία. Απλά και καθαρά μίλησε χωρίς ψέματα. Οι Δυτικοί δεν μπορούν να αντιληφθούν την Ρωσική ιστορία. Ποιος τα έβαλε με την Ρωσία και την κέρδισε. Ποτέ.

  17. Μπραβο μεγαλε Πουτιν ο ελληνικος λαος ειναι μαζις σου

  18. Ολες οι αυτοκρατοριες καποια στιγμη τελειωνουνε και ιδιως αν πολεμανε με μισθοφορικο στρατο! Ευρωπη ποια Ευρωπη, μονο για το ευρω εγινε να φτωχευει τις χωρες του Νοτου που φαγαν το τυρακι του δανεισμου αλα Greece!

  19. Στέφανε τα τουρκοκάναλα των εφοπλιστών και τα φιλοισλαμικά σάιτ των εφοπλιστών δεν λένε κουβέντα για τον Ιρανό που κατέλαβε τρένο στην Ελβετία και τον σκότωσε η αστυνομία. Τους χαλάει το παραμύθι της πολιτισμικότητας που πουλάνε παρέα οι τουρκολάγνοι καναλάρχες με τους λαθρολάγνους πολιτικούς της μίζας και της ανωμαλίας που η μόνη έγνοια τους είναι τα δικαιώματα των γκέι και όχι τα δικαιώματα των Ελλήνων.

  20. Ποιός τα έχει βάλει με την ‘κόκκινη αρκούδα’ κ έχει νικήσει? Ο κοντός έκανε ρόμπα όλο τον πλανήτη… αρχηγός κράτους με αξιοπρέπεια σοβαρότητα κ 100 κιλά αρχιδια…

  21. Στον κόσμο του είναι. Δεν υπάρχει περίπτωση η Αμερική και η Ευρώπη να τον αφήσουν να νικήσει. Εκείνες οι 96 ώρες αιώνιες είναι ;

    1. μαλλον εσυ και οι δυτικοι δολδφονοι ονειρευονται αλλωστε καποτε πριν χρονια ενας γραμματεας του φονο νατο ειχε πει οτι δεν μπορουμε να τα βγαλουμε περα με τους ρωσους δεν το ειπα εγω το νατο και ειδικα οι αμερικανοκλανομπανιερες ειναι δειλα διποδα βαζουν τους αλλους να σκοτωνονται και μετα πανε αυτοι οι παρεισακτοι και κανουν τον καργα και μην ξεχνας φιλε μου οτι τωρα οι ρωσοι πολεμανε με το βρωμονατο γιατι ολες οι χωρες στελνουν οπλισμο στην λουγκρα τον τακουνακια και οπως λενε και οι ανωτερω αυτος ειναι ηγετης εγω προσωπικα παραδεχομαι και τον απεναντι μας για ηγετη τον ερντογαν ενδιαφερονται για τις χωρες τους οι εδω ενδιαφερονται για τις τσεπες τους

    2. Τι ρε μεγάλε με τι στρατό; Θα πάς και εσύ ως Ευρωπαίος μετά το γκέι παρέιντ να πολεμήσεις; Με τι όπλα; Και τι, μετά θα νικήσει η ΕΕ, ο Μπάιντεν, οι σατανιστές και οι ανώμαλοι με τον δονιτή στον ποπό;
      Η ΕΕ είναι μόνο πισγλάντηδες και οι Έλληνες απο ότι φαίνεται επίσης, άντε ρε στα γκέι μπάρ να βρείς γκόμενο…..

    3. Ποια Ευρώπη μωρή λουλου; θα σας λιώσει σαν σκουλήκια σε ένα βράδυ ο Πουτιν, αντε τράβα σε κάμια παρέλαση πισωγλεντηδων να σε γλεντήσει κάνας Πακιστάνος

Comments are closed.