Σταύρος Χάντζος: “Γιατί δεν φέρνουν τα μονοκλωνικά στην Ελλάδα; Ο Τραμπ σε 72 ώρες έγινε περδίκι”

Κοινοποίηση:
xantzos

Στην εκπομπή Ραδιομακελάρηδες με τον Στέφανο Χίο στον Ελλάδα 94.3, μίλησε ο γιατρός Σταύρος Χάντζος και εξέφρασε την απορία του γιατί η κυβέρνηση αρνείται να φέρει στην Ελλάδα τα μονοκλωνικά αντισώματα.

Ο γιατρός αρχικά διευκρίνησε πως είναι λίγα τα θρομβοεμβολικά επεισόδια στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες και πρόσθεσε: “Παρότι δεξιός συντάσσομαι με τον Πολάκη και αναρωτιέμαι γιατί δεν φέρνει η κυβέρνηση τα μονοκλωνικά αντισώματα στην Ελλάδα. Ο Τραμπ το πήρε και σε 72 ώρες έγινε περδίκι. Μονοκλωνικά και εμβόλια συνεργάζονται. Το ένα είναι θεραπεία και το άλλο προληπτική ιατρική”.

Ερωτηθείς γιατί τα εμβόλια παρουσιάζουν παρενέργειες, ο κ. Χάντζος τόνισε πως: “Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες. Απλά αντί να κάνουν πασαλείματα και μερεμέτια, ας πούν στους ανθρώπους τι εξετάσεις αίματος πρέπει να κάνουν πριν προχωρήσουν στο εμβόλιο”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Αφού και ο ιος είναι αιτία για το μπόλι .Εδω δεν δίνουν τη θεραπεια του καρκίνου θα δώσουν του κορονοϊου;;!!!

  2. Έχει αναφέρει ποιες εξετάσεις είναι αυτές; με ενδιαφέρει προσωπικά, μια και ο γιατρός μου δεν έχει ιδέα.

  3. Εγώ είδα κάτι ενενηντάριδες να θεραπεύονται απο κορονωιό, πχ Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, Αλβανίας Αναστάσιος ,πως τα κατάφεραν Αυτοί; Υπάρχουν φάρμακα αλλά δεν τα φέρνουν, μάς χρησιμοποιούν σάν Ινδικά χοιρίδια με τά .Οι δικοί μας εδώ κάνουν οτι τούς λένε τα μεγάλα αφεντικά .Υπομονή δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα το χρήμα κυβερνάει. Ο Διάβολος δεν χορταίνει νομίζουν ότι θά τά πάρουν μαζί τους,αλλά δέν έχουν ακούσει το νεκρώσιμο τροπάριο.Παντα ματαιώτης τα ανθρώπινα όσα ούχ υπάρχει μετα θάνατον ού συνοδεύει ο πλούτος ού παραμένει η δόξα ,επελθών γάρ ο θάνατος ταύτα πάντα εξηφάνειστε. Υπάρχει Θεία Δίκη κανείς δεν ξεφεύγει,και ο Στέφανος που επιβίωσε μετα απο δυο σφαίρες που έφαγε τυχη ήτανε; Οχι ο Αγιορείτης οταν του είπε κάποιος Γέροντα ήμουν τυχερός απάντησε.Παιδι μου δεν υπάρχει τύχη ,τύχη ειναι το Ψευδώνυμο του Κυρίου οταν δεν θέλει να φαίνεται η Υπογραφή του.

  4. Ειναι διαφορετικο γιατρε να διοχετευεις ενα αντιγονο στον οργανισμο και να προκαλεις την ανοσολογικη αντιδραση με αποτελεσμα την παραγωγη αντισωματων τα οποια θα υπαρχουν για καποιο διαστημα ,με το να διοχετευεις γεννετικη πληροφορια που θα μετατρεψει τα κυτταρα των αγγειων σε παραγωγεις αντιγονων για παντα.Στην δευτερη περιπτωση που ειναι και τα εμβολια mRna απο την πρωτη ανοσολογικη αντιδραση προκαλουνται θρομβωσεις οι οποιες θα χειροτερευουν γιατι το ανοσοποιητικο θα βλεπει εχθρους τα ιδια τα κυτταρα του.Γιατι δεν λετε γιατρε στον κοσμο πως οι θρομβωσεις ειναι το αποτελεσμα της αντιδρασης του ανοσοποιητικου στην πρωτεινη ακιδα;Πως θα αντιδρασει ο εμβολιασμενος αν μολυνθει απο τον ιο;Συνερθετε γιατι βλεπω και τους γιατρους να κανετε παρεα στους πολιτικους οταν τους παρουμε κυνηγι.Δεν υπαρχει γιατρος που δεν ξερει.Η εθελοτυφλουν απο φοβο η απο δολο.Και οποιος λεει αληθειες τον ξηλωνουν

    1. Εσυ τι εισαι που τα λες ολα αυτα;Εισαι κι εσυ ερευνητης-φαναρτζης του ιντερνετ;

  5. Με ποιο κομμα προτιθεται να κατεβει ο εν λογω κυριος?

  6. Τα θερμά μας συγχαρητήρια Κύριε Χάτζο, τα είπατε όπως έπρεπε. Σας ακούγαμε ταξιδεύοντας. Στέφανε Καλή Αρχή, Καλές Εκπομπές. Περιττό να πω μουσικάρες και παρόλο που λαϊκά δεν πολυακούω, μήπως είναι Ελληνική λαϊκή μουσική αυτό που ακούγεται στην Χώρα τόσα χρόνια;; Όμως έβαλες τον Βασηλιά της Νύχτας, Διονυσίου. Φίλε έφυγε ο Στράτος και Παρέλυσε το Κράτος……ρε στην κυριολεξία λέμε και όχι μόνο στην νύχτα…..στα πάντα για τους ακόμα πιο παλιούς από μας, πραγματικούς μάγκες που μας μεγάλωσαν και δυστυχώς σε κάποιους πλέον, στέλνουμε στεφάνια……☝☝☝☝👊👊👊👊👊👋👋👋👋👋

  7. Τα μονοκλωνικά είναι θεραπεία όταν αρρωσττήσεις, είναι πανάκριβα και δεν πιάνουν πάντα.
    Τα εμβόλια είναι για την πρόληψη – εντελώς διαφορετικό πράγμα – και αποτρέπουν τη σοβαρή νόσηση πάνω από 90%.
    Το εμβόλιο έχει 20€. Τα μονοκλωνικά έχουν πάνω από 1000€.
    Θέλετε μονοκλωνικά; πληρώστε τα, μλκες…

    1. Εσύ γεννήθηκες ή προέκυψες μλκς; Τα μονοκλωνικά για όσους πέθαναν και όσους νοσηλεύτηκαν κοστίζουν 1000 ευρώ επί περίπου 20000 ασθενείς 20 εκατομμύρια ευρώ. Και δουλεύουν μια χαρά. Τα μπόλια κοστίζουν 20 ευρώ ας πούμε (παραπάνω είναι μιας και κάθε εταιρεία έχει άλλη τιμή) η δόση επί 17 εκατομμύρια Έλληνες και λάθρο ίσον 680 εκατομμύρια/ανά χρόνο και για δύο δόσεις όχι 3-4-5 που λένε τώρα οι υπάλληλοι της big pharma. Δε θα μπούμε στη διαδικασία των παρενεργειών άμεσα και έμμεσα που εκεί η ζυγαριά γέρνει ακόμα περισσότερο προς τα μονοκλωνικά. Τελικά ποιος είναι ο μλκς;

    2. Ναι ρε θα τα πληρώσουμε από τι να ρισκάρουμε σε πειραματικά εμβόλια RNA. Γιατί δεν φέρνουν τι κινέζικο που δεν είναι Rna? Λόγω γεωπολιτικών παιχνιδιών το αποκλείσανε στην Ευρώπη.

  8. Άκουσα την εκπομπή και δε μου άρεσε η τοποθέτηση του γιατρού. Σα πλασιέ εμβολίων ακούστηκε. Λέει να του πουν τι περιστατικά θρομβώσεων κλπ έχουμε εκτός εμβολίων κάθε χρόνο στην Ελλάδα. ΟΚ, να του πουν. Αλλά αν είναι να το πάμε “θα το παθαίνανε έτσι κι αλλιώς, δεν ήταν από το εμβόλιο”, ας μας πει ο γιατρός τότε με τον κόβιντ19, γιατί το 96% των νεκρών σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ είναι άνω των 70 ή/και με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα; Κι αυτοί σοβαρή πιθανότητα να πεθάνουν είχαν ούτως ή άλλως, ποιός μας λέει πως πήγαν από κόβιντ;

    Λυπάμαι πραγματικά, αλλά η ιατρική στην Ελλάδα είναι ψόφια. Φαρμακοπώλες είναι οι άνθρωποι, όχι γιατροί.

    1. Και εγώ τον άκουσα σήμερα στην εκπομπή του Στέφανου και το ίδιο σκέφτηκα. Δεν μπορεί με τόσα παραδείγματα να παίζει την πάπια σε κρυστάλλινα νερά.

  9. Το ερώτημα εδώ και ένα χρόνο είναι όχι γιατί δεν φέρνουν τα μονοκλωνικά αντισώματα αλλά γιατί οι γιατροί που ζουν τον “πόλεμο” με τις γεμάτες ΜΕΘ και που δεν “προλαβαίνουν” έως και που έχουν να επιλέξουν ποιος θα μπει σε ΜΕΘ και Πίος όχι, ενώ υπάρχουν τα μονοκλωνικά δεν βγάζουν μιλιά και προτιμούν να εργάζονται έτσι. Εκτός εάν το όλο παραμύθι είναι χωρίς δράκο και η Ομερτά καλά κρατεί. Εγώ πάντως εάν ήμουν γιατρός και υπήρχε λύση να μη χάνω ανθρώπους, να μη βαράω βάρδιες 25 ώρες το 24 ωρο και να μη χρειάζεται να επιλέξω ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει, κάθε μέρα θα ήμουν στα κάγκελα. Όσο για το ότι δεν έχουν πάρει άδεια, όπως πήραν κατ’ εξαίρεση άδεια τα μπόλια που δεν ξέρουμε εάν δουλεύουν, θα μπορούσαν να πάρουν άδεια τα μονοκλωνικά που ξέρουμε ότι δουλεύουν. Όλα τα υπόλοιπα είναι για τα πρόβατα που τρέχουν να φάνε τα φαρμάκια και τους ημιμαθείς ραγιάδες ψηφοφόρους που πιστεύουν ότι ξαφνικά θέλει το πολιτικό κατεστημένο να τους σώσει. Ευχαριστώ.

    1. Τα μονοκλωνικά έχουν άδεια από τον ΕΜΑ. Μπορούν άνετα να τα φέρουν αλλά δε θέλουν. Ο βασικός λόγος που έχουν κατασυκοφαντηθεί όλες οι εναλλακτικές θεραπείες είναι γιατί αν υπάρχουν εναλλακτικές παύουν οι προϋποθέσεις έκτακτης άδειας για τα εμβόλια.

Comments are closed.